מי שמעליי רוצה פורש ליתר דיוק, רוצה שלמאהב שלה יהיה פורש.
P P i x i e s New member 21/10/07 #40 את מי שמעליי אני תמיד מפספסת! מועצות נוער, תפו"ז, פגישות מנהלים... עד מתי
ש שרון710 New member 21/10/07 #42 מי שמעליי מנהלת את פורום שביעיסטים../images/Emo3.gif טוב, אז אני גרועה.
N noyy New member 22/10/07 #66 ../images/Emo28.gifבאמא שלי אני רוצה את השם הזה לבן השני שיהיה לי, אם יהיה או תומר שזה גם יפה
N noyy New member 22/10/07 #70 ../images/Emo28.gifלבכור אני בונה על אסף אסף זה שם שמתאים למפקד קשוח! או טייס וכאלה, אבל הוא נורא נפוץ וזה רע. לעומת זאת! הראל זה שם של תינוקות חמודים, אני מתלבטת. אתה חשבת כבר איך לקרוא לילדים שלך?
../images/Emo28.gifלבכור אני בונה על אסף אסף זה שם שמתאים למפקד קשוח! או טייס וכאלה, אבל הוא נורא נפוץ וזה רע. לעומת זאת! הראל זה שם של תינוקות חמודים, אני מתלבטת. אתה חשבת כבר איך לקרוא לילדים שלך?
ת תמיר1991 New member 22/10/07 #78 כן, יונתן ודורין...../images/Emo3.gif אבל צריך שאשתי תסכים, ושלא יקראו לה או לאחותה דורין, או לאח שלה יונתן, או לאיזה קרוב משפחה לא אוהב את השם אסף, אולי בגלל שנתקלתי באיזה אסף לא כל כך סימפטי הראל זה שם יפה
כן, יונתן ודורין...../images/Emo3.gif אבל צריך שאשתי תסכים, ושלא יקראו לה או לאחותה דורין, או לאח שלה יונתן, או לאיזה קרוב משפחה לא אוהב את השם אסף, אולי בגלל שנתקלתי באיזה אסף לא כל כך סימפטי הראל זה שם יפה
ש שרון710 New member 21/10/07 #45 מי שמעליי השתתף באחד נגד 100. וזכה במלא כסף וכרמיאל זאת העיר הכי גדולה בגליל אז מה אם זה קצת חור?