משחק הקרוסאובר!

CibiHeart92

New member
משחק הקרוסאובר!

או: מה היה קורה עם כוכבי דיג'ימון היו פוגשים את... והפעם: מה היה קורה עם כוכבי דיג'ימון היו פוגשים את ברני? ומה שנראה לי: גילמון: קופץ עליו בחיבוק וצועק "אמאאא!!" ריקה: בורחת בצרחות מימי: מעיפה לבבות לכל הכיוונים וצועקת אהבה אהבה! סוזי: בוכה. בוכה הרבה. או לחלופין מנסה להלביש אותו בסדרה, כי סוזי כבר ניסתה להכניס לשמלות דברים קיצוניים יותר ריינמון: היא בטח הייתה משתגעת אחרי כמה פעמים שהיא תנסה לשבור לו את השיניים (שעשויות מבד, וזו הבעיה.) ועכשיו אתם

Oukami Kun

New member
מה הי קורה אילו...

הם היו פוגשים בפאוור פאף גירלז...? גילמון: מסטיק! טקאטו: גילמון, אל תהיה דביל, זה בנות. הילדה הירוקה [נו, העצבנית שתמיד הורגת אנשים]: זה?!?!?! חזיר שוביניסט! *רוצחת* ריקה: גו גירל! סוזי: רוצה לשחק? הילדה הצהובה: אייייייייייייייייייייייייכ [יש לה קול ממש ממש גבוה] הילדה האדומה: אני כה מגניבה, אנא סגדו! *וורמון ווימון, מגה-אולטרא-סופר-דופר דיג'יגדל ל...... פאילדרמון מצב ירוק עם שמונים מגני אלוטרא-סגולים-ורדרדים* פאילדרמון מצב ירוק עם שמונים מגני אלוטרא-סגולים-ורדרדים: *יורה בכולם* הא, אני כ"כ מושלם, עכשיו מי בא מולי?! *קופץ לרובוטריקים והורג את כולם* זה היה... הזוי?

קורורו

New member
אני מבקשת ../images/Emo11.gif -

ירוקה - באטרקאפ צהובה - באבלז אדומה - בלוסום.
נו, אוהבת פאור פאף

Digi Lista

New member
אני אוהבת רעיונות מהסוג הזה.

כול הכבוד על היוזמה
,אני אשתתף כשהמחשב לא יעצבן,יש מצב שמחר בביה"ס אני אוכל להיות במחשב ולהגיב...בינתיים טוב לקרוא הודעות כאלה(תמשיכו...),כול הכבוד אופיר

למעלה