**דיבובים../images/Emo70.gif
אסי:50 אחוז 50 אחוזזזזזזזזזזזז איך אני יוציא ממנו 50 % הוא לא יודע שאני מאוהבת בו!מאוהבת...מאוהבת נואשות מאוהבת קשות אסי שחר..מאוהבת בך נואשות! (מנגבת דימעה) רענן הזהההההההההההה אני שונאת אותוו תמנון קרפד חראאאאאאאא חראאאאאאא חרא (בועטת בכרית) --נשמע צלצול-- אסי(נשכבת על המיטה):שלום טרול גיא:שלום מכשפה קלפטע אסי:חרא.. גיא:ח..?ח.. מה???? חרא? אני שמעתי נכון? את מתכוונת לזה שיוצא מפי הטבעת?צואה? אסי:איכססססססססססססססססססססססס איזה מזל גיא:מה מזל אסי:שלא אכלתי כלום היום
לראות אותך זה כבר מספיק אז עוד לשמוע ולהזדעזע אני חייבת לציין מהדיבור שלך? גיא: רגע! את מתכוונת לחרא? צואה? אסי:די! אתה חייב להגעיל אותי? (מביימת השתעלות) ו..לא! התכוונתי לחר..חרטה! כן זהו.חרטה! אני מביעה חרטה על זה שקראתי לך טרול גיא: איך התחתנתי איתך? מכשפה..טרול
איך אפשר לאהוב אותךךךךך...גטטטט אני רוצה גט -(עם ידיים כאילו שהוא מתפלל לה')- אסי: גט? זה כל כך פשוט...כבר דיקלמתי את זה מלא פעמים.. גיא:מלא? מיכאלה,מלא? התכוונת להמון..נורא הרבה..לא?ממתי את מדברת בסלנג? ממתי ירדת לעם? אסי: עכשיו אתה מוכן להקשיב לי קוף? רוצה גט? אין בעיה!! 50 אחוז..זאת מילת המפתח
גט=50% ..עכשיו נראה מה הבנת..מה גט שווה? גיא: אויייייי אוי תעזבי אותי בשקט כבר! (שם כרית באוזניים) אסי:רוצה גט תביא 50 אחוז!!!! ...................................................................... (לא יצא כ''כ יפה..ועשיתי דו שיח במקום מחשבות של אסי