משחק:"ההכי ___"

l סיו l

New member
משחק:"ההכי ___"../images/Emo9.gif

מי ההכי של העונה,לפי כל קריטריון
הרוב מנוסח בזכר,ומתאים גם לנקבות למניהן מהתמודדות
ההכי חתיך - ההכי יפה - ההכי אסטרטג - ההכי שקרן - ההכי רשע - ההכי שקט - ההכי מצחיק - ההכי תחמן - ההכי חזק - ההכי מפונק - ההכי סנוב - ההכי שוויצר - ההכי סובל - ההכי נדיב - ההכי חברותי - ההכי נחמד - ההכי תוקע סכין בגב - ההכי בוגד - ההכי רמאי - ההכי חנפן - ההכי מעצבן - ולסיום:ההכי חופר
- תהנו

l סיו l

New member
עונה לעצמי../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif

ההכי חתיך - דן
ההכי יפה - מרינה
ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - דן
ההכי שקט - שחר,עד לפרקים האלה שהיא התחילה להמצא פתאום
ההכי מצחיק - דן ומשה
ההכי תחמן - דן ההכי חזק - דן\מושיק\נועם ההכי מפונק - נעמה ויואב ההכי סנוב - ורה ההכי שוויצר - ורה,ונודה באמת גם דן
ההכי סובל - נעמה ומרינה,בשל איך שהן סבלו עם הייטושים ושחר מהמצב החברתי
ההכי נדיב - יעל ההכי חברותי - יעל,נעמה,משה ההכי נחמד - דן
,נו יש בו משהו נחמד הלו
ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - משה[נו גם דן קצת
] ההכי רמאי - דן
ההכי חנפן - עידן קפון הלקקן
ההכי מעצבן - ורה,ליה,גיא,מושיק,ורוב שבט סבאנה המאוד ראוי להיות בחבר המושבעים
ולסיום:ההכי חופר
- ברור ששחר
!!!

טפו מרינה. איכ.

יש גבול למה שאפשר לאהוב! את דן אני מבינה, באמת באמת, אבל את מרינה- איכס גועל של בחורה

../images/Emo55.gif../images/Emo11.gif

ההכי חתיך - מולי ההכי יפה - ויקה ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - דן ההכי שקט - אלכס ההכי מצחיק - משה
ההכי תחמן - דן
ההכי חזק - נעם
ההכי מפונק - גיא הכוסית
ההכי סנוב - דן ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - משה
ההכי נדיב - ליה ההכי חברותי - נעמה ההכי נחמד - נועם
ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - דן ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - עידן ההכי מעצבן - משה ולסיום:ההכי חופר - משה !!

A n i m a l s

New member
הינה :)

ההכי חתיך - נועםםם ! 3> ההכי יפה - ליה.. ההכי אסטרטג - דן |= ההכי שקרן - דן |= ההכי רשע - דן |= ההכי שקט - נועם DD: ההכי מצחיק - דן...XD ההכי תחמן - לא סתם המציאו את הכינוי "תחמנו" ההכי חזק - נועםם DD: ההכי מפונק - יואב ההכי סנוב - אני לא חושבת שיש כזה.. ההכי שוויצר - דןן..XD ההכי סובל - שחר ההכי נדיב - יעל ההכי חברותי - יעל ההכי נחמד - יעל ההכי תוקע סכין בגב - דן >.> ההכי בוגד - משה ההכי רמאי - סיוון, וההפקה לטובת דן . S: ההכי חנפן - אני חושבת ש... עידן ? ההכי מעצבן - מרינה >.<" אל תשאלו למה XD ולסיום:ההכי חופר - אלכס...?

namnamBG

New member
ההכי שלי לילילי../images/Emo218.gif

ההכי חתיך -נעם
ההכי יפה - מרינה(אח שלי חולה לה על התחת
) ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - דן פעם שנייה ופעם שלישית גלידה! ההכי רשע - דן אני רוצה את הגלידה שלי!זאת פעם שלישית! ההכי שקט - שחר אבל כבר לא ממש... ההכי מצחיק - משה ההכי תחמן - מי?מה?מו?מֶה?דן... ההכי חזק - דן,מושיק ונעם אבל נעם הכי
ההכי מפונק - נעמה,מרינה ויואב ההכי סנוב - דן,ליה וורה ההכי שוויצר - כנ"ל ההכי סובל - משה המסכן...
ההכי נדיב - יעל ההכי חברותי - נעם,משה ויעל ההכי נחמד - כנ"ל ההכי תוקע סכין בגב - דן בפעם ה50 מיליון ההכי בוגד - דן בפעם ה50 מילון ואחת
ההכי רמאי - עוד פעם?!דן...
ההכי חנפן - עידן ההכי מעצבן - דן
ולסיום:ההכי חופר - גיא זוארץ במועצות שבט (סתם...שחר ומשה)

