משחק הכרות

DIRRTY

New member
משחק הכרות../images/Emo26.gif

שרשרו לפה 3 עובדות שלא ידענו עליכן\ם

DIRRTY

New member
צ'לי../images/Emo26.gif

נשארתי שנתיים בגן ומשם עליתי לכיתה א' טיפולית ולאחר טחינת תחת קשה בכיתה ג עברתי לרגילה אני היחיד שהצליח לעבור לכיתה רגילה מבין כל החברים מהטיפולית
אני מכור לפורומים
אני עולה לכיתה ח'

American Girl

New member
אנייייייייי../images/Emo70.gif

היתחלתי להעריץ את ניקול עוד מלפני שראיתי אותה משחקת בכלל...
אני מכורה לסרטים ולמחשב.(ולבקסטריט בויז)
אני ילדה שמתאלפת! עד כה סבלתי 2 וחצי היתאלפויות החצי זה עוד פעם שכמעט היתאלפתי. טוב אין לי ראיונות לעובדות אבל ליפני כמה ימים חלמתי שקיאנו ריבס עוזר לאמא של להעלות את השקיות של הקניות הביתה וכשראיתי אותו בחלום מאוד היתלהבתי וחשבתי וואו אני חייבת לספר את זה לכולם בפורום ניקול קידמן ונעמה חייבת לשמוע שקיאנו ריבס היה אצלי בבית

shiray

New member
ואני

1. בכיתה ח' התעלפתי בבי"ס וכולם היו מזה בלחץ והכל ובאותו יום, אחרי שהשתחררתי מהבית חולים (לא משהו רצינ, רצו שאני אספור עד עשרים...) המורה שלי התקשרה והיא הייתה בטוחה שיש לי הפרעות אכילה כי באותה שנה רזיתי (האמת שדי מאז שנולדתי 3.6 אני מרזה...). התוצאה הייתה שמאז כל בוקר המורה שלי הייתה מכינה לי קפה ומביאה לי אותו לכיתה.... 2. כשזה מגיע לסרטים אני ממש כמו ילדה קטנה- אני יכולה לראות את אותו סרט מאה פעמים וזה לא יפריע לי בכלל (כולל גם פרקים של דוסון קריק, אבבל רק מהארבע הראשונות, לא כולל את האחרון מהעונה הרביעית עם הנשיקה של דוסון וג'ואי... איכס!). 3. אני פרפקציוניסטית לאללה... ברמה כבר שזה מעצבן גם אותי! בגלל זה אחרי שבחרו א התסריט שלי לקליפ גמר (6 מתוך 18) לא הסכמתי לביים כי לא רציתי את כל הלחץ וסתם להוסיף עוד יותר לחץ כי אני חייבת מאה... וזה גם גורם לזה שעכשיו, כשצריכים לפרסם את הציונים של הבגרויות בכל יום, אני משתגעת כי אני לא בטוחה לגבי שום ציון ולא מספיק לי לדעת שבכולם אני אקבל מעל תשעים (והמגנים מאה כולם)....

shiray

New member
לא יודעים...

לקחו אותי ישר לבית חולים ושם עשו לי כל מיני בדיקות ולא גילו למה התעלפתי.... אבל כנראה בגלל שבאותו יום לא שתיתי, למרות שהיה רק עשר בבוקר.... בכל אופן אני אנמית (ודווקא חודש לפני ההתעלפות התחלתי לקחת כדורי ברזל) ויש לי לחץ דם נמוך וגם לא שתיתי באותו יום אז יש לי מספיק סיבות.... ואחרי חצי שנה בערך הלכתי עם אמא שלי לקניות בחופש הגדול ואז הרגשתי מעולה אבל ישר אח"כ נכנסנו לסופר ועל הכניסה היו את המקררים האלה ואז הרגשתי שוב את התחושה שהרגשתי לפני שהתעלפתי אבל למזלי אמא שלי הייתה איתי והיא אמרה לי בהתחלה לשבת וזה היה סיוט כי לא מספיק שגם ככה היה לי קר בגב אלא שגם התיישבתי על המעקה הזה של המקררים ככה שבכלל קפאתי בגב ואז נשכבתי שם על אמא שלי והכל עד שזה עבר... בואנה זה התחושה הכי מפחידה שיש!!!! אז כשהתעלפתי בבי"ס פשוט הייתה לי סחרחורת והתחלתי לראות שחור ואז הלכתי לכיוון המורה שלי ואמרתי לה שאני לא מרגישה טוב ואז ישר צנחתי, אבל כשכמעט מתעלפים ומחכים שזה יעבור זה הרבה יותר קשה!!! אוףףף זה כזה מעצבן! למה אני צריכה להיות כזאת דפוקה! אין לכם מושג כמה בעיות יש לי מבחינה רפואית וכמה מגבלות....

American Girl

New member
אצלי זה ככה....

בפעם הראשונה שהיתאלפתי זה היה בבית הספר היסודי בכיתה ו' כשהיתה לנו הרצאה על מה קורה בגוף כש"עושים אהבה" ואז חשבתי שאני סתם מסוחררת אז לא יצאתי והיתאלפתי וכשקמתי שאלתי איפה אני? ואז אמא שלי לקחה אותי לבית חולים. ולפני כמה חודשים כשעשו לי בדיקת דם אז הרגשתי שאני עומדת להיתאלף אז אמרתי לאמא שלי שתיקח אותי למרפאה חזרה אבל הדרך היתאלפתי. אני רגישה למחטים ואני לא יכולה ליראות מחט תקועה לי ביד אבל בבדיקה בטעות היסתכלתי ובגלל זה היתאלפתי. והוחצי זה היה אצל חברה שלי כשהיא הראתה לי אנציקלופדיה על רפואה וגוף האדם אבל אז נישכבתי ולא היתאפלתי למזלי כי ממש פחדתי. ולמרות כל זה אני רוצה להיות רופאה.חחח....

shiray

New member
האא

אצלי זה לא היה קשור... שאלו אותי בבית חולים על מה דיברו לפני שהתעלפתי והכל כדי לבדוק אם זה מהנושא בשיחה אבל... דיברנו על עוגות ככה שדי קשה לי להאמין שהתעלפתי בגלל זה (חחחח דיברנו על עוגות ליום הולדת של הבן של המורה שלי לספורט כי חגגו לו באותו יום.... הרסתי למסכנה את היום הולדת של הבן שלה כי היא כל הזמן דאגה לי) ואצלי כשהייתי מעולפת הרימו אותי ולקחו אותי לחדר אחות ואז כשהתעוררתי התחלתי לבכות בגלל שלא הבנתי איפה אני ומה קרה והייתי מזה לחוצה והכל... אח"כ נרגעתי ועד שהגיעו האמבולנס כבר הרגשתי בסדר גמור.... יווו ואיך אני מאושרת היום!!!!! התפרסמו הציוני בגרות ויש לי ציונים מעולים!!!!!!!! הציונים הסופיים שלי הם: בערבית 100 (זו יחידה אחת והיא ממש ממש קלה... יש מילון ואוצר מלים והכל), לשון 99!!!!!! הייתי בהלם טוטאלי!!!! (כי הייתה לי טעות של 3 נקודות ועוד תמיד מורידים על סיכום והכל אז חשבתי שבמקרה הכי טוב אני אקבע 95 בבגרות ובסוף קיבלתי 97 (יחד עם המגן מאה זה 99) ורק בהיסטוריה טיפה התאכזבתי כי כתבתי המון וקיבלתי בבגרות 89 אבל הציון הסופי הוא 95!!!!!! איזה כיף לי!!!

Padme Amidala

New member
חחחחח

קיאנו ריבס בבית... הלוואי עלי!!!
אבל מה שאני שונאת בחלומות טובים, זה הקטע שמתעוררים ומגלים שהכל היה רק חלום...

American Girl

New member
נכון בחלום....

הייתי בטוחה שזה אמיתי אפילו ביקשתי ממנו חתימה אבל אז היתעוררתי וחשבתי רגע איפה קיאנו ריבס? ואז שמתי לב שזה היה חלום חחחחחח....

N i c o l e

New member
2 עובדות:

תמיד אהבתי סרטים אבל לא הלכתי כל כך הרבה לקולנוע....מאז שהתאהבתי בסדרן שבקולנוע שלנו..(במקרה הוא גם בשכבה שלי...) אני הולכת לפחות פעמיים בשבוע לראות סרט ופתאום הבנתי כמה אני אוהבת את הקולנוע ועכשיו אני הולכת לשם גם כשהוא לא נמצא.....(אבל עדיף שהוא כן יהיה שם...) ואחר כך אנשים לא מבינים למה כל האחרים שעובדים בקולנוע מסתכלים עליי במבט מוזר...... 2. אני רוצה ללכת לכוכב נולד אבל אני לא יודעת את הטלפון...מישהו יודע?
(אגב, השאלה רצינית- מישהו יודע?...)

אני....

1. כשהייתי קטנה גרתי באיטליה מגיל שנה עד גיל 4 וחצי. ידעתי איטלקית שוטפת אבל כשחזרנו ארצה סרבתי לדבר את השפה (אלוהים יודע למה) והיום אני לא זוכרת ממנה כלום ואני מנסה ללמוד אותה מחדש. 2. ההורים שלי גרושים וכשהייתי בכיתה ו' ניתקתי עם אבא שלי את הקשר לגמרי למשך שנה וחצי. 3. אני בן אדם מאוד סגור וזה ממש מקשה עליי. קשה לי לגשת לזרים ולהתחיל לפתח שיחה והביטחון העצמי שלי נמוך הרבה יותר ממה שהייתי רוצה שיהיה.

