משחק האלופה...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifאה היא תפוסה :(

האממ, ליאן?

X boy X

New member
משתתפים לבנתיים

יהודה לוי-סער פדידה-דנדי לאב אורי לירז צ'רכי-מיטל אוגנסיאן-talshoosh עפר שכטר-תום שלייפר- מיכל גבריאלוב-סיגי בר-חיים (מוכרת בכינוי סיגי ברחשים)-מנגi עדי הימלבלוי-ליאן זליג-פדידה לירון וייסמן-מילי דיאמנט-גמזו-X BOY X ולדימיר פרידמן-ג'וזף אוגנסיאן מוסקו אלקלעי-סבא שלייפר סתם אוסקר שלייפר מירב גרובר-טובה דיאמנט-גמזו אלי דנקר-איציק זליג אורנה כץ-סמדר זליג גיא לואל-דובי קיסר ורד פלדמן-דריה זליג-דובונית והעולם שותק יוסף (ג'ו) סוויד-ג'לל מייקל לואיס-רני זליג מיטל גל-ריטה בר-חיים שי קידמי-אלונ\ה דויד קיגלר-אבי אברהם ליאור שמש-עובד חביה עירית קפלן-יפית שרי אלפי-ניסן-אשלי

X boy X

New member
תיקון...

יהודה לוי-סער פדידה-דנדי לאב אורי לירז צ'רכי-מיטל אוגנסיאן-talshoosh עפר שכטר-תום שלייפר- מיכל גבריאלוב-סיגי בר-חיים (מוכרת בכינוי סיגי ברחשים)-מנגi עדי הימלבלוי-ליאן זליג-פדידה-shi66 לירון וייסמן-מילי דיאמנט-גמזו-X BOY X ולדימיר פרידמן-ג'וזף אוגנסיאן מוסקו אלקלעי-סבא שלייפר סתם אוסקר שלייפר מירב גרובר-טובה דיאמנט-גמזו אלי דנקר-איציק זליג אורנה כץ-סמדר זליג גיא לואל-דובי קיסר ורד פלדמן-דריה זליג-דובונית והעולם שותק יוסף (ג'ו) סוויד-ג'לל מייקל לואיס-רני זליג מיטל גל-ריטה בר-חיים שי קידמי-אלונ\ה דויד קיגלר-אבי אברהם ליאור שמש-עובד חביה עירית קפלן-יפית שרי אלפי-ניסן-אשלי

אני בעצם רוצה להיות...

אוסקר...
החלטתי סופי(נראלי) אני לא רוצה חביתה! אני רוצה רוגעלך!

X boy X

New member
לבסוף הבנתי שזה לא הוגן...

ולכן אני ממשיך את המשחק אם ההרשמה הראשונה: יהודה לוי - תפוס! (ע"י דנדן לאב אורי) לירז צ'רכי - תפוסה! (ע"י liatusha3000) עפר שכטר - תפוס! (ע"י ירדנדן) מיכל גבריאלוב - תפוסה! (ע"י מותק של ממש) עדי הימלבלוי - תפוסה!(ע"י X BOY X) לירון וייסמן - תפוסה! (ע"י talshoosh) ולדימיר פרידמן מוסקו אלקלעי - תפוס! (ע"י •••SeXy BoY•••) מירב גרובר - תפוסה! (ע"י סיבוש) אלי דנקר אורנה כץ גיא לואל ורד פלדמן - תפוסה! (ע"י דובונית והעולם שותק) יוסף (ג'ו) סוויד מייקל לואיס - תפוס! (ע"י שני לאב צאד) מיטל גל - תפוסה! (ע"י מנגi) שי קידמי דויד קיגלר - תפוס! (ע"י kuku woman) ליאור שמש - תפוס! (ע"י פסטיגליסט) עירית קפלן - תפוסה! (ע"י לילו המאמי) שרי אלפי-ניסן - תפוסה! (ע"י ליזוש המתוקה)

X boy X

New member
לבסוף אחרי החלטות רבות הוחלט - סופי

שנשתמש ברשימה החדשה והראשונה לא קובעת ואני מילי
talshoosh מיטל דנדי לאב אורי היא יהודה shi66 היא ליאן ועוד...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifיאאאאאאאאאאא תודה !

אני ליאן !! יאיי

../images/Emo97.gifנו אבל זה לא פייר כי ...

בהרשמה הראשונה היה לי את מיטל - בפייריות ! עכשיו אני לא הייתי בבוקר אז איבדתי אותה ?! לא פייר!!!

מתי מתחיל המשחק?

טוב נו אני יגלה לכם את זהותי - אני דובונית והעולם שותק
זה הכינוי שלי במשחק האלופה! מתי מתחיל המשחק ובאיזה קומונה?

אפשר את ליאן?!../images/Emo175.gif

ועם לא אותה..אז מי שבא לך מהדמויות הראשיות אבל בת..עם אין לא משנה מי אבל בת
תודה

X boy X

New member
משתתפים...

יהודה לוי-סער פדידה-דנדי לאב אורי לירז צ'רכי-מיטל אוגנסיאן-talshoosh עפר שכטר-תום שלייפר- מיכל גבריאלוב-סיגי בר-חיים (מוכרת בכינוי סיגי ברחשים)-מנגi עדי הימלבלוי-ליאן זליג-פדידה-shi66 לירון וייסמן-מילי דיאמנט-גמזו-X BOY X ולדימיר פרידמן-ג'וזף אוגנסיאן מוסקו אלקלעי-סבא שלייפר סתם אוסקר שלייפר-דובונית והעולם שותק מירב גרובר-טובה דיאמנט-גמזו אלי דנקר-איציק זליג אורנה כץ-סמדר זליג גיא לואל-דובי קיסר ורד פלדמן-דריה זליג יוסף (ג'ו) סוויד-ג'לל מייקל לואיס-רני זליג - שני לאב צאד מיטל גל-ריטה בר-חיים שי קידמי-אלונ\ה דויד קיגלר-אבי אברהם ליאור שמש-עובד חביה עירית קפלן-יפית שרי אלפי-ניסן-אשלי=ליזוש המתוקה חמודי-סיו לאב אוהד אלישע

למעלה