משחק הציטוטים

YuvalTam

New member
משחק הציטוטים

משתמש נותן ציטוט, ושאר המשתמשים צריכים לכתוב מי אמר את זה ומולץ גם מתי (איזה פרק או איזו סיטואציה). הראשון שעונה נכון או שנותן ציטוט או שאומר עבור. אם הוא אומר עבור כל אחד אחר יכול לתת ציטוט ואז ממשיכים עם הראשון שנתן ציטוט "I love this job more than I love taffy. And I'm a man who enjoys his taffy." די קל, אבל בשביל הפתיחה

Elpar

New member
פיטר!!!

אין לי מושג מתי ואיפה... אבל אני זוכר שזה הוא.. אולי משהו עם ווסט... ואין לי ציטוט, שמישהו ייקח את מקומי

Somnambulist

New member
אוו והנה ציטוט, משעשע ולא קשה

Math is nothing more than the lesbian sister of biology.

YuvalTam

New member
../images/Emo127.gif

פיטר לכריס, כשהוא מבקש ממנו עזרה בשיעורים במתמטיקה.. דיי קל, אבל לפחות שימשיך: "Well, I'd love to stay and chat, but you're a total bitch."

Somnambulist

New member
../images/Emo127.gif

סטואי לילדה הזאת שהוא שר איתה דואט ואז רב איתה. עוד ציטוט: "Dear diary, Jackpot!"

bazmaster

New member
קווגמאייר!

כשהוא פותח את הדלת של השירותים ומוצא את ההיא קשורה... עוד ציטוט: dude, everything is so significant זה די קשה...

יונתן1988

New member
עוד אחד

this is my rivel this is my gun, this is for fight and this is for fun לא בטוח שציטטתי לגמרי כמו שצריך

Somnambulist

New member
אה לא בטוחה...

איזכור של לפול מטאל ג'אקט...המנננ...אולי בפרק שפיטר עובר אימונים לפסטיבל הרנסאנס להיות אביר?

cHicken Boy

New member
שני ציטוטים חדשים(ראיתי שזה ירד...)

אוקקי אאז ככה מי מתי באיזה הקשר וכו': "mmmm... i like the guilt taste in weman" ועוד אחד לדמות אחרת: "you'll understand if ill dont come out of the shadows " יאללה חבריה קדימה לפתור

למעלה