משחק הטנק

משחק הטנק

(מאת הב. הסודית) בעוד שאת הנשים מאשימים לעיתים קרובות בזכרון לקוי בכל הנוגע למלוי דלק,אצל הגברים הכל על השולחן: אחד המשחקים החביבים עליהם הוא להמר שיש להם מספיק דלק כדי להגיע מאילת לצפת ובחזרה.מכיוון שגברים הם יצורים הרפתקניים,הם לא ייסעו מאילת לצפת ובחזרה,בידיעה שכל מה שיכול לקרות להם הוא שיגיעו בשלום.לא.החוכמה היא לצאת מהבית עםשמינית טנק דלק להגיד:``אני מכיר את האוטו הזה,כשהמחוג מראה על תחתית האזור האדום זה סימן שנישארו עוד 30 ליטר``,ולצאת לדרך מתוך ידיעה ברורה,שאין בעולם טנק דלק טיפש מספיק כדי להגמר על דעת עצמו וללא תיאום מראש.כשהם ניתקעים בלי דלק באמצע שביל עיזים תלול,בחצות הלילה בגשם סוחף,הם לא מתרגשים,כי ברור שזה לא באשמתם.``יש נזילת דלק`` יגיד מהמר הטנקים ``כוס-אממו האוטו הזה.מחר אני לוקח אותו למוסך.`` שועלית שנתקעה בשביל

loveyou4

New member
שועלית ערפדה

כשתתקעי בשביל זכרי אותי, זכרי כי אותך אוציא ולא אתפוס בזנבך אשחרר אותך לדיונות הזהובות שם נרוץ יחפים, ללא רכב ובלי צורך בדלק רז

loveyou4....החמוד

אין לך מושג כמה אני זקוקה לחופש הזה...לנשום את המרחבים האינסופיים,להרגיש את החול ברגלי....בקיצור להתנקות מהמטרופוליטן החונק הזה....כולי תקווה שיום אחד אתקע איתך באמצע השביל... באהבה נועה

דג ערום

New member
הלוואי והיה נגמר לי הדלק

אז הייתי יושב באמצע שביל העיזים מוציא את הגזיה עושה קפה מצית סיגריה(הפסקתי לעשן) מתפרקד על הגב מסתכל על הכוכבים. ואומר....שכולם יקפצו לי.. סוגר את הפלאפון וחולם על ימים קסומים ושלווים אחרים.

למעלה