במקרה הייתי,משחק ראשון שלי של הפועל
בחרתי משחק להיות בו גם כן... הלכתי למשחק גביע הטוטו של ביתר נגד פ"ת ואז אמרתי לעצמי שעוד 10 דקות מתחיל משחק אימון של הפועל ועוד חינם אז נלך. הפועל שיחקה בינוני+ וניצחה בעיקר בגלל חולשה של ראשון. האמת שבלי השלשות של טולברט ולב במחצית השנייה זה היה נגמר 20+ להפועל. לגבי מוריס. תשמע משחק ראשון רואים שהוא בעולם אחר. אבל מה שכן הפוטנציאל קיים. כבר בדקה הראשונה שלו על המגרש נתן חסימה. יש לו קליעה לא רעה מחצי מרחק. לא רע מהעונשין. רואים שהוא מאוד אתלט. נתן יופי של הלי-הופ ברבע האחרון. והייתה לו עוד הטבעה מריבאונד התקפה. מצד שני משחק הצבע שלו לא ממש מרשים והוא די מסורבל מתחת לסלים. גירסא אמריקאית של מרקוביץ'. אבל אני מאמין שכשיהיה דבק הוא יהיה שחקן מאוד חשוב במערך. הוא נתן לאוסטין הרבה דקות מנוחה וזה טוב. המצב שלנו בפנים בסדר גמור. הבעיה היא שבעמדות 1-2 להפועל יש בעיה קשה. קוטה ממשיך להיות חלש. טפירו ממשיך להשתולל והפעם זה לא הלך לו. חג'ג' ממשיך לתרום רק בהגנה ובהנעת כדור. וכרגיל היחיד שנותן נקודות זה בווארס. מישראלים פניני עם 2-3 שלשות. והם יותר 3 מ1 ו2. בקיצור הפועל צריכה להחליף את קוטה ויפה שעה אחת קודם.