משחק בריחה די קשה...

morosh1608

New member
משחק בריחה די קשה...

תגידו לי אם סיימתם..כי אני נתקעתי..
בהצלחה!

טוב מה מצאתם בינתיים? גם אני נתקעתי

לפי התרשים חסרים לי עוד ארבעה פריטים

אימאית

New member
המשחק מוכר לי...

אבל לא סיימתי אותו (חוסר חשק) מה יש לך כרגע בחפצים ?

כן...גם לי...מאותו אתר

חתול-שמדליק תמחשב..לא יודעת אל איזה מספרים ללחוץ במכשיר שמופיע צלוחית מפתח שפתח שלוש מגירות פח קופסת דיסקים דיסק ספר ארנק פינצטה משקפת חוט שמתחבר למכשיר חשמלי כלשהו ושקעים חשמליים ליד המיטה

אימאית

New member
חחח כן, החתול הזה... מה זה קשור ../images/Emo35.gif

תחברי את ה-PS2 לטלוויזיה (אחרי שתחברי אליו את הפד כמובן - מהמגירה השנייה או השלישית... לא זוכרת) וגם שימי בו את הדיסק... עד שתקבלי נורה ירוקה בפינה שלו. ותקבלי את המס' (אין לך פלייסטיישן בבית, הא
) אגב, כדי לחבר ביניהם - את צריכה ללחוץ על החפץ, ואז על הכפתור האפור למטה משמאל, ואז תבחרי מה שאת רוצה להוסיף לו, רק מה, את צריכה להוסיף במיקום הנכון, אחרת לא מתחבר

אימאית

New member
לא שמתי לב שאין לה את זה ברשימה../images/Emo4.gif

מממ... לחיצה מתחת לטלוויזיה על הארון מצד שמאל למעלה.

koya1

New member
מאיפה המשקפת והארנק?!

והקופסת דיסקים זה פלייסטיישן... צריך לחבר אליו את השלט ואז להכניס פנימה את המשחק... אחרי זה הולכים למסך השחור הזה על המקרר מסמנים את הפלייסטיישן ולוחצים על המסך... מופיע הקוד למחשב... מקישים את הקוד ומקבלים רוח כלשהי... שאין לי שמץ מה עושים איתה..

TheCharm

New member
נממ עזרה

מפתח (פתח 3 מגירות) פלייסטיישן ג'ויסטיק ספר צהוב צלוחית דיסק כתום שכתוב עליו GAME פינצה כבל חשמלי מה עוד?

TheCharm

New member
אוקיי עוד משהו שעשיתי

חיברתי את הג'ויסטיק לפלייסטיישן והכנסתי את הדיסק (נורה ירוקה עלתה). מה עוד??

TheCharm

New member
ו...

שמתי את הפלייסטיישן על המסך הזה שיש מעל הדבר שהיה בו הפלייסטיישן. כתוב לי המספר 0602. מה אני עושה עם המספר הזה? :///

TheCharm

New member
אוקייי ואני ממשיך

מצאתי חתול מתחת לשולחן ושמתי אותו במחשב וכתבתי את המספר הזה. קיבלתי רוח רפאים או משהו

למעלה