לך בחרו גמדה קטנה שתנעים לך את השבוע ותעשה לך אותו גרוע (בצחוקקקקק, ככה יצא לי בשביל החרוז....) אז מה נאחל לך להיום? שיהיה לך יום מקסים כמו חלום ושהמפתח לעולם לא ישאר יתום על גג הרכב הכתום מותר גם לגלות סוד? שהרי אנחנו כאן כולנו בנות? אז כל מי שמבקשת פרטים על טיפול בליזרים, הענקית שלי תתן לכן אותם בנעימים. שיהיה לך יום נהדר שכולו פורום והדר.
שלום לך ענקית מקסימה שלום לך ענקית מדהימה מה אגיד ומה אומר ממש אשת חייל ב 4 ילדים מטפלת ועוד תמני אחד אוהבת לטייל ולבלות אוהבת לחייך ולאהוב ואני גמד קטן אנסה להפתיעך כאן כל יום מחדש משהו דנדש
אחחחחחחח איזה בוקר יפה השמש זורחת והשקדיה פורחת (באמת באמת) ענקית יקירה ענקית מסורה מהאמרי לי יקירה מה שלום הנסיך? איך הגב מרגיש? הערב החבילה לדרך תצא ולכן יש לפניי עבודה נפרד לעת עתה המשך יום נפלא
בוקר טוב! אני מקווה שישנת טוב ושכרמן ופרוזק לא עשו לך יותר מידי צרות הבוקר (הלשינו לי שאת אוהבת חתולים, אז עשיתי חיפוש...). מאחל לך יום נפלא, מלא בצחוקים וכיף עם הילדים והבעל.
שלום dafdaf ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo187.gif
אני כולי נרגש מסמיק להתגלות לי כאן בניק ולשמח את הענקת האצילה שפורים שלי כולו בשבילה אמנם אינני עובדת ולא אם אך לי זוגה גמדת שהיא חלק מקהלכן באוזני לוחשת רעיונות מתוקים שישמחו את ענקתי בחג הפורים לדפי האמנית האופה שעוגותיה זוכות בתחרות "הטעימה והיפה" לארד ומורן ילדי הממתק וגם לבנזוגה הענק!