יש דווקא כמה שמות
אולי לא כוכבי על (למרות שהם בד"כ דווקא כן מבקשים משכורות בהתאם) אבל כאלו שיכלו להתאים לחיזוק נקודות ספיציפיות בנתניה. אני מסכים שרוב המלפפונים בקיץ הזה די מגוחכים ולא יהוו חיזוק ממשי לקבוצה - יותר כמו מילוי לספסל מאשר כאלו שיהיו בורג מרכזי בהרכב, אבל עדיין הסתובבו ומסתובבים כמה שמות שכן יכולים לשדרג. דבר ראשון זאב חיימוביץ' שהקבוצה הציעה לו הצעה נוספת לחוזה, לאחר שמתיאוס ביקש לחזק את ההגנה. אני לא בטוח שבלם של קבוצת תחתית בליגת העל (חיימוביץ') איכותי הרבה יותר מבלם של קבוצת צמרת בליגה הלאומית (קידר) וממש ממש לא נראה לי שחיימוביץ' שווה את הסכומים שדיברו עליהם עבורו, אבל אם צריכים חיזוק, ועדיף ישראלי, לעמדת הבלם חיימוביץ' הוא שחקן לא רע בכלל. בעמדות הקישור אני עדיין מקווה שיש סיכוי קלוש שדגו עדיין יגיע לפה (הוא היה אמור לצאת לחתום בקפריסין אבל מאז לא נשמעו עידכונים) - הוא באמת יכול להיות שחקן מפתח בקבוצה. מעבר לכך הסתובבו ומסתובבים כמה שמות לא רעים כמו ישראלביץ', לוז ואפק, שיכלו להלחם על מקום בהרכב. אבל אחרי ההחתמות של שחקנים פחות טובים (מנשה, גזל) אז לא נראה לי שיוסיפו עוד שחקן שירחיב את הסגל אבל לא יעמיק את הכשרון באופן ברור. בהתקפה לטעמי נתניה צריכה למצוא חלוץ חוד ישראלי, שיעלה מהספסל. אם רוצים לשחרר את אוקוצ'ה ולהביא שחקן קישור במקומו אז צריך מחליף לקיויו (או לתואם קיויו אם גם הוא יוחלף) - חלוץ מטרה אמיתי. שלומי ארבייטמן היה יכול להיות אפקטיבי, אבל יש בו גם עניין מחו"ל וגם שביעות רצון ממנו באימוני חיפה אז אני מניח שהסיכוי שהוא יגיע קטן.