משחק:"ההכי ___"

MIIKLE

New member
עונה

הכי חתיכה (בגוף)-מרינה בכל זאת תחת תחת הכי יפה(בפנים)-ויקה השווה אם הייתי דן הייתי מפנצ'ר אותה במערה לא אכפת לי עקוצה או לא. הכי אסטרטג-דן המלך הכי שקרן-דן נו ברור הכי רשע-אין הכי שקטה-שחר שפתאום פתחה את הפה שלה הכי מצחיק-משה המסטול כפרה עליו הכי תחמן-דן תחמן זה ברור הכי חזק-נועם אין מה לעשות הוא הרקולס הכי מפונקת-ויקה ברור שהיא רגילה שגברים עושים הכל בשבילה הכי סנוב-גיא הכי שוויצר-דן הכי סובל-משה המסכן צריכים לעשות שולם בינו להוריו הכי נדיבה- יעל הנשמה הטובה הכי חברותי-עידן התחמן ששני רק לדן הכי נחמד-נועם הוא סך הכל בחור סבבה הכי תוקע סכין בגב-עידן בכל זאת מה שדן עשה בגלוי הוא עשה בסתר הכי בוגד-עידן שניסה לסבן את משה לבגוד בשבטו והיה בוגד בו מיד אח"כ הכי רמאי- דן הכי חנפן-עידן הכי מעצבנת -שחר שנזכרה להתעורר וחשבה שתצליח להדיח את דן המלך שחר לכי לאשראם ותעשי מדיטציה ועוד אוסיף הכי קוקסינל-מולי שנראה חזק אבל הוא נקבה וחלשלוש ולא יותר טוב ממשה במשימות יש פוטנציאל אבל אפס ביצוע הכי גבר גבר -לא אהבתי את סבאנה אבל אני מעריך מאוד את מושיק שהוכיח שהוא איש טוב ומלח הארץ אבל לא התאים לו ללכת למשחק כזה הוא ישר מדי בשביל זה הכי גבר-ליה שמתנהגת כמו "גבר" חזקה כמו "גבר" ורק שלא תפצע ותשים "גבס". הכי טמבל-יואב שהתנהג בטפשות ושילם את המחיר ולסיום הכי חופר -משה אין עליך

שלומי 747

New member
עונה (אחלה משחק../images/Emo8.gif)

הכי חתיך-נועם הכי יפה-מולי הכי שקרן- דן הכי רשע-דן הכי שקט- שחר הכי מצחיק- נועם הכי תחמן- דן הכי חזק- מושיק, נועם, עומר הכי מפונק- נעמה הכי סנוב- דן, מרינה נעמה הכי שוויצר- דן הכי סובל- שחר הכי נדיב- מושיק, שחר הכי חברותי- מושיק, נועם הכי נחמד- מושיק, נועם, שחר, ליה, עידן הכי תוקע סכין בגב- דן, משה הכי בוגד- משה הכי רמאי- דן הכי חנפן- הכי מעצבן-דן, מרינה, נעמה, משה הכי חופר- משה

אממ.. טוב, נלך על זה.

ההכי חתיך - נעם
, ועם כמה שהוא זבל- דן.
ההכי יפה - נעם. ההכי אסטרטג - דן. ועידן עם 2 מהלכים גאוניים
ההכי שקרן - משה. ההכי רשע - דן. ההכי שקט - עד לא מזמן- שחר. אבל גם טינה לא דיברה במיוחד
ההכי מצחיק - דן קורע אותי עם השחצנות המגעילה שלו
, סוג של הומור שחור שאני אוהבת, ומשה כי הוא טיפש שזה מביך.
ההכי תחמן - דן. ההכי חזק - פיזית? נעם, אולי גם עומר וגיא. ההכי מפונק - ויקה. ההכי סנוב - דן. ההכי שוויצר - דן. ההכי סובל - שחר. "זו ההשרדות שלי" |טםטםטאאם| ההכי נדיב - שחר שחילקה את כל הבגדים שלה בערך
.
ההכי חברותי - משה, אחרי הכל P: ההכי נחמד - נעם, יעל וגיא. ההכי תוקע סכין בגב - משה, דן. ההכי בוגד - משה
ההכי רמאי -
אין דבר כזה לדעתי. ההכי חנפן - משה. ההכי מעצבן - סיוון ויואב עיצבנו אותי ממש. ולסיום:ההכי חופר - מ-ש-ה. ללא ספק. אבל התחלתי לאהוב את זה

