משחק השורות שוב!!!

eyalfein

New member
קוף מאד!

השמועות היו שקורט ציטט או התיחס לשיר במכתב ההתאבדות שלו. לא שאני ממש התעניינתי, אבל אולי לך יש מושג? בכל אופן אחד מהנירוונות האהובים עלי. ומאחר ואף אחד לא ענה לגבי השורה שכתבתי קודם (J Mascis & the fog - back before you go שזה בושה וחרפה כי כולם פה מכירים את Dinosaur Jr וזאת להקה מאושיות הגראנג' גם אם היא לא מוזכרת ברוב הדיונים בפורום הזה העוסק בעיקר במעגל הסאונדגרדן-פרלג'ם-אליס-נירוונה ויוצאיהם) אז.... Shake your hips and then you turn around ????

שוב נירוונה, very ape

וסליחה על הטעות קודם, עבר זמן מאז שמעתי את השיר עם האוזניים ולא סתם עם הדמיון :) והפעם-פוסט גראנג':if you'd accept surrender, i'll give up some more

אופס אופס סליחה על ההדחפות בתור

משום מה לא ראיתי שדינו כבר התייחס לזה, תתעלמו ממני

call me a dog

New member
משחק השורות שוב!!!

למען הפורום (ולמען זה שאני לא ארגיש אידיוט) אתם חייבים להשתתף!!! תזכורת הוראות: מישהו נותן שורה, מי שמזהה את השורה צריך לכתוב שם להקה ואת שם השיר שממנו לקוחה השורה, ולתת שורה חדשה, תשחקו!! טוב, כמדומני אני אתחיל :) and you wore me out, like an old winter coat.." "trying to be safe from the cold

eyalfein

New member
נראה לי שהרסתי את המשחק

או שכולם פה מתו. הציטוט שלי הוא מ Fopp של soundgarden. עכשיו אפשר להמשיך מהחידה שלך.

BiRd Of PrEy

New member
דאם יו

לא יודעת

Layne Staley

New member
LOL

לא מתוכחם יותר מדי : Tample Of The DOg - Call Me A DOg שלי: "Time to tome the sky's coming down to help me lose my way"

eyalfein

New member
above

של מד סיזן! טוב גם אני לא בקטע של התקלות עם שירים של להקות שאף אחד לא מכיר... אז רמז קטן: גרנג'יסט ותיק בגלגול החדש (אותה המוזיקה עדיין), ואכן זה שיר שיצא לא מזמן (שנת 2000 והלאה), שיר חמוד לאללה: I know it I know it well It could be .....

super joby

New member
לא מזהה את זה

(אני לא טוב במילים), אבל מניח שזה אודיוסלייב. אני צודק?

eyalfein

New member
לא

הרמז שנתתי אמור לעזור, אבל מטעה לכיוון של אודיוסלייב. מדובר במוזיקאי/הרכב שמשום מה לא כל כך הוזכר בפורום, למרות שאני בטוח שכולם מכירים. סבלנות.

call me a dog

New member
אממ.. כמה הערות-

בכמה מילים: אני לא חושב שזו "חוכמה" לתת דברים קשים, כי אז זה יהיה תקוע ואף אחד לא יהנה. תאמין לי שאני יכול לתת דברים קשים. הקטע עם קול מי א דוג היה בגלל שהזנחתי את השיר שאני כ"כ אוהב במשחק הקודם שעשינו.. אז חלטתי לפתוח איתו! והתשובה לשורה היא mad season-long gone day ולא above... שורה חדשה- Drag me far enough to know" "I'm blind every mile that you burn וזה לא אומר שפסחנו על החידה שאייל שם, תענו... פשוט זה לא המקום לשים את זה :) יום טוב!

nearly lost you

של העצים. רייט? השורה החדשה קלה: I only wanted to be sixteen and free. אחת השורות שאני הכי אוהבת בעולם :)

BiRd Of PrEy

New member
ייייייייישששששששששש משו שאני יודעת!

בליינד מלון כמובן
"Then again I nearly snapped a few of you So I hear you think highly now.."

call me a dog

New member
ניחשתי את התשובה לגמרי לבדי!!

alice in chains-so close יש לי שורה די קשה.. אז אני אומר שזה של אליס, אתם תגידו איזה שיר- Ooo..! if you need a rhyme to kill the singer" "Shoot me dead before I may be through

BiRd Of PrEy

New member
אני פשוט גאונההההה../images/Emo70.gif

אני יודעת הכל
של אליס אין צ'יינז כמובן השיר: Put You Down מוהאהאהאה ואני גילית את זה ל-ג-מ-ר-י לבד
אני!! (שוב) He loves her more than he will ever show Keeps his cigarettes close to his heart

eyalfein

New member
אופס, אבל אני צודק חלקית ../images/Emo13.gif

זה באמת לא השיר Above אבל זה בהחלט האלבום Above טוב ותראה באיזו שעה כתבתי את זה...(תירוץ עלוב)

למעלה