משחק: המכתב

מוגלי7

New member
משחק: המכתב

ברכה כתבה מכתב מאוד חשוב ומאוד סודי לנג'י. ברכה הביאה את המכתב לנג'י בזמן שביקר אצלה. כשנג'י הלך, הוא ראה שעוד פעם אחד הנערים תקע קיסם בשלטר, אז רץ מהר לתפוס אותו, והניח את המכתב על הרצפה. בזמן שנג'י מנסה לתפוס את הנער, מגיע עודד, ורואה את המכתב על הרצפה. אז בתום לב, הוא לוקח את המכתב, קורע אותו, ומשאיר חצי אחד על הרצפה, והחצי השני נשאר אצלו. כשנג'י בא הביתה לקרוא את המכתב, הוא גילה שיש רק חצי מכתב. הנה חצי מהמכתב של גב' ברכה לנג'י. אתם צריכים לנחש מה ברכה כתבה לנג'י בהמשך המכתב. כל יום יתפרסם עוד חלק במכתב, עד שכל המכתב יתפרסם, ונוכל להתחיל מכתב חדש. הנה החצי של המכתב של ברכה לנג'י: נג'י היקר, חיכיתי כבר הרבה זמן לומר לך את זה, אבל אני פשוט לא יכולה להתאפק יותר. אני מקווה שאתה רוצה את אותו הדבר, כי אני כבר ארבע עונות מחכה לאישור של התסריטאים כדי שיקרה כזה דבר. נג'י, האם אתה מעוניין ש..... נחשו את המשך המכתב! כאמור, מחר יתפרסם עוד חלק של המכתב.

המשך ניחוש../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

נאכל מרק ראשנים יחד?

B o N u s

New member
נחמד מאד! קבל ח"ח!

וובכן, המשך המכתב: נגרש את חבורת החוליגנים מהבניין שנינו יחד, אחד ולתמיד?

מוגלי7

New member
המשך המכתב - יום 2

...אתה מעוניין שארכוש את המסעדת ה"המבורגרי", ואבנה מסעדת "ברכה את נג'י"? ואז אנחנו נעשה את הדבר שחלמנו עליו מאז העונה הראשונה! אנחנו סופסוף... נסו לנחש את ההמשך!! מחר עוד חלק במכתב!

מוגלי7

New member
החלק האחרון במכתב - יום 3

הגענו לחלק האחרון של המכתב. החלק הכי מפתיע בכמתב. מיד לאחר החלק האחרון, יפורסם מכתב חדש של... אלונה לחברתה הטובה דידי! הנה סוף המכתב של ברכה לנג'י: אנחנו סופסוף... נוכל להיות ביחד!! אבל גם יש לי בשורות לא כל כך טובות.. אם אנחנו ביחד, אז זה יצטרך להידחות, כי... אני חולה מאוד... למעשה אני כותבת לך מבית החולים... שלך, ברכה. נקווה שברכה תרגיש טוב. והנה תחילת המכתב של אלונה לדידי: היי, דידי!! מה קורה? שמעתי שעברת דירה! אני מקווה שתהני, כי אני יודעת שאת הולכת להיות מופעת מאוד שאני אספר לך את הדבר הכי אבל ממש ממש הכי הכי הכי הכי הכי טוב שהיה יכול אי פעם לקרות לך! אני סידרתי לך תפקיד קבוע בעונה החמישית!! רק שלא בטוח שתהיה כזאת.... ואני נהינית מאוד באמריקה, אני עושה פה חיים, אה!! הנה... את מי נראה לכם שאלונה ראתה? סילבסטר סטאלון? אולי את בריטני ספירס? אולי את מדונה?? נסו לנחש את המשך המכתב! מחר יתפרסם עוד חלק במכתב.

../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

"היי! הנה סילבסטר סטאלון!" [כמו כשהיא ראתה אותו בפרק P:]

מוגלי7

New member
המשך המכתב - יום 4

...אה! הנה סנדי בר ואקי אבני! טוב, לא משנה.. בכל מיק, אני מקווה שתעשי חיים בדירה החדשה, ושהדירה לא קרובה לפיג'מות, כי אחרי שהם עיוותו לי את האימייל ששלחתי לרוני בפרק של המשפט, אני לא סולחת להם!!!! ואם את כן קרובה אליהם, אז אני רוצה שתלכי לאילן, ותגידי לו שהוא בן... מה אלונה רוצה למסור לאילן? שהוא בן זונה? שהוא בן של אמא שלו? שהוא דומה לבני אבני?? הכל תלוי בכם! המשיכו את המתכב. מחר יתפרסם החלק האחרון במכתב, ונתחיל מכתב חדש.

מוגלי7

New member
אני ממשיך את המכתב עכשיו. כנסו!

...תגידי לאילן שהוא בן שלא יודע להזמין בחורות לצאת.. סליחה.. הוא אוהב שפה גבוהה.. תגידי שהוא זכר שלא יודע להזמין בחורות לצאת, זכר! אה! ותנסי לעבוד עליו, ותגידי לו שייתן לך את הטלפון שלו, ושאת תתקשרי אליו! חחחחחח!! תהני בדירה החדשה, אלונה. מכתב חדש - אילן בפנייה נרגשת לכל הבחורות בעולם: בגלל שגילינו את סופו של המכתב של אלונה לדידי לפני הזמן, אתם צריכים עכשיו לנחש מה כבר אילן יכול לכתוב לכל הבחורות בעולם! מחר אני אכתוב את המכתב השלם של אילן, ואז נתחיל מכתב חדש של עודד לקובי, ואז המשחק יסתיים. מי שירצה שנתחיל "עונה שנייה" למשחק, שיכתוב בתוך ההודעה שלו:

מוגלי7

New member
המכתב - יום 5

אילן לכל הבחורות בעולם: תצאו איתי!!! שלכן, אילן איזה מכתב מרגש..! עכשיו אנחנו מתחילים את המכתב האחרון. אני מזכיר, מי שרוצה שנעשה "עונה שנייה" למשחק, שיכתוב בהודעה שלו
. בואו נתחיל במכתב האחרון (לפחות לעכשיו), המכתב של עודד לקובי: קובי יקר, אני קודם כל חייב לך סליחה. אני לא ידעתי שהמכתב שהיה ליד הדלת של ברכה היה בשבילך. אני מצטער נורא. ועכשיו יש לי משהו מה זה מגניב להגיד לך! אפנדיציט! זו מילה חדשה שמצאתי באינטרטט. אה, וגם דידי עוברת לגור בבניין שלנו בעונה החמישית (אם תהיה כזאת). שלך, עודד. סתאאם! נראה לך שככה אני אסיים מכתב? יש לי עוד הרבה דברים לספר לך! כגון:... מה עודד רוצה לספר לקובי? הכל תלוי בכם! אני שוב מזכיר, מי שרוצה "עונה שנייה" למשחק, שיכתוב בהודעה שלו

למעלה