"משחק הזבלים"

FLASH333

New member
"משחק הזבלים"

משחהטלנובלה החדשה- "משחק הזבלים", או כפי שהיא יותר מוכרת לחלק מאיתנו- "משחק החיים", היא בושה לטלוויזיה הישראלית ולתרבות המשחק בכלל. חיקוי עלוב של "לחיי האהבה" שזכתה להצלחה בקירבנו בעבר. אז הרשו להעיר את תשומת ליבכם, מפיקי משחק החיים היקרים, עמלתם לחינם כי עשייתכם איננה אלא זבל מעופש שלא ראוי היה שיזכה לראות אור מסך אלא לכל היותר את אור חדר האשפה.

amc22

New member
../images/Emo26.gif

לדעתך, הטלנובלה הזאת לא יפה, לדעתנו היא כן יפה. אגב, אתה יודע, שהטלנובלה "משחק החיים" עוסקת בחייהם של שחקנים? "לחיי האהבה" עסקה בחייהם של יקבנים, והצד השני (או יותר נכון המשפחה השניה) עסקה בחייה הפרטיים. לכן, "משחק החיים" אפילו טיפה לא דומה ל"לחיי האהבה".

shirakl

New member
נראה לי

שהוא התכוון לעובדה שבשני המקרים מדובר בטלנובלה, אולם לחיי האהבה היתה טלנובלה טובה יותר... בכל מקרה - זכותו להישאר בדעתו,וזכותנו לא להסכים איתו. אני אישית חושבת שכל טלנובלה עומדת בפני עצמה. לחיי האהבה היתה טלנובלה מקסימה ואני אישית נהניתי מכל רגע של צפיה בה. גם למשחק החיים התמכרתי ואני חושבת שהיא טלנובלה נפלאה. בסופו של דבר היא תצליח בדיוק כמו שלחיי האהבה הצליחה... הרי גם ללחיי האהבה בהתחלה היו ביקורות נוראיות ורייטינג נמוך ביותר... בקיצור - משחק החיים שולט!!!

MrJacKasS

New member
זכותך לחשוב כך

אבל לדעתי אתה ממש טועה בינתיים, אם אני משווה בין משחק החיים ללחיי האהבה, משחק החיים עולה על לחיי האהבה.

אדוושי

New member
אל תשימו עליו

הוא כמו כל הילדים האלה שבכוונה נכנסים ואומרים את ההפך ממה שנחנו חושבים כדי שנתעצבןן... עזבו הוא לא שווה את זה

shirakl

New member
מישהו מתעצבן? ../images/Emo13.gif

ממש לא... דוקא כיף שבאים אנשים כאלה.. זה נותן לנו הזדמנות להלל קצת את הסדרה...

ליאן.

New member
ת'אמת..

נראה שהפרקים הקיימים הם ראשוניים ולא מספיק מגובשים. השחקנים די מגמגמים והעלילה צפויה למדי.. נראה לי שאולי בהמשך הסידרה תתחיל למכר והשחקנים ייראו קצת יותר מקצוענים.. מבחינת העלילה, אפשר רק לקוות שבקרוה יכנס עניין.. לגבי השחקנים עצמם, אני מרגישה צורך עז לומר מספר דברים - א- נירה ממש מכוערת. היא נראית כמו גבר. מקרה אבוד. ב- לשירן יש פה עקום. זה חלק מהתפקיד? ג- קובי גבע - אולי תסתפר ????? בעעע!! ד- השיער של זיו נראה כאילו הוא רק התעורר.. אבל הוא דמות משעשעת. ה- ארז חסון - ערססס!!! ו- שאול ברגן (דן תורן)- כואב לראות אותו ככה אחרי 'על הברזלים'. ז- הסבתא כל כך נודניקית ובכיינית שזה ממש כואב. ח- רם מימון - יופי שסוף סוף נפטרת מהמעיל המכוער !! ט- החברה הפסיכולוגית לא מספיק משכנעת.. ליה פשוט מקסימה. גם ענבר בסדר.. לגבי ירון - יש לו את זה, אבל הוא עוד צריך להשתפשף טיפה . לא יודעת אם כבר דיברתם על זה, אבל מה קרה לשחקנים שלוהקו בתחילה ולא השתתפו בסוף? הבנתי שהיה 'ירון' אחר וגיא אריאלי אמור היה לשחק את החבר שלו, איציק ויינגרטן היה אמור להיות 'שאול ברגר' ובקי גריפין היתה אמורה להיות 'ליה'. אז מה קרה להם? ומי היה אמור להיות הירון המקורי?

למעלה