משחק אימון ראשון

avivtag

New member
משחק אימון ראשון

היה אתמול ונתניה בקושי ניצחה את קבוצת הנוער 2-1 אני ממש מקווה שזה מה שיראה למתאוס שהוא חייב לחזק תקבוצה בשחקנים אמיתיים ולא בבדיחות כמו מנשה גזל רוזן הם חייבים להתעורר מהר בהנהלה נתניה כי עוד מעט כבר לא יהיו שחקנים ישראליים ששווה להביא

tristan79

New member
יש דווקא כמה שמות

אולי לא כוכבי על (למרות שהם בד"כ דווקא כן מבקשים משכורות בהתאם) אבל כאלו שיכלו להתאים לחיזוק נקודות ספיציפיות בנתניה. אני מסכים שרוב המלפפונים בקיץ הזה די מגוחכים ולא יהוו חיזוק ממשי לקבוצה - יותר כמו מילוי לספסל מאשר כאלו שיהיו בורג מרכזי בהרכב, אבל עדיין הסתובבו ומסתובבים כמה שמות שכן יכולים לשדרג. דבר ראשון זאב חיימוביץ' שהקבוצה הציעה לו הצעה נוספת לחוזה, לאחר שמתיאוס ביקש לחזק את ההגנה. אני לא בטוח שבלם של קבוצת תחתית בליגת העל (חיימוביץ') איכותי הרבה יותר מבלם של קבוצת צמרת בליגה הלאומית (קידר) וממש ממש לא נראה לי שחיימוביץ' שווה את הסכומים שדיברו עליהם עבורו, אבל אם צריכים חיזוק, ועדיף ישראלי, לעמדת הבלם חיימוביץ' הוא שחקן לא רע בכלל. בעמדות הקישור אני עדיין מקווה שיש סיכוי קלוש שדגו עדיין יגיע לפה (הוא היה אמור לצאת לחתום בקפריסין אבל מאז לא נשמעו עידכונים) - הוא באמת יכול להיות שחקן מפתח בקבוצה. מעבר לכך הסתובבו ומסתובבים כמה שמות לא רעים כמו ישראלביץ', לוז ואפק, שיכלו להלחם על מקום בהרכב. אבל אחרי ההחתמות של שחקנים פחות טובים (מנשה, גזל) אז לא נראה לי שיוסיפו עוד שחקן שירחיב את הסגל אבל לא יעמיק את הכשרון באופן ברור. בהתקפה לטעמי נתניה צריכה למצוא חלוץ חוד ישראלי, שיעלה מהספסל. אם רוצים לשחרר את אוקוצ'ה ולהביא שחקן קישור במקומו אז צריך מחליף לקיויו (או לתואם קיויו אם גם הוא יוחלף) - חלוץ מטרה אמיתי. שלומי ארבייטמן היה יכול להיות אפקטיבי, אבל יש בו גם עניין מחו"ל וגם שביעות רצון ממנו באימוני חיפה אז אני מניח שהסיכוי שהוא יגיע קטן.

avivtag

New member
מה עם דגו?

אותו בטוח שווה להביא והגיע הזמן שבנתניה יחתימו לפחות שחקן אחד שלא נראה כאילו קיבלו אותו במתנה במבצע בסופר

דגו לפי מה שהוא טוען נחוש לצאת לאירופה ודוחה

הצעות מקומיות, כך שלהביא אותו לא נראה ריאלי במיוחד.

SjP

New member
חבל

דגו, ארבייטמן, אפק, זה אחלה שמות שמסתובבים עדיין בשוק ובהנהלה חולמים

ארבייטמן ואחלה באותו משפט זה סתירה רצינית

סתם חלוץ בינוני שלא יכול לתרום יותר מדי - אובריטד.

tristan79

New member
לדעתי דווקא מדובר בשחקן טוב

או לפחות בכזה עם פוטנציאל להיות שחקן טוב. עושה רושם שבכל מקום בו הוא נמצא מתלווה אליו אווירת חוסר שקט וחיכוכים מסביב. אבל בכל הנוגע להופעות על הדשא - הבחור בדרך כלל מספק את הסחורה באופן סביר. ויש לארבייטמן את היתרון בכך שהוא באמת חלוץ מטרה אפקטיבי - לא חלוץ שני או שחקן כנף ולא מאלו שמוגדרים חלוצים, מקבלים הייפ אבל אף פעם לא מוצאים את הרשת (כל מיני רועי דיין למינהם). אם הוא יתרכז בכדורגל אז מדובר כרגע בשחקן שיכול להיות מחליף טוב בקבוצת צמרת או חלוץ פותח בקבוצה עם קצת פחות שאיפות.

SjP

New member
פוטנציאל תמיד היה לו

אבל הוא ערס ומשהו מסובב אצלו בראש, אם הוא ישתנה ובנוסף לזה יבוא המאמן שיידע לתפוס אותו בביצים הוא יכול להיות אחלה חלוץ לקבוצת צמרת

למעלה