משחק האירוחים:

משחק האירוחים:

חוזר
כתבו מי אתם רוצים להיות ומאז שתקבלו אישור אתם תהיו אותה דמות
פרטים על המשחק בהמשך...! לבינתיים תבחרו את הדמות שאתם הכי מתחברים אליה
דמויות תפוסות: ליאה
אני

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifדי כבר לתפוס משתמשים של שחקנים!

אם השחקנים יירצו להיכנס לפה, את מודעת לזה שהם לא יוכלו כי הכינוי שלהם כבר תפוס! זה כבר קרה היום עם ימית סול שבאה לביקור (לא פה), ואת לידיעתך תפסת לה את הכינוי
.

Meytar 888

New member
אבל את כל הזמן פותחת את אותה ההודעה!

כבר פעם שנייה או שלישית שאנשים בוחרים את הדמויות שהם רוצים. למה את לא מתחילה כבר את המשחק הרי אנשים בחרו כבר באשכול הראשון שפתחת?!

xlulitx

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo45.gifלמזלנו האנשים כאן לא מפגרים D:

סורי זה באמת פעם אחרונה נשבעת!

אני אשמח שתקחו חלק במשחק ולהבא אני לא אתפוס ניקים של שחקנים יותר וזה באמת בחירת הדמויות האחרונה
מצטערת ומקווה שתנטלו חלק במשחק

../images/Emo41.gif רישומים מכאן ../images/Emo27.gif

זאת הרשמה האחרונה מבטיחה
(וזה גם פעם אחרונה שאני תופסת ניק של שחקן) דמויות תפוסות: הילה ערן
ליאה

Meytar 888

New member
מה הבעיה לעבור כמה דפים ולחפש אפילו

את האשכול השני שפתחת?! הרי יהיו בעיות עכשיו כי נגיד ואני רוצה את עדי [ואני לא רוצה,כי אני לא רוצה לשחק בכלל] ונגיד נופר בחרה אותה באשכול הקודם! זה לא פייר בשיט. תחפשי את האשכול הראשון/השני/השלישי אלוהים יודע כמה יש, ותתחילי את המשחק מהנקודה ההיא. הכי טוב,תאמיני לי.

הדמויות התפוסות:

nofarosh11 - עדי dairy milk - יובל The Olive Bender - אסף Famous Last Words - שלומי הילה ערן - ליאה noam270 - קרן 5 דקות ו5 שניות - שוקי מילקי ספירלה - צורי פמלוששש - מאור (הגבר גבר) IMissYouFreddy - נח דמויות פנויות (כגון המחשב) אתם מוזמנים לתפוס

עללי לוהסיף שכל דמות תתארח 3 פעמים

מחר ב20:00 יתפרסם תאריך האירוח הראשון בלבד של כל משתתף

../images/Emo29.gif המשך הרשמה מכאן ../images/Emo27.gif

דמויות תפוסות, nofarosh11 - עדי dairy milk - יובל The Olive Bender - אסף Famous Last Words - שלומי הילה ערן - ליאה noam270 - קרן 5 דקות ו5 שניות - שוקי מילקי ספירלה - צורי פמלוששש - מאור (הגבר גבר) IMissYouFreddy - נח דמויות פנויות (כמו המחשב למשל) אתם מוזמנים לתפוס
ההרשמה תיסגר מחר בערב בשעה 19:50 להיזדרז

lital20076327

New member
אוף...רציתי להיות עדי...

השם שלה מתאים לי...כי קוראים לה ליטל..חחחחח..אני לא רוצה להיות המחשב יש דמויות אחרות פנויות?

תבדקי איזה דמויות תפוסות ואם יש דמות

שתרצי שלא מופיעה ברשימה היא שלך

lital20076327

New member
סבבה..תודה..

טוב נו אני אהיה המחשב כי אני לא רוצה להיות דמת רעה...

למעלה