משחק החיים - פרק 8

MrJacKasS

New member
משחק החיים - פרק 8

כמדי כל יום שישי, עבדיכם הנאמן סופר הסתם, אורי, מביא לכם את סיכום השבוע כפי שהיה לבטח נכתב בספר הספרים: "ויהי בוקר ותיהמם לאה (ליה) לראות את אישה יעקוב יחד עם אחותה ריקי אורזים חפציהם למסע למקום משכנם החדש ולא תוכל להשלים עם זאת לאה וינאף אפה ותיבך ביום ובליל ואין עוזבה הדבר. ותשנא לאה ביום ההוא את ריקי אחותה עד מאד. ויהי לאחר ימים ארבעה ותצעד ריקי אל התיאטרון ותרא שם את לאה ותרצה לאה שתצא ריקי ממקום זה ותימאן ריקי. ותספר לה ריקי דבר אהבתם שלה ושל יעקוב ולא תאמין לה בתחילה ותצעד לאה אל יעקוב ותשאל האם אמת דוברת ריקי ויגמגם יעקוב ולא יוכל לענות תשובה ברור ותבן לאה כי נכון הדבר ותיבך עד מאד. ויהיו זיו ושירן אוהבים עד מאד ויחליטו הם להנשא. ויסעו הם לארץ נוכריה מעבר לים הגדול להינשא שם והנה בעל ואישה המה. וינאף אף אחיה של שירן, ארז היבוסי, על שהתחתנה עם זיו ולא אמרה זאת להוריה. ושירן אינה אוהבת היא את זיו אהבת אמת אלא עשתה זאת בכדי לנאוף אפה של רותם אויבתה. וביום חזרתם של שירן וזיו מהארץ הנוכריה ותרא שירן את רותם בביתה מהלכת לה בפיג'מה. ותצעק עליה שירן. ותשנא גם יעל את רותם כי לקחה לה במרמה את תפקיד גוליית בהצגה "דוד וגוליית". ותזוממנה השתיים זממה כנגד רותם. ויהי איש ושמו כצנלסון. ואיש זה חוקר הוא. ויחקור עניין התרופות של ירון. ויערוך כצנלסון מפגש איבה בין ירון וארז היבוסי, ויהיה ארז אמין יותר מירון לדעת החוקר ותהי מישל אישה משוגעת. ולאה איננה מרוצה היא מארז הלא ארז משחק את תפקיד דוד בהצגתה. ותרצה היא להעיף אותו קיבינימאט מההצגה כושילירבאק!!!!!!!!!!!!! ותייעץ לה אימה נירה כי זקוקה היא להתחבר עימו ואז יחבבה וישחק משחק דוד היטב. ותצעד לאה אל ביתו ובאותה העת יבוא אל ארז סוחר תרופות ידוע ותבן לאה כי ארז האיש ששתל התרופות בבית ירון. ויהי מתח גדול בסדרה. וזהו." אוף, זה היה ארוך

shirakl

New member
כל הכבוד לך אורי ../images/Emo45.gif

עלה למאמרים, לטאגליינס ולהודעות המומלצות

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif דוד וגוליית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחח אני מתה מצחוק
מהיום אני אכתוב את הסימן הזה אם משהו מצחיק אותי:
מתה[גולגולת|מצחוק[
]
אני חושבת שהבנתם ת'קטע.....

MrJacKasS

New member
סתם כי בא לי להקפיץ...

לשירת ההמנון הקהל מתבקש לעמוד.
כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה עוד לא אבדה תקוותינו התקווה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצינו ארץ ציון וירושלים

Emily ©

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif../images/Emo6.gif*מעתיקה*../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

פשוט ע-נ-קקקקקק

Emily ©

New member
../images/Emo4.gif|לב-ש כייי ../images/Emo26.gif

"מדוזית 2003" כתבה שמהיום שהיא רוצה להגיד "מתה מצחוק" היא עושה
((מתה))
((מצחוק)) והעתקתי ממנה

למעלה