משחק ה"דייטים"

rinatt1

New member
../images/Emo53.gifאני עדיין תקועה במוזיאון

וקראתי שצריך לקחת בבר סל וסכין.. ושיש דלת ליד הברמן.. לא ראיתי שום דלת.. שמישהו יעזור פה... ואם יש למישהו פיתרון אני אשמח לקבל אותו. בבקשה........... תודה

shaya23

New member
זה המשחק הכי הזוי בערך שיש...

סיימתי את המשחק.. [לא בכוחות עצמי.. מצאתי פיתרון באינטרנט] והסוף כל כך הזוי.. אם מישו רוצה את הכתובת של הפיתרון תגידו.. או לשאול שאלות..

shaya23

New member
נה הפיתרון..

באנגלית.. :/ מי שצריך לתרגם משפט או משו כזה שישאל.. [אין לי כוח לתרגם הכל...]

ברוש 13

New member
עזרה..

את יכולה לתרגם את הקטע במוזאון?! לא הבנתי לאן אני צריכה ללכת

rinatt1

New member
תרגום למוזיאון....במיוחד לברוש13 |4

1. לתת לשומר את המיני דיסק 2.לדבר עם השומר ..ואז הוא הולך. להכין את הפסל המזוייף: 1. צריך למלא את הכוס במים.. ולערבב אותה עם הפלסטר. 2.לערבב את הפלסטר (מה שיצא ממנו)עם החלק שהיה במזוודה (מין פסל שחור כזה). 3.לערבב את הפסל הלבן (שיצא) עם הספריי הזהב. ויצא פסל מזוייף לפסל במוזיאון. לקחת את הפסל: ללכת לחדר השני איפה שנמצא הכדור פורח, וללחוץ על האקדח עם החוט. לכוון את האקדח, לכיוון הדגלים למעלה, באמצע של הדגל האדום למטה. ואז החוט נתלה שם. לחזור לכיוון הפסל ואז ללחוץ שם, על החבל, והחבל יקשר בזכוכית שמעל הפסל. להתיז ספריי על החוט וזה יקפיא אותו. ללכת למסדרון איפה שיש בצד ימין סימן שצריך ללחוץ... ללחוץ עליו ואז הזכוכית תעלה. ללכת לפסל, ללחוץ עם הפסל המזוייף על הפסל האמיתי, הוא יתחלף עם הפסל המזוייף. לחזור לכפתור שלחצנו בכדי לעלות את הזכוכית וללחוץ עליו שוב. הזכוכית תסגר. לקחת את הפסל בצד ימין של המסך: רשום שצריך לעמוד מימן אליו וללחוץ עליו ולקחת אותו.. ואז ללחוץ על הפסל שלקחנו על עצמנו והוא יפתח. השומר יחזור ..לקחת ממנו את המיני דיסק ולדבר איתו. אני תקועה בקטע של הפסל השני.. אני לא מצליחה לקחת אותו.

rinatt1

New member
עזבי את הפסל השחור..לא צריך אותו

תמשיכי משם לבר...ואח"כ לנמל.. וסיימת... בהצלחה.

rinatt1

New member
אז ככה....

יש לך פלסטר בחנות של הצבעים..ליד חנות הדיסקים, ליד המוזיאון. את צריכה לדבר עם המוכר והוא יתן לך פלסטר. ולמה את צריכה מים...תזכירי לי?? בהצלחה.

rinatt1

New member
יש שני תרססים...../images/Emo6.gif

אחד נמצא בחנות של החיות, באזור הראשון, על המדף בצד שמאל של החנות. והשני נמצא בחנות של הצבעים..ליד המוזיאון. את צריכה תרסיס זהב.. בהצלחה.

rinatt1

New member
../images/Emo53.gifאני לא מצליחה לקחת את הפסל..

אני לא מצליחה לקחת את הפסל השני "הפפירוס" .. רשום לעמוד מימין אליו ולקחת אותו, וזה לא מסמן לי בכלל שאני יכולה לקחת אותו.. מישהו יכול לעזור לי... בבקשה....... תודה

rinatt1

New member
זה לא הולך לי...../images/Emo7.gif

ניסיתי בכל זווית אפשרית..ופשוט לא הולך. אולי עשיתי משהו לא בסדר. את יכולה לרשום לי איך לקחת אותו... והאם זה הפסל בצד ימין השחור??? פליזזזזזזזזזזז תודה

למעלה