עונההההההה

ההכי חתיך - מולי ההכי יפה - ברור שנעמה
ההכי אסטרטג - דן הכלב ההכי שקרן - דן ההכי רשע - דן ההכי שקט - שחר? עד לפני כמה פרקים חח ההכי מצחיק - משה ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נעמה\דן ההכי מפונק - גיא ההכי סנוב - ממ ההכי שוויצר - ממ ההכי סובל - שחר ההכי נדיב - נעמה ההכי חברותי - נעמה ההכי נחמד - נעמהההההההה ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - דן ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - דן ההכי מעצבן - דן ולסיום:ההכי חופר - דן חחחחחחחחח

של79

New member
גם עונה

ההכי חתיך - מאף אחד לא ממש התלהבתי, אולי עומר ההכי יפה - ורה ההכי אסטרטג - עידן ההכי שקרן - משה ההכי רשע - התלבטות בין נעמה למרינה ההכי שקט - טינה ההכי מצחיק - משה ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נועם/מושיק ההכי מפונק - מולי ההכי סנוב - מרינה ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - שחר ההכי נדיב - נועם ההכי חברותי - נועם ההכי נחמד - נועם ההכי תוקע סכין בגב - משה ההכי בוגד - דן ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - עידן ההכי מעצבן - מרינה ולסיום:ההכי חופר - אלכס

AgAm S

New member
../images/Emo27.gif

ההכי חתיך - נעם ההכי יפה - מרינה ההכי אסטרטג - עידן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - דן ההכי שקט - שחר ההכי מצחיק - דןןןןן ומשה ההכי תחמן - דן ועידן ההכי חזק - נעם ההכי מפונק - נעמה ההכי סנוב - ורה ההכי שוויצר - ורה ההכי סובל - משה חחחחח ההכי נדיב - יעל? ההכי חברותי - נעם ההכי נחמד - נעם ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - משה ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - ע=י=ד=ן ההכי מעצבן - שחר ולסיום:ההכי חופר - משה

עונה

ההכי חתיך - נעם
ההכי יפה - נעם
ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - משה\דן ההכי רשע - אין ההכי שקט - שחר
ההכי מצחיק - דן ההכי תחמן - דן ההכי חזק - נעם ומושיק ההכי מפונק - ליה
ההכי סנוב - המממ...ליה, אולי קצת נעמה ומרינה ההכי שוויצר - כנל ההכי סובל - משה ההכי נדיב - לא בדקתי ההכי חברותי - נעם ההכי נחמד - נעם ההכי תוקע סכין בגב - משה\דן ההכי בוגד - משה\דן ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - דן ההכי מעצבן - שחר וליה וורה ולסיום:ההכי חופר - נעמה!

עונה

ההכי יפה-ליה הכי אסטרטג-דן הכי שקרן-דן ההכי רשע -דן ההכי שקט -נועם ההכי מצחיק-משה ההכי תחמן -דן ההכי חזק -מושיק ההכי מפונק -יואב(זוכרים?) ההכי סנוב -מרינה ההכי שוויצר -דן ההכי סובל -משה ההכי נדיב -אלכס ההכי חברותי -עידן| ההכי נחמד -נועם ההכי תוקע סכין בגב -דן ההכי בוגד -דן ההכי רמאי -דן ההכי חנפן -עידן ההכי מעצבן -מרינה |ההכי חופר-יואב

ואלה התשובות של החברה שלי

בחלק מהמקרים יש בינינו התאמה. הכי חתיך-נועם הכי יפה-ליה (יש התאמה)
הכי אסטרטג-דן
הכי רשע-דן
הכי שקט-שחר הכי מצחיק-משה
הכי תחמן-דן
הכי חזק-נועם הכי מפונק-דן הכי סנוב-מרינה
הכי שוויצר-דן
הכי סובל-יעל הכי נדיב-שחר הכי חברותי-לא יודעת הכי נחמד-נועם
הכי תוקע סכין בגב-דן
הכי בוגד-דן
הכי רמאי-דן
הכי חנפן-דן הכי מעצבן-דן הכי חופר-עידן

