משחקת בי או לא ?

ig000

New member
נראה לי שאני...>>

נראה לי שאני אוותר ואני יתעלם ממנה ולא אתעסק עם נקמות וכאלה...שתעשה ותחשוב מה שבא לה... אני לא מבין מה הקטע לצאת עם בן אדם ולהגידלו שאתה רוצה אותו למשהו רציני כשמראש אתה יודעת שזה סתם... בחיים לא הייתי עושה את זה.. בכל אופן רציתי להגיד לכם תודה על התגובות והעזרה... תמיד טוב שיש עם מי להתיעץ...

smartblonda

New member
לדעתי זה המעשה הנכון

הבחורה לא סגורה על עצמה,היא רוצה/לא רוצה,ואתה לא צריך לסבול מזה. פשוט תנתק מגע ותמשיך הלאה וגם בעניין הנקמה,כמה שזה קורץ אתה סתם מבזבז אנרגיה. פשוט נקסט:))

bloody2

New member
רוצה נקמה?? בבקשה!

אין דבר יותר מתוק בעולמנו באשר לרסק,לישבור,ליטחון ולעשות קציתות מהלב של בחורה ששיחקה איתך! זה סיפוק אלוהי מניסיון! עכשיו איך עושים את זה?? צריך ליגרום לבחורה הזאת ליהתאהב אבל לא סתם להיתאהב אלה ממש לאבד אתהראש להיסחף בריגושים ועוד..... ואז פשוט להיעלם לה...להפסיק את הקשר בלי שום סיבה בלי כלום...עדיך שזה יהיה אחרי ערב משגע של הרבה סקס ורומנטיקה ושיחות נפש ובלה בלה בלה... וואלה...היא לא רוצה אותך...אבל מי אמר שהיא צריכה להתאהב בך?.... אני מקווה שיש לך איזה חבר זיין על....תן לו את הבחורה הזאת לכמה סיבובים שיהיה איתה שבועיים שלוש עד שהיא תתאהב בו כל כך שהיא תהפוך לאובססית... ואז שינתק את הקשר... ורק אחרי שבוע ככה שהיא שוברת את הראש לאן הוא נעלם ולמה הוא לא מתקשר וזה..שהיא תלויה באוויר בדיוק כמו שאתה היית בגללה...רק אז תתקשר אליה ותגיד לה "מאמי...הבחור הזה...זה היה התערבות...יום טוב"... חחחחחחח....יש מצב שהבחורה תתחיל לחתוך וורידים בגלל זה... בהצלחה! ואל תשכח לעדכן!

ig000

New member
חחח...>>>

וואיייי אחי זה מורכב מידי ולך תדע אם זה יצליח חח אין לך איזה רעיון יותר פשוט?

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

איך אתה מעז להוסיף את השורות האחרונות בכלל

למעלה