משחק אסוציאציות!

בדיחות ריסטלין...

איך קוראים לקוסם האופל שכבש את רוסיה? ריסטאלין..... איזו תרופה ריסטלין לוקח? רִיסטַלִין ועוד כהנה וכהנה בדיחות קרש ובדיחות מצחיקות עליו... זה מה שעולה לי לראש כשאני שומעת ריסטלין. נכון דפוק? הפסיכו עושה אותך פסיכי.... ובפעם השנייה עוד יותר.

Guybrush Marley

New member
כמה דברים../images/Emo118.gif

1. סטאלין אף פעם לא כבש את רוסיה. 2. לא נראה לי שזאת הכוונה במשחק אסוציאציות... משחק אסוציאציות זה כשמישהו זורק מילה, ואת עונה לו במילה או בביטוי האסוציאטיבי הראשון שעולה לך לראש, וככה ממשיכים. לדוגמה - מכונית->כביש-->חתולה דרוסה-->שווארמה. (אני מקווה שהתגובה הזאת לא עוקצנית וצינית מדי בשביל אף אחד)

Guybrush Marley

New member
חבל../images/Emo118.gif

כי אני לא באמת בנאדם כזה. זה רק המצברוח והחיים הקשים.

אלאנקה

New member
../images/Emo11.gif

הממ למען האמת, אני לא ממש חשבתי שאתה ככה.. אי אפשר באמת להכיר אדם דרך המחשב/מסנג'ר מה שלא יהיה... ומה חבל? זה לא משו רע, התגובות שלך ציניות, אז אני ודניאל צוחקים במקום להעלב.

אלאנקה

New member
לא,

כי: א. או שאני אניח שלא ניסית להעליב.. ב. או שאני אתעלם.. ויש גם את האפשרות שאתה יכול לא לכתוב בצורה הזאת, אם אתה לא מנסה לפגוע..

אלאנקה

New member
ארץ נהדרת!

יו, מי ראה ארץ נהדרת לאחרונה? היה פרק שבו הם צחקו על השירים של בזק, אז הם הביאו רוקיסטים כאלה ששרו את השירים בהמתנה, ואחד מהם היה נראה כמו סער!#$@^

אלאנקה

New member
הנה הוא!

נכון הוא ממש דומה?
(חוץ מצבע השיער..) http://www.keshet-tv.com/nehederet/lobbyvideo.aspx

אלאנקה

New member
:0

למה כולם חושבים ככה?
אני היחידה (ועוד חברה שלי) שנשארנו נאמנות לארץ נהדרת. ...למרות שפעם ארץ נהדרת היו יותר מצחיקים. אבל הם עדיין..

למעלה