עונה

ההכי חתיך - נעם ומולי ההכי יפה - ורה ,נעמה ויקה ומרינה ההכי אסטרטג - דן
ההכי שקרן - דן ומשה
(לא באמת משה..) ההכי רשע - מרינה נעמה ודן ההכי שקט - שחר ונועם ההכי מצחיק - משה ליה ונעמה:) ההכי תחמן - דו תחמנו ההכי חזק - ברור שנועם ! ומושיק ומולי ההכי מפונק - נעמה ויואב ההכי סנוב - מרינה נעמה ורה וליה ודן קצת .. ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - משה נעמה שחר ונועם ההכי נדיב - נועם אלכס ליה ויעל ההכי חברותי - נעמה ונועם ההכי נחמד - נועם ויעל ההכי תוקע סכין בגב - דן נעמה ומרינה ההכי בוגד - משה
..חח סתם ..האממ..דן ההכי רמאי - אין רמאי ההכי חנפן - שחר ודן ההכי מעצבן -סיוון ודן ולסיום:ההכי חופר - דן ואלכס

meital f

New member
עונהה../images/Emo6.gif

ההכי חתיך - דן ההכי יפה - מולי ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - משה ההכי רשע - דן ההכי שקט - שחר
ההכי מצחיק - משה הטמבל ההכי תחמן - דן תחמנו ההכי חזק - נועם ההכי מפונק - ויקה ההכי סנוב - ויקה ההכי שוויצר - מרינה ההכי סובל - שחר
ההכי נדיב - עידן ההכי חברותי - עידן ההכי נחמד - נעמה ההכי תוקע סכין בגב - ההכי בוגד - דן ההכי רמאי - אממ.. ההכי חנפן - משה מתחנף לזקנים ההכי מעצבן - ליה ולסיום:ההכי חופר - משה ושחר

blur2

New member
עונה ../images/Emo13.gif

ההכי חתיך - מולי ההכי יפה - נועם ההכי אסטרטג - דן ההכי שקרן - דן ההכי רשע - מרינה. ההכי שקט - שחר ההכי מצחיק - אם אני צוחק על משה זה נחשב?
ההכי תחמן - דן ההכי חזק - מושיק ההכי מפונק - מולי ההכי סנוב - מרינה ההכי שוויצר - דן ההכי סובל - המשפחה של אלכס
ההכי נדיב - ? ההכי חברותי - מיה
ההכי נחמד - גיא ההכי תוקע סכין בגב - דן ההכי בוגד - דן ההכי רמאי - דן ההכי חנפן - משה / עידן ההכי מעצבן - אלכס ולסיום:ההכי חופר - אלכס.

l סיו l

New member
חחחחחחחחחה המשפחה של אלכס../images/Emo6.gif

איך שכחתי לכתוב את אלכס בחופר חחחחחחחחחחחחחחחח יאו הרגת אותי

../images/Emo151.gif השקעתי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ההכי חתיך - משהההההה ההכי יפה - משההההה!!! ההכי אסטרטג - משההההההההה!!!! ההכי שקרן - דן תחמנו. ההכי רשע - ויקה. מסכנה התולעת עצי קוקוס!!!!
ההכי שקט - עידן קפון... הוא שקט אחרי שהוא מסיים לחפור. באמת! ההכי מצחיק - התחת של מרינה. ההכי תחמן - דן תחמנו? ההכי חזק - נועם כפרעליו! ההכי מפונק - אמממ... מולי! ההכי סנוב - כולם שם סנובים =\ ההכי שוויצר - שוויצר זה סנוב! ההכי סובל - שחר מסכנונת.. ההכי נדיב - אההמ.. ליה. עם השמפואים. ההכי חברותי - נעמה כנראה.. כי היא קוסמטיקאית! (מה הקשר?) ההכי נחמד - יעל.. כי היא יעל! ההכי תוקע סכין בגב - קוריצההההה!!! היא עוד תאכל את דן ומשה!!!
ההכי בוגד - תחמנו. ההכי רמאי - תחמנו. ההכי חנפן - אלכס. כי.. הוא אלכס. ההכי מעצבן - משה.. אוף, שיעוף! ולסיום:ההכי חופר - אני.

למעלה