משחק הקורבן

אותם שאלות ששאלתי את גל ../images/Emo3.gif

מעדיפה טלויזיה או קולנוע? סדרות טלויזיה אהובות? אייקון תפוזי אהוב? האם יש לך תיק במשטרה, אם כן על מה? את מי היית רוצה להרוג ברגע זה? האם את ישנה עם בובות פרווה? את שרה במקלחת?

תשובות

מעדיפה טלויזיה או קולנוע? אני אוהבת מאוד את שניהם אבל נראה לי שטלוויזיה כי לקולנוע אני בקושי הולכת. סדרות טלויזיה אהובות?יש הרבה...ורוניקה מארס, חברים, כולם שונאים את כריס...בעיקרון את רוב הקומדיות שמשודרות. אייקון תפוזי אהוב?
האם יש לך תיק במשטרה, אם כן על מה? אין... את מי היית רוצה להרוג ברגע זה? את המורה שלי להיסטוריה. האם את ישנה עם בובות פרווה?לא. את שרה במקלחת?לפעמים.

אני שואלת

אם הייתה לך הזדמנות להתחלף עם אחת הדמויות מורוניקה ליום שלם-איזו דמות זו הייתה ולמה. אם הייתה לך אפשרות לשנות משהו בסדרה ,מה היית משנה? איזה דמות לדעתך אפשר היה להוציא לפגרה ולא להחזיר מהסדרה כמובן? לאיזה דמות בסדרה היית רוצה שיהיו יותר קווי עלילה?

עונה

אם הייתה לך הזדמנות להתחלף עם אחת הדמויות מורוניקה ליום שלם-איזו דמות זו הייתה ולמה. ורוניקה, בגלל שאני רוצה לחקור כל מיני מקרים ולגלות כל מיני דברים. ואם כבר, הייתי מתחלפת בתקופה שהיא ולוגן היו חברים
אם הייתה לך אפשרות לשנות משהו בסדרה ,מה היית משנה?ורוניקה ודנקן חוזרים להיות ביחד. זה בסדר מצדי אפילו שתיפרד מלוגן, אבל בבקשה לא להיות עם דנקן! איזה דמות לדעתך אפשר היה להוציא לפגרה ולא להחזיר מהסדרה כמובן? דנקן. לאיזה דמות בסדרה היית רוצה שיהיו יותר קווי עלילה?אממ...באמת שאני לא יודעת. אולי שמאק תהיה ביותר פרקים ותהיה לה עוד עלילה חוץ מההחלפה ולעזור לוורוניקה.

darthziv

New member
דאנקן...

ולמה? אמממ כדי לקחת את ורוניקה לאיזה חופשת סופ"ש...

irene17

New member
בשביל דאנקן

עם החלק של הBOT אני מסכימה, אבל LOVE ודאנקן באותו הקשר ממש לא מסתדר לי.

irene17

New member
זה למשל נשמע הרבה יותר הגיוני

"VERONICA: "I need to tell you that when we were dating I had VD. כ"כ נכון!

snoop cat

New member
../images/Emo6.gif ובקונטרה... ../images/Emo58.gif 201

Logan: What I'm trying to say is that I'm in LoVe with you

darthziv

New member
ברור שאני לא שמח מזה

אבל כרגע באקסטרה הוט הם יחד... לא לספיילר לי כלום

Ulong

New member
שלום ../images/Emo24.gif

שם: גיל: כיתה: דמות אהובה מורוניקה ומכל הסדרות שאת רואה: מוטו לחיים: