משחק ההקשרים

משחק ההקשרים

ואוי לכם אם אתם לא משתתפים
הוראות
בהודעה חדשה בשרשור זה יכתבו 2 שמות של סלבס, תפקידכם הוא למצוא את ההקשר ביניהם, אך חובה לכלול לפחות שחקן/ית אחד/ת מתוך הפיג'מות לדוגמא
הילארי דאף ואילן רוזנפלד הילארי דאף שהתארחה ברבלדה ששם משחקת אנהי ששיחקה בילדותה בסדרה עם פליפה קולומבו ששיחק בקטנטנות יחד עם אגוסטין שהופיע בפינת אור ששם הופיע תום אבני שהופיע באחד מהפרקים של הפיג'מות עם אילן. אני לא יעשה מארצות שונות רק מישראל כדי שלא יהיה יותר מדי קשה. זהו
אתם יכולים לפתוח הקשרים גם בעצמכם בכיף שיהיה לכם..

Because Of May

New member
אמממ../images/Emo109.gif

אלונה טל הופיעה בפיג'מות ששם שיחקה אפרת בוימוולד. כן? והקשר:
נינט טייב
אילן רוזנפלד Open Your Minds

את יכולה למצוא כל הקשר שבא לך

אבל שיהיה טיפה יותר ארוך.... אני התכוונתי להקשר הזה
אלונה טל שיחקה בסרט להיות כוכב עם אושרי כהן ששיחק בשיר שלנו יחד עם נינט טייב שהיא חברה של יהודה לוי שהיה חבר פעם של אפרת בוימוולד

B o N u s

New member
נינט ואילן שיחקו כחברים בסדרה :)

רובי דואניס
צביקה הדר

שניהם קירחים!!

חח סתם.. רובי דואניס ביים את הסדרה "שמש" שם הופיע צביקה הדר אמ...
קובי פרג'
חנוך רוזן

אממ.. ../images/Emo103.gif

קובי הופיע עם אילן ועודד בפסטיגל פאנטזיה שביים חנוך רוזן
יניב פולישוק
אלביס פרסלי

Because Of May

New member
נראלי אני יודעת...../images/Emo109.gif

יניב פולישוק השתתף בסדרה הפיג'מות, ששם היה באחד הפרקים חיקוי של אלביס פרסלי [ג'ן
]. או: יניב פולישוק משחק בסדרה הפיג'מות שהוקם לה פורום בתפוז שאותו מנהלת ג'ן שמנהלת גם את פורום אלביס פרסלי!
אלי קרן אסיף [אסיף או אסף...?]
נסלי ברדה [נו, הכתבת חדשות מערוץ 10...] ויש קשר!

Because Of May

New member
לא התכוונתי לזה, אבל יפה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אממ רן דנקר עשה תפקיד אורח בפיג'מות, שם יש סט שנקרא "המבורגרי". לא אמורים לכלול שחקן מהפיג'מות? יעני לא מקום... שחקן... איש... נו מילא. -נסלי ברדה -אילן רוזנפלד אני לא יורדת מזה!
אין קשר לאותיות בשם

YUZY

New member
נראלי שאני יודעת...../images/Emo185.gif../images/Emo85.gif

נסלי ברדה היא חברה טובה של אניה בוקשטיין שמשחקת ביחד עם רן דנקר ב"שיר שלנו" ורן דנקר עשה תפקיד אורח בפיג'מות... רק תגידי לי אם זה נכון ואם כן אני אעשה אחד משלי..

למעלה