liaush

New member
עונה../images/Emo11.gif

ההכי חתיך - נועם
ההכי יפה -ויקה ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - משה ההכי רשע - דן ההכי שקט - שחר (עד אשר היא פתחה ת'גורהD:) ההכי מצחיק - משה ודןD: ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נועם ההכי מפונק - יואבD: ההכי סנוב - נעמה ומרינה ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - שחר ההכי נדיב - יעל ההכי חברותי - יעל ומשה ההכי נחמד - נועם=] ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - דן ומשה ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - עידן קפון הלקקן חח ההכי מעצבן - שחר ולסיום:ההכי חופר - שחר!!!

naama59

New member
עונה ../images/Emo98.gif

ההכי חתיך - נעם
ההכי יפה - ההכי אסטרטג - עידן ודן
ההכי שקרן - דן,בלי שום ספק
(סליחה סיו
) ההכי רשע - ההכי שקט - שחר. רק בפרקים האחרונים היא התעוררה.
ההכי מצחיק - משה. אבל זה לא בגלל שהוא מתכוון או משהו
ההכי תחמן - דן,אלא מה
ההכי חזק - נעם
ההכי מפונק - מרינה
ההכי סנוב - מרינה ונעמה.
התקשתי לבחור רק באחת. ההכי שוויצר - עידן
ההכי סובל - נעמה
ההכי נדיב - נעם
ההכי חברותי - נעם
ההכי נחמד - יעל
וגם נעם..
ההכי תוקע סכין בגב - ההכי בוגד - משה. כי לא משנה מה הוא תמיד ייתקע סכינים בגב
ההכי רמאי - דן
"כי הוא שתעולל של הפפקההעע!!!1111" ההכי חנפן - עידן
ההכי מעצבן - משה
ולסיום:ההכי חופר - גיא זוארץ

תמר 64

New member
עונה

הכי חתיך-נועם הכי יפה-ורה הכי אסטרטג-דן הכי שקרן-דן הכי רשע-מרינה! הכי שקט-שחר עד לא מזמן הכי מצחיק-דן,משה הכי תחמן-דן הכי חזק-נועם הכי מפונק-
הכי סנוב-מרינה הכי שוויצר-דן,מרינה הכי סובל-שחר הכי נדיב-יעל הכי חברותי-נעמה הכי נחמד-יעל הכי תוקע סכין בגב-דן הכי בוגד-משה הכי רמאי-דן הכי חנפן-
הכי מעצבן-ההפקה
הכי חופר-אלכס

JoNy Boi

New member
ההא

ההכי חתיך - נעמה דא ההכי אסטרטג - עידן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - מרינה |כוסע| ההכי שקט - דה אשראם גריל ההכי מצחיק - משההה XDDD ההכי תחמן - מנו חרמנוות XDDD ההכי חזק - משה!!!!! ההכי מפונק - מרינה ההכי סנוב - מרינעע ההכי שוויצר - מרינעעעע (_)(_) ההכי סובל - משה ההכי נדיב - דן חחח ההכי חברותי - קוריצה XDD ההכי נחמד - נעמה
ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - דןן ההכי רמאי - דןןןןןןןן ההכי חנפן - עידן ההכי מעצבן - אלכסס ולסיום:ההכי חופר - גיא זוהרץץץץ חופר בשכל XD

netin co il

New member
תשובות

חלקי, לא היה לי כוח להכל.. ההכי חתיך - נועם ההכי יפה - ליה ההכי אסטרטג - עידן ההכי שקרן - ההפקה ההכי רשע - ההפקה ההכי שקט - שחר ההכי מצחיק - דן ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נועם ההכי סנוב - מרינה ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - הצופים ההכי נחמד - נועם ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - משה ההכי רמאי - ההפקה ההכי מעצבן - ההפקה ולסיום:ההכי חופר - אני

עונה

ההכי חתיך - נועם ההכי יפה -מרינה ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - דן ההכי שקט - שחר ההכי מצחיק - משה,כי הוא משעשע. ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נועם ההכי מפונק - נעמה ההכי סנוב - מרינה ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - שחר ההכי נדיב - יעל ההכי חברותי - נועם ההכי נחמד - גיא ההכי תוקע סכין בגב -משה. ההכי בוגד - משה. ההכי רמאי - סיוון ההכי חנפן - משה ועידן ההכי מעצבן - אלכס ולסיום:ההכי חופר - אלכס

למעלה