משחק המלכים

משחק המלכים../images/Emo47.gif

אחרי מספיק הפסדים מבישים לאפרוח החלטתי שבא לי ללמוד שח-מת בצורה מקצועית. חשבתי שאולי יש כאן מי שירצה גם ואולי כך נפתח קבוצת שח. ביררתי :) יש אפשרות לפתוח קבוצה של ארבעה אנשים, במועדון ש"ח בראשל"צ, פעם בשבוע, (יום רביעי בתשע בערב). נשאלה היא האם יש מצטרפים לאתגר

R a c h e li

New member
על אמת הגיע הזמן...

שאפסיק לנצח בשש בש....
יאללה מוכנה, אבל רגע
למה בראשון.....? אפשר להתפשר על באמצע הדרך כאילו על גהה או איילון
וואלה גם לי בא.....

ארלוזורובה פינת דיזינגובה

יאלה.. בואי לשכונה, הרצל יקבל אותך בברכה ותמיד תוכלי לישון אצלי. (תגידי... איזה פיג'מות יש במסיבת פיג'מות של נשים?)

G a v ® i e L

New member
אחרי שהושפלתי קשות ע"י האפרוח שלך..

הגיע הזמן להחזיר את כבודי האבוד. או כמו שהספר האינדיאני שלי היה אומר : dont get mad ! - get even !!

G a v ® i e L

New member
שמתי לי למשימה,

לנקנק אתכם, לחוד או באריזה משפחתית ! חכו חכו...הכבוד האבוד עוד יחזור

N D R

New member
הממממממממממ

אחרי ששמתי לי למטרה בחיים שלא לחשוב יותר משני צעדים קדימה תהיה לי קצת בעיה עם שלושה ויותר. ראשל"צ? מפתה!!!

ארבעה אנשים

בכדי לפתוח קבוצה צריך לפחות ארבעה אנשים. אתם אומרים לי שבפורום המכובד הזה, הכולל מאות אנשים אין עוד שלושה שמעונינים ללמוד שח?

Dardar63

New member
שח..אממממ..

בחיי שהייתי באה. אם זה היה באמצע העולם, לא בצד. אבל הזכרת לי , שכשהייתי ילדה הייתי מכסחת את אבא שלי בשח. ואז הבן שלי התחיל לשחק- והוא כיסח אותי יותר. ואז נשבעתי שאני הולכת ללמוד. עברו כולה שש שנים.

חברים, כדאי לכם

בהחלט ממליץ להצטרף אליהם. בתור אחד שמשחק שנים רבות, בבתי קפה, חוף היום ובאינטרנט, יודע עד כמה המשחק הזה מהנה ואפילו ממכר. כאן אין קוביות, הכל תלוי רק בך. שווה ללמוד אותו, בגדול, גם ככלי קואופרטיבי לחיים בכלל: איך לחבר ששה כלים שנעים כל אחד אחרת לגמרי, למטרה משותפת אחת! אכן, משחק המלכים.

אייל 401

New member
יאירי איפה איפה הימים של שרתון

הישן ימים ולילות רבצנו שם מול הלוח

ערסlight

New member
משחק המלכים

תמיד הייתה לי יראת כבוד לשחקני שח. [תמיד כשמישהו שיחק לידי, עברתי ללחש] אישית, מעדיף שש בש. קצת מיומנות קצת ניסיון קצת מזל ובעיקר, כמה אתה מסתכן בשביל הסיכוי. כל מי שאתה... יוצא שמה. גם אי אפשר לשחק בלי לראות את "הלבן של העיניים". וגם... נראה אתכם משחקים שח בעירום. טוב... ככה זה ערסים.

שש בש

לפני שנתיים בערך, היתה בפורום תחרות שש בש. שם NDR כיסח לי את הצורה...

למעלה