משחק הצליבה-kserasera

Cגלית

New member
משחק הצליבה-kserasera

מוזמנים לשאול כל שמתחשק לכם את- kserasera. אני מתחילה- ספרי על פאדיחת סקס שהייתה לך. אילו צעצועים יש לך במגרה? אילו פנטזיות הגשמת? אילו פנטזיות עדין לא הגשמת? מהן הגבולות שלך בסקס?

kserasera

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo136.gif../images/Emo97.gifיששש!! עונה

פאדיחת סקס - נו, לא ממש פדיחה, אבל שילוב של חומוס פול ובאט פלאג.... צעצועים - ביריות, שני סוגי באט פלאג, ויברטור, אזיקים, נוצה ענקית, רוקט פוקט, ועוד כמה... וזה במזוודה, לא במגירה פנטזיות שהגשמתי - עשיתי את זה עם בחורה. קשרו ו"אנסו" אותי. מקומות ציבוריים. שיזוף בערום מלא בים פנטזיות שלא הגשמתי - ליהיות באורגיה הגבולות בסקס - עוד לא הגעתי אליהם... נו, זה הכל..?

Cגלית

New member
הזמן שלי יגיע../images/Emo13.gif

עכשיו את מוצלבת. עוד שאלות- איזה צעצוע מין שברשותך מועדף עליך? מה היית רוצה לקבל מתנה ליומולדת? ספרי על חוויה מיוחדת שתשאר לעד כזיכרון מחשמל. מה מדליק אותך בגבר? מה יכול לכבות אותך בגבר? מה מדליק אותך באישה? איזה חלק בגופך את הכי אוהבת? המשך יבוא.

kserasera

New member
תשובות, ואני חושבת שזמנך הגיע כבר

איזה צעצוע מין שברשותך מועדף עליך? - באט פלאג עם שבעה מצבי רטט מה היית רוצה לקבל מתנה ליומולדת? - חופשה במאוריציוס, ואם צעצוע, אז ויברטור משוכלל עם דולפין או ארנב חוויה מיוחדת - סקס לאור ירח בים כשמסביבנו היו אנשים מה מדליק אותך בגבר? - ישבן, שפתים מה יכול לכבות אותך בגבר? - כאלה שצריכים להוכיח את גבריותם - מצ'ואיסטים וערסים על גוונייהם - לייט עד כבד, , שיער בגוף יותר מידי, ריח רע, ונמשים, לא מתה על ג'ינגים ... מה מדליק אותך באישה? - שפתיים, מכל סוג.. איזה חלק בגופך את הכי אוהבת? - אני אוהבת את החיוך שלי, ואת החזה שלי

במזוודה.. - אהבתי

משלוחים??
על זה נאמר.. מי יודע איפה ייגמר הלילה... |פרצוף שנזכר בימים עברו של הסתובבויות|

curryvust

New member
שאלות נוספות:../images/Emo196.gif

האם פעם היה לך יחסים עם אחד מחברי הפורום...? (לא חייב שמות) האם היית רוצה יחסים עם אחד מחברי/חברות הפורום - חובה להגיד מי...

למעלה