משחק השיגוע

paramedic

New member
משחק השיגוע

אז מה שקורה זה שהחלטתי לשגע אתכם
טדי הוא ספינת גרר כן הוא ספינה ידידותית ספינה כה חברותית כן טדי.... דפנה ודודידו דודידו די דודי דו זוג כזה חמודידו דו די דו. קונצ קונצ קונצונים.... יום ראשון יום שני יום שלישי רביעי חמישי ושישי יום שבת(מתוך הקונצונים) תצטרפו...

QsomeoneQ

New member
עדי../images/Emo70.gif לשרשר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

mgirl

New member
אתם רעים!

שכחתם את קאיו, את טימותי, את נאדי... מה קרה לכם? נאדי, הוא ולא אחר! קבלו את נאדי, נחמדי, יחיד ומיוחד ואמרו הידד!!

QsomeoneQ

New member
../images/Emo6.gif מיכל,

עשית לי לילהכ
וב אבל מה שאני הכי הכי אוהבת, בלי שום ספק ושאלה: רכבת ההפתעות
מה שעצוב, זה שהדבר היחיד שאני זוכרת מהשיר זה: צ'יק צ'יק צ'ק, צ'יק צ'יק צ'ק

paramedic

New member
אוקיי הנה ההמשך

היי היי בלינקי ביל דוב קואלה לא רגיל ישן כמו פיל... המומינים המומינים...

mgirl

New member
ה-

בית של פיסטוק הוא בית מוזר, חוצים את העמק, עוברים את ההר, מעבר ל___, על יד ה___, יש בית מוזר, הוא מצחיק וקטן... איזה בית יש לפיסטוק, פיסטוק פיסטוק פיסטוק פיסטוק, איזה בית יש לפיסטוק, פיסטוק, פיסטוק פיסטוק פיסטוק! בתוך הרעש בעיר, בין כמה רחובות, תמצאו את הגינה, גינת ההפתעות, תפתחו את הגינה, מיד תוכלו לראות, מספרים בה סיפורים, שירים והרפתקאות! השמש כל הזמן עולה, בגינת ההפתעות, כל שיחה היא התחלה של ניסים ונפלאות... בגינת ההפתעות!

@יעל@

New member
עכשיו אני:

פרפרים בכל מיני צבעים ירדו אליי ביום אביב נעים הביאו לי במתנה (שכחתי....:() אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף היד שב תנוח אל תירא אז בוא אליי פרפר נחמד שב אצלי על כף שב תנוח אל תירא

paramedic

New member
ועכשיו אני

ציק ציק צאק ציק ציק צאק ציק ציק צאק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים... פינוקיו חכה לי אנה באה(בלה)

למעלה