Padme Amidala

New member
עכשיו אני... ../images/Emo13.gif

1. אני מרכיבה עדשות מגע כבר שנתיים... ואני חייבת להגיד לכם שזאת המצאה גאונית וזה טוב פי 10 ממשקפיים! 2. אם עושים לי פן השיער שלי עובר את המותניים!!! ויש לי תמונות שמוכיחות את זה! 3. בחיים שלי לא עשו לי סתימות, לא שברתי אף עצם בגוף וגם אין לי אף אלרגיה, אבל מה שכן, אני מפחדת פחד מוות ממש קיצוני כזה מגיע לתיקנים... לפני חודש החזקתי במעקה של הבית, פתאום הרגשתי משהו רך ליד היד שלי, וכשראיתי את היצור המגעיל הזה התחלתי בסדרת צווחות וצרחות ואפילו התחלתי לבכות מרוב היסטריה... אמא שלי הייתה כבר בטוחה שנכנס מחבל הבייתה...

love amor

New member
חחחח איכססססססס

גם אני...אני תמיד בוכה שאני נוגעת בג'וק או כל חרק מגעיל אחר.. אם אני רואה אותו זה תלוי מאיזה מרחק.. אני נכנסת להיסטריה כאילו מישהו תקף אותי

American Girl

New member
אוקי....

אם כבר פתחמו את השירשור הזה של ההיכרות... אז כל מי שמישתתף קבוע בפורום שיענה על זה.... שם:ילנה כינוי:אין גיל:12 עולה לכיתה:ח' תחביבים:לנגן באורגן, לקרוא, לירקוד, לראות סרטים. אובססיות:בקסטריט בויז. אוהב/ת את ניקול כי:היא מהממת, היא שחקנית מדהימה! תראו הפורום הוא לא ער ממש וגם לפי דעתי אנחנו מאוד סגורים לא מספרים הרבה על עצמינו. חוץ מזה שהפורום מתעורר רק כשיש חדשות על ניקול וזה לא צריך להיות ככה. תיפתחו הודעות גם כשקורה לכם משהו שברצונכם לשתף. ועל השאלון הזה חובה שכל מי שבפורום יענה.

shiray

New member
אני...

שם: שירה כינוי: שיר (המשפחה) או שירי (בעיקר חברים של ההורים) עולה לכיתה: י"א תחביבים: לראות סרטים, לראות פרקים מוקלטים של דוסון קריק (העונות הקודמות), לבלות עם חברות אצלם בבית או בעזריאלי (או אצלי מן הסתם), לשמוע מוזיקה (יש לי יותר מאלפיים שירים במחשב...) ודברים רגילים בסה"כ אובססיות: ניקול, סרטים (בעיקר "השעות" נכון לעכשיו) אוהבת את ניקול כי: יש לה כשרון משחק מדהים! היא בוחרת סרטים איכותיים ולא שוברי קופות, היא פמיניסטית ופשוט בוחרת סרטים שגם אם היא לא הייתה מופיעה בהם הייתי מתה עליהם אבל זה שהיא מופיעה פשוט מוסיף להם המון כי יש לה משחק פשוט מדהים ומרגש. ובאמת כדאי שאנשים יכתבו הרבה על עצמם כדי שנכיר אחד את השני... אי אפשר להכיר אנשים רק על ידי זה שכותבים אם אנחנו חושבים שניקול יוצאת עם לני קרביץ או עם ג'וד לאו ואם היא צריכה לחזור לטום קרוז....

N i c o l e

New member
מי מי מי:

שם: נועה כינוי:פרנקי (לכו תבינו למה...) עולה לכיתה: י"ב!! תחביבים: לשיר, לשחק (תיאטרון, קולנוע וכדומה...), ללכת לקולנוע (ראה הודעה קודמת...), ים ים וים, לצייר, לקרוא! אובססיות: פורד (לא לבקש ממני לפרט), סרטים, ואובססיה ללכת לקניון ולעבור ליד הקולנוע (שוב-ראה הודעה קודמת...) אוהבת את ניקול מפני ש: בשתי מילים- היא מדהימה (מכל הבחינות- כישרון, מראה, ולפי מה שהבנתי גם אדם נחמד מאד, והיא רצינית בקשר למה שהיא עושה...)..... ומה עוד אפשר להגיד על עצמי............: מאמינה באהבת אמת ובגורל ובכל הדברים הנחמדים האלו.....

Padme Amidala

New member
נו טוב... ../images/Emo13.gif

שם: נעמה כינוי: נעמונת גיל: 14 וחצי עולה לכיתה: ט' תחביבים: קריאה, סרטים, ציור וכל מה שנוגע לפירושי חלומות. אובססיות: קיאנו ריבס, מלחמת הכוכבים. אוהבת את ניקול כי: היא השחקנית הכי מוכשרת בעולם!! ב"השעות" היא פשוט הוכיחה יכולת משחק שקיימת במספר מועט מאוד של שחקניות בהוליווד!!! וכל הכבוד לך על היוזמה!

למעלה