משחק הימורים חדש....

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
משחק הימורים חדש....

על מנת לעורר קצת את האנשים פה ושיהיה יותר מתח (אולי).. משחק ההימורים הגדול של פורום הפורמולה 1 מתחיל השבוע איך זה הולך ? פשוט וקל כותבים את ההימורים שלנו לגבי המזנקים והמנצחים (3 בכל דבר) כל תשובה נכונה מזכה בנקודות חלוקת הנקודות : ניחוש פול 10 נקודות ניחוש מקום 2 בדירוג : 8 נקודות ניחוש מקום 3 בדירוג : 6 נקודות ניחוש מנצח מירוץ : 10 נקודות ניחוש מקום 2 : 8 נקודות ניחוש מקום 3 : 6 נקודות נקודות בונוס : ניחוש פול וניחוש מנצח בונוס של 5 נקודות ניחוש נכון של הכל (כלומר כל הניחושים בסדר הנכון) בונוס של 10 נקודות מי שינחש נכון את כל הנהגים לא יזכה בבונוס של 5 נקודות של ניחוש הפול והמנצח. אפשר להשיג 30 נקודות במירוץ אם כל הניחושים נכונים אפשר יהיה לתת הימורים או לשנות עד יום שבת בשעה 12 בצהריים (תלוי כמובן בשעת הזינוק של מקצה הדירוג) ואת התוצאות אני אפרסם כל יום ראשון לאחר המירוץ. אז מתחילים! :)

lb22

New member
מחזור 1 - מירוץ מספר 3 שאקיר-בחריין

מקצה דירוג : 1. 2. 3. מירוץ : 1. 2. 3. רשימת נהגים המשתתפים במירוץ : קימי רייקונן פילפה מאסה לואיס המילטון הייקי קובליינן ניק היידפלד רוברט קוביצה יארנו טרולי טימו גלוק פרננדו אלונזו נלסון פיקה ג'נסון באטון רובנס בריקלו ניקו רוזברג קוזוקי נאקג'ימה דייויד קולטארהד מאר וובר סבסטיאן בורדייה סבסטאין ווטל טאקומה סאטו אנתוני דייוידסון אדריאן סוטיל ג'יאנקרלו פיסיקלה בהצלחה !

feldsherdani

New member
אז ככה

פול פוזישן : 1. רייקונן 2. המילטון 3. מאסה מירוץ : 1.רייקונן 2. מאסה 3. קוביצה

Thierry Henry

New member
מהמר

מקצה דירוג : 1. רייקונן 2. מאסה 3. טרולי מירוץ : 1. רייקונן 2. טרולי 3. המילטון

adoy

New member
ההימור שלי

מקצה דירוג: 1. רייקונן 2. מאסה 3. קוביצה מירוץ: 1.רייקונן 2.קוביצה 3. הייקי קובלינן

R E k

New member
מהמר כפייתי

מקצה דירוג: 1. המילטון 2. מאסה 3. רייקונן מירוץ: 1. מאסה 2. רייקונן 3. המילטון

yotamn9

New member
שלי

מקצה דירוג : 1. רייקונן 2. המילטון 3. קובליינן מירוץ : 1. רייקונן 2. קובליינן 3.מאסה

lb22

New member
הימור שלי

דירוג : 1. מאסה 2. קימי 3. היידפלד מירוץ 1. קימי 2. היידפלד 3. המילטון

man31

New member
שלי

דירוג 1. רייקונן 2. מאסה 3. המילטון מירוץ 1. רייקונן 2. מאסה 3.המילטון

feldsherdani

New member
המלצה..

אפשר גם להוסיף באיזה סיבוב יעופו המכוניות של פורס אינדיה וסופר אגורי..

mizug100

New member
ההימור שלי

פול: 1. המילטון 2. מאסה 3. קובלינן מירוץ : 1. המילטון 2. ראיקונן 3. קוביצה הימור קצת מטורף אבל .....

Go On Alonso

New member
מממ

לא יעזור בית דין . לפרארי יש את האוטו הכי טוב והכי אמין ...אז אני לא מהמר וזה לא ביג דיל שמאסה או ריקונן יזנקו ראשונים וינצחו את המירוץ.....וכול תוצאה אחרת זאת הפתעה בשבילי...... ילה אלונסווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.

נטע108

New member
יאללה מכבי

זינוק: 1. מאסה 2. רייקונן 3. היידפלד(???????) נצחון: 1. מאסה 2. המילטון 3. רייקונן

lb22

New member
תוצאות המחזור הראשון .....

היה לנו מירוץ יחסית מעניין עם ההפתעה של קוביצה ... ולהלן התוצאות : 1. REK הצליחה לנחש כמעט את כל תוצאות המירוץ וזכה ב 26 נקודות. 2. MIZ שהגיע ל 22 נקודות. 3. MAN31 מתייצב לו עם 14 נקודות 4. נטע עם 10 נקודות. 5. FELDSHERDANI עם 6 נקודות 6. במקום הזה נמצאים 4 גולשים : אני , יותם , AODI ותיירי הנרי עם ...... 0 נקודות :) מעניין היה פה ומי שהימר הימור מטורף גרף את הקופה :)

נטע108

New member
נראה לי שיש איזה בעיה בחישוב

כתבת שאם מנחשים הכל נכון אפשר לזכות ב30 נקודות אבל נראה לי שזה כך: 10+8+6+10+8+6+בונוס=58 הבחנתי בזה כשראיתי את התוצאה של mizug אני מקווה שאני צודק ולא עושה מעצמי צחוק...

mizug100

New member
אני יכול לרשום לעצמי התחלה פנטסטית.

לא מגיע לי איזה בונוס קטנטן על ההפתעה של קוביצה? סתתתתם. למי שלא הבין עדין, קוביצה ו bmw רצים חזק השנה וזאת לא הפעם האחרונה שמישהו מהם יהיה על הפודיום. לדעתי העונה התחילה מצויין כן ירבו. יאללה ראיקונן........

למעלה