משחק החיים

משחק החיים

כל כמה זמן מעלים פרקים? יש מצב שיורידו את השירות שלו בגלל שאנשים לא יראו את זה? למה מעלים רק 5 פרקים?

עונה

כל שבוע ביום חמישי מעלים 5 פרקים אני מניח שלא יורידו את השירות מכיון שהוא יחסית חדש ודווקא האחוזי צפיה שלו טובים מאוד את השאלה השלישית אין לי מושג

צולעע

New member
נצל"ש../images/Emo10.gif

ניגמרה לי תקופת הניסיון של ה-VOD... עכשיו צריך לשכנע את אמא שלי שתשלם עוד 10 ש"ח ל-HOT...לא נראה לי שהיא תסכים כי אנחנו משלים מעל ומעבר!! נקווה שהיא תסכים או שהיא תוציא איזה קומובינה...תאחלו בהצלחה!

omri120

New member
יש לי הצעה

יש לי מספר הצעות...הקהל בבית מוזמן להוסיף: 1.תבטלו חבילת תוכן אחרת שעולה כסף..(אולי ספורט 5+...בידור וכו'... 2.תתחנן בפניה שתהיה ילד טוב...חח 3.תגיד לה שתוריד לך 10 מדמי הכיס....חחחח 4.תבטיח לה שכל יום שישי אתה מנקה ומקרצף את החדר שלך.... 5.תגיד לה שאתה מנקה כל יום שישי את הכלים בכיור במטבח.... 6.אממממ........תחליף אמא...לאמא פחות קצמנית...
יש למישהו עוד הצעות?

יש לי הצעה../images/Emo73.gif

תביא לה 10 שקל ממך ותגיד לה שזה לVOD וזהו...הדבר עם הכי פחות סיבוכים.. -דור=)-

talstyle

New member
רעיון לשכנוע

תגיד לה שזה הדבר הכי חשוב שהיא יכולה להשקיע עליו כסף כי.. בקטע של לימודים וכאלה וכל מני מחוייבויות... אז במקום שכל היום תרדוף אחרי הטלויזיה ותזניח את השאר.... עם הוי או די אתה יכול נגיד להכין שיעורים ולא יודע מה עוד ופשוט להזמין את התכנים אח"כ ותגיד לה שזה הרבה תכנים בחינם.... ורק 10 שקל לחודש וזה.. לא הרבה בכלל. אני יודע... דברים שעלו לי לראש בשביל שכנוע

omri120

New member
פפפחחחחחח

איזה הצעות מגניבות...חבל"ז. מקווה שישתמש בהם

למעלה