משחק -אש"פ

Cגלית

New member
משחק -אש"פ

מוזמנים לכתוב 3 משפטים על עצמכם, חוויותיכם, המצאותיכם,
וכמובן לנחש את 3 המשפטים שיוסיפו שאר חברי הפורום.
משפט אחד יהיה:
א'- אמת, אחר יהיה
ש'- שקר ואחד
פ'- פנטזיה..

*נסו אש"פ בנושא הפורום - BDSM : )

*יהיה קל יותר לעקוב אם תעתיקו את המשפטים של המשתתפים יחד עם הניחושים שלכם

Cגלית

New member
מי מנחש?!

1- סישנתי דמות מוכרת אצלו בבית והכלב שלו כמעט "סישן" לי את הצורה. יש לציין שזה לא היה SSC...עניין הכלב כמובן.

2- צפיתי בסשן מקצועי של 2 דמויות מאוד מוכרת שאני מאוד אוהבת, אחד המראות הקסומות שראיתי בחיי!

3- היה לי כיף לראות במשך חודש את האיש המוכר הזה הולך בגאווה עם הכוויות של יצירת משחקי האש על הגב.

A לוןA

New member
אני אלך על שא'פ

1- סישנתי דמות מוכרת אצלו בבית והכלב שלו כמעט "סישן" לי את הצורה. יש לציין שזה לא היה SSC...עניין הכלב כמובן.- שקר

2- צפיתי בסשן מקצועי של 2 דמויות מאוד מוכרת שאני מאוד אוהבת, אחד המראות הקסומות שראיתי בחיי!- אמת

3- היה לי כיף לראות במשך חודש את האיש המוכר הזה הולך בגאווה עם הכוויות של יצירת משחקי האש על הגב.- פנטזיה

מנסה

1- סישנתי דמות מוכרת אצלו בבית והכלב שלו כמעט "סישן" לי את הצורה. יש לציין שזה לא היה SSC...עניין הכלב כמובן.
אמת

2- צפיתי בסשן מקצועי של 2 דמויות מאוד מוכרת שאני מאוד אוהבת, אחד המראות הקסומות שראיתי בחיי!
שקר

3- היה לי כיף לראות במשך חודש את האיש המוכר הזה הולך בגאווה עם הכוויות של יצירת משחקי האש על הגב.
פנטזיה

לולה 123

New member
אז ככה

1- סישנתי דמות מוכרת אצלו בבית והכלב שלו כמעט "סישן" לי את הצורה. יש לציין שזה לא היה SSC...עניין הכלב כמובן. - פנטזיה (יקירתי , לא ידעתי שכלבים עושים לך את זה)

2- צפיתי בסשן מקצועי של 2 דמויות מאוד מוכרת שאני מאוד אוהבת, אחד המראות הקסומות שראיתי בחיי! - פנטזיה ( מחמיא לי מאד לחשוב שאת מפנטזת לראות אותנו ושאת מאד אוהבת אותנו ... )

3- היה לי כיף לראות במשך חודש את האיש המוכר הזה הולך בגאווה עם הכוויות של יצירת משחקי האש על הגב. - פנטזיה (אבל כאן התבלבלת. הרי ראית אותו עושה משחקי אש , לא הוא זה שהסתובב עם הכוויות ... )

A לוןA

New member
נחשו ,
ו

1. חוויתי בדסמ עוצמתי ביותר בתוך מרכבה3 (סוטים! עם מישהי, במשטח טנקים. לא בנסיעה עם הטען והנהג!)
2. בסשן העוצמתי ביותר שחוויתי לא היה בכלל סקס
3. לתקופה קצרה מאוד- גרתי עם 2 נשלטות שלי.

נראה אותכם.

Cגלית

New member
מנסה

1. חוויתי בדסמ עוצמתי ביותר בתוך מרכבה3 (סוטים! עם מישהי, במשטח טנקים. לא בנסיעה עם הטען והנהג!)- שקר. (מתלבטת עם 2)

2. בסשן העוצמתי ביותר שחוויתי לא היה בכלל סקס- אמת.

3. לתקופה קצרה מאוד- גרתי עם 2 נשלטות שלי.- פנטזיה??

dare devil ית

New member
50 סנטים

1. חוויתי בדסמ עוצמתי ביותר בתוך מרכבה3 (סוטים! עם מישהי, במשטח טנקים. לא בנסיעה עם הטען והנהג!) - אמת (אבל עם קאץ')
2. בסשן העוצמתי ביותר שחוויתי לא היה בכלל סקס - שקר
3. לתקופה קצרה מאוד- גרתי עם 2 נשלטות שלי. - פנטזיה

הולכת על

1. חוויתי בדסמ עוצמתי ביותר בתוך מרכבה3 (סוטים! עם מישהי, במשטח טנקים. לא בנסיעה עם הטען והנהג!)
פנטזיה

2. בסשן העוצמתי ביותר שחוויתי לא היה בכלל סקס
שקר

3. לתקופה קצרה מאוד- גרתי עם 2 נשלטות שלי.
אמת

אביר 212

New member
בוא נראה

1. חוויתי בדסמ עוצמתי ביותר בתוך מרכבה3 (סוטים! עם מישהי, במשטח טנקים. לא בנסיעה עם הטען והנהג!)- פנטזיה
2. בסשן העוצמתי ביותר שחוויתי לא היה בכלל סקס- אמת
3. לתקופה קצרה מאוד- גרתי עם 2 נשלטות שלי.- שקר

A לוןA

New member
C קלעה בול

ועוד בניחוש הראשון!

את כנראה באמת מכירה אותי...

נ.ב.
טנקים זה דבר מג'וייף ודוחה. לכן מי ששומע אותי מזכיר טנק בקונוטציה חיובית חייב לדעת שזה שקר...

למעלה