משחק גמד-ענק

בוקר טוב לנסיכה קטנטנה ../images/Emo140.gif

לא יכולתי להתאפק עד מחר , נסיכות צריך לברך בבוקר טוב. החלטתי לברך אותך ולתת לך
וגם
ולאחל לך יום נפלא

משחק גמד-ענק ../images/Emo199.gif

זה המקום וזו השעה להתחיל בחגיגה
יש לנו ענקיות מקסימות ומדליקות
ולכל אחת יש גמדה מתוקה וחמודה
הגמדות במהלך השבוע את הענקיות ישמחו ועליהן בשבע עיניים יפקחו
מי תשחרר רמז מי תיתן טיפ כדי שהשרשור שלה יהיה הכי מדליק?
אז, גמדות יקרות, אמצו את השרירים ובואו נתחיל בחגיגת הפורים

ל-AY1 המקסימה../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif

לך בחרו גמדה קטנה שתנעים לך את השבוע ותעשה לך אותו גרוע (בצחוקקקקק, ככה יצא לי בשביל החרוז....) אז מה נאחל לך להיום? שיהיה לך יום מקסים כמו חלום ושהמפתח לעולם לא ישאר יתום על גג הרכב הכתום מותר גם לגלות סוד? שהרי אנחנו כאן כולנו בנות? אז כל מי שמבקשת פרטים על טיפול בליזרים, הענקית שלי תתן לכן אותם בנעימים. שיהיה לך יום נהדר שכולו פורום והדר.

AY1

New member
תודה רבה עליזה ../images/Emo25.gif

עליזה הגמדה איזו אגדה לי היא כתבה איחולים איחלה וגם את בתי הכניסה לברכה

להילהל המדליקה

קיבלתי ענקית ענקית.
אמנם אני לא מכיר אותה אישית
אבל שמעתי שהיא תותחית.
היא מגדלת בעל ושני ילדים
ועל הדרך גם שני חתולים
היא שונאת פרג אבל אוהבת ממתקים
ואם אצליח, אספר לכם בהמשך עוד פרטים.... הילהל שיהיה לך יום שמח ונפלא ונהדר

../images/Emo41.gif תאיר U4 ../images/Emo41.gif

שלום לך ענקית מקסימה שלום לך ענקית מדהימה מה אגיד ומה אומר ממש אשת חייל ב 4 ילדים מטפלת ועוד תמני אחד אוהבת לטייל ולבלות אוהבת לחייך ולאהוב ואני גמד קטן אנסה להפתיעך כאן כל יום מחדש משהו דנדש

נסיכה קטנטנה

אומנם מאוחר אך אותך לא שכחתי והנה לברך אותך הגעתי.... ואיך אפשר שלא להעניק לך מטעמים....

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

אחחחחחחח איזה בוקר יפה השמש זורחת והשקדיה פורחת (באמת באמת) ענקית יקירה ענקית מסורה מהאמרי לי יקירה מה שלום הנסיך? איך הגב מרגיש? הערב החבילה לדרך תצא ולכן יש לפניי עבודה נפרד לעת עתה המשך יום נפלא

../images/Emo149.gif להילהל החמודה ../images/Emo149.gif

בוקר טוב! אני מקווה שישנת טוב ושכרמן ופרוזק לא עשו לך יותר מידי צרות הבוקר (הלשינו לי שאת אוהבת חתולים, אז עשיתי חיפוש...). מאחל לך יום נפלא, מלא בצחוקים וכיף עם הילדים והבעל.

הילהל

New member
אוי אוי איזו נוסטלגיה ../images/Emo9.gif

פעם כרמן היה קטן פעם חשבנו שהוא חתולה פעם הם גרו בבית (היום כשיש חצר.. מי סופר אותנו בכלל. באים לאכול וזהו) חיממת לי את הלב

שלום dafdaf ../images/Emo148.gif../images/Emo149.gif../images/Emo187.gif

אני כולי נרגש מסמיק להתגלות לי כאן בניק ולשמח את הענקת האצילה שפורים שלי כולו בשבילה אמנם אינני עובדת ולא אם אך לי זוגה גמדת שהיא חלק מקהלכן באוזני לוחשת רעיונות מתוקים שישמחו את ענקתי בחג הפורים לדפי האמנית האופה שעוגותיה זוכות בתחרות "הטעימה והיפה" לארד ומורן ילדי הממתק וגם לבנזוגה הענק!

למעלה