משחק התרגומים

liana2004

New member
משחק התרגומים

זוכרים שפעם יוני שם משחק עם פרסים שאפשר לזכות בכרטיסים לסרט? לא זוכרת איך קראו למשחק אם מישהו זוכר שיגיד לי... אז בואו נשחק את אותו משחק עכשיו אבל בלי פרסים... אז אני מתחילה מי שלא יודע ת'משחק אז יש תמונה בצד ואתם צריכים לכתוב את הסיטואצייה וצריך שזה יהיה מצחיק...

liana2004

New member
תרגום!

אאאאאאאאאא... יש פה משהו מסריח... כבר יותר מידי זמן רענן וגיא במקלחת מתגלחים לא?! שקרנים!!בוגדים!!! הבנתי את הקטע שלכם אעלק מתגלחים... אתם פשוט... איך אני יגיד את זה בלי ציניות... פשוט... מי... מייי.. מייייי..... נו.. טוב אתם פשוט מתקלחים

גיגי123

New member
דיבוב!!!

מיכאלה: אררררר האספה הזאת!!!שונאת אותה... אני חייבת לשאול אותה איך עושים את התנוחה הזאת שלה.. אני חייבת להיות טובה בשביל הבבון!!!! אבל....דווקא רענן נהנה מזה...אמממ..אני לא מבינה...
לא משו חחח אני לא טובה בזה

liana2004

New member
חחחחחחחחחחחחח... יפה

יאללה חבר'ה תכתבו דיבובים ושיהיה מצחיק עוד מעט אני שמה תמונה חדשה

**דיבובים../images/Emo70.gif

אסי:50 אחוז 50 אחוזזזזזזזזזזזז איך אני יוציא ממנו 50 % הוא לא יודע שאני מאוהבת בו!מאוהבת...מאוהבת נואשות מאוהבת קשות אסי שחר..מאוהבת בך נואשות! (מנגבת דימעה) רענן הזהההההההההההה אני שונאת אותוו תמנון קרפד חראאאאאאאא חראאאאאאא חרא (בועטת בכרית) --נשמע צלצול-- אסי(נשכבת על המיטה):שלום טרול גיא:שלום מכשפה קלפטע אסי:חרא.. גיא:ח..?ח.. מה???? חרא? אני שמעתי נכון? את מתכוונת לזה שיוצא מפי הטבעת?צואה? אסי:איכססססססססססססססססססססססס איזה מזל גיא:מה מזל אסי:שלא אכלתי כלום היום
לראות אותך זה כבר מספיק אז עוד לשמוע ולהזדעזע אני חייבת לציין מהדיבור שלך? גיא: רגע! את מתכוונת לחרא? צואה? אסי:די! אתה חייב להגעיל אותי? (מביימת השתעלות) ו..לא! התכוונתי לחר..חרטה! כן זהו.חרטה! אני מביעה חרטה על זה שקראתי לך טרול גיא: איך התחתנתי איתך? מכשפה..טרול
איך אפשר לאהוב אותךךךךך...גטטטט אני רוצה גט -(עם ידיים כאילו שהוא מתפלל לה')- אסי: גט? זה כל כך פשוט...כבר דיקלמתי את זה מלא פעמים.. גיא:מלא? מיכאלה,מלא? התכוונת להמון..נורא הרבה..לא?ממתי את מדברת בסלנג? ממתי ירדת לעם? אסי: עכשיו אתה מוכן להקשיב לי קוף? רוצה גט? אין בעיה!! 50 אחוז..זאת מילת המפתח
גט=50% ..עכשיו נראה מה הבנת..מה גט שווה? גיא: אויייייי אוי תעזבי אותי בשקט כבר! (שם כרית באוזניים) אסי:רוצה גט תביא 50 אחוז!!!! ...................................................................... (לא יצא כ''כ יפה..ועשיתי דו שיח במקום מחשבות של אסי

גלושש

New member
חח אוקי:

ארר אררר בוא אליי חתול פרסי שליייי שנדרס ע" משאית אררר אררר

למעלה