משחק הזוגות!

משחק הזוגות! ../images/Emo103.gif

המשימה שלפניכם פשוטה: אתם לוקחים דמות מ''דיג'ימון'' ומשדכים אותה לדמות מאנימה אחרת. כדי שתבינו את מהות העניין אדגים לכם כמה זוגות
: מימי + ג'ואי מ''יוגי הו'' מאט + טומויו מ''סאקורה'' סורה + יו מ''שאמן קינג'' טאי + יוקי מ''גרוויטיישן'' זואי + שואיצ'י מ''גרוויטיישן'' הנרי + סרניטי מ''יוגי הו'' יולי + גינטה מ''אינויאשה'' קוג'י + מריה מ''בייבלייד''
עכשיו תורכם להמציא זוגות

Oukami Kun

New member
נו, את כזאת בנאלית P:

קן עם יו משאמן קינג ג'ו עם צ'יף מבייבלייד מימי עם מריה מבייבלייד קוג'י עם שואיצ'י מגראווי היקארי עם יאמי יוגי מיוגי הו נמנמ... זהו ^^ רעיון טוב.

קורורו

New member
זוגות... נמנמ,

זה חייב להיות אנימה? לא משנה, אני פשוט אקח אנימה אחת, כי אחרת זה קצת מבלבל אותי... ^^ אז הסדרה שבחרתי היא יושי. ("יושי הנסיכה הקסומה". אני עדיין לא יודעת איך כותבים את השם המקורי... "פורי פוצ'י יושי"? "פוי פוצ'י יושי"? משהו כזה P-:). מישהו בכלל רואה את הסדרה? אני מכורה ^^' טאי וגלנדה (
גלנדה...) - כמה שעות ביחד וכבר תראו שלכל אחד מהם יוצא עשן מהאוזניים D: יולי וארק - כנ"ל. ארג... אני לא מצליחה לחשוב על כלום...

Digi Lista

New member
....כול הכבוד על היוזמה../images/Emo45.gif...

בכול אופן-מפחיד אותי לדמיין את השילוב דיוויס עם פלינט("פלינט בלש הזמן") למשל,הרבה מאוד אקשן ילך שם
סורה עם אש מ"פוקימון"(מסתבר שהוא עדיין חי וממשיך לאסוף תגים
)... יש עוד,אני אמשיך יותר מאוחר כנראה וגם אפרט יותר על איך עלולים להיראות השילובים...

Digi Lista

New member
אם כבר זוגות...

מה לגביי שרשור תמונות זוגיות לכבוד ט"ו באב?נכון שזאת הפעם המיליון אבל תמיד יש מה לחדש,לא?

למעלה