משחק הפרסומות!

משחק הפרסומות!

תודה לפורום תשוקות על הרעיון..... אז ככה: אתם לוקחים תמונה מתוך מיכאלה, ועושים מזה פרסומת למשהו, לכל דבר אפשרי! תפעילו את הדמיון! זה יכל להיות רענן- פרסומת אקדחים, אסי- פרסומת לפסטה, יסמין, פרסומת לאוקסיג'ן מדיקל ספא, אבל שזה יהיה מתאים, כאילו, אל תשימו סתם תמונה של גיא ותחליטו שהוא מפרסם תחתוני גברים, הבנתם?

PiTok

New member
יואו אתם יודעים במה נזכרתי!!!

נכון לפני שהתחיל מיכאלה אז היתה פסרומת לזה וראות את יסמין וזוהר זוקרות מגבת ועברו מחדר לחדר באז ראו בצד אחד את גיא ומיכאלה וצד שני את אסי ורענן!! אני לא יועת אם רובכם זוכרים את זה אבל אני כן (!!!)
מעניין אם אפשר להוריד את זה איפשהו!!! דרך-אגב!! נגיד שוב שתהיה לכולנו שנה
(דבש) !!!!!!!

כנסו.שמעו לא יצא משו אבל ../images/Emo163.gif

ניסיתי.ועשיתי כמה בתקווה שזה יעלה. לא היה לי כוח לעשות אפקטים אז עשיתי את זה פשוט. נקווה שזה עולהההההההה

אאאאאאא../images/Emo99.gif מאיייי גאדדדדדד איזה

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

ואי תומר יצא יפהההההה..../images/Emo163.gif

קבלו משו שזה לא בדיוק פרסומת אבל זה על אסי... יצא חמוד. והתמונה הזאת של החרא=חרא.

'ני מוכשרת?! בואנה טל דברי ../images/Emo163.gif

יפההההה..סתכלי על עצמך
י'חתיכת שווהההההההההההה הורסתתתתת בובהההההה כו0יתתתתתת אוהפותך בובההההההה ש!!ההההההההה אחת!!! לוב יו כפרה סיסטרררררית שלי. (חח מילה חדשה)

יששש עלה! 'ני מאושרת..עוד אחד../images/Emo163.gif

יששששש אנ'לא מאמינה שהצלחתי. זה לוקח איזה דקה שתיים ואז עולה-שווה לחכות.(נרא'לי) עוד אחד אני מעלה- בתקווה שזה שוב יעלה

מקפי3ה../images/Emo70.gif אלין תעשי עוד כמה.../images/Emo163.gif

תשרשרו לכאן פרסומת יצירות וכו'. זה רעיון ממש שווה-אהבתי
אלין תעלי כאן עוד אחד עם את יכולה. תומר ואלין יצא מזה שווה. עוד משו שעשיתי. יותר מאוחר אני עושה אחד עם תמונה של נתן ואייקון של סלקום (אני מצרפת כדי שתראו) וכותבת ת'לוגו של סלקום.(בשבילי הכוכב זה אתה.) זה הולך להיות מזה יפהההה..אבל בנתיים תשרשרו קצת. אפלילו רעיונות ל-מה אפשר לעשות. איזה תמונה לשים ומה לרשום. תודה קב

חחחח ענק אלין!!!

חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח ח ח ח ח חח ח ח ח ח ח ח ח ח ח חחחחחחח ח חחח ח ח ח ח ח חחחחחחחחחחחח ח ח ח חח חחחחחחחחחחחחחח חחחחח חחחחח ח ח ח ח

למעלה