משחקק!

dragonit12

New member
משחקק!

כי דיי שקט פה.. לאן נעלמתם?
המשחק הוא כזה.. נגיד אני מתחילה ואני רושמת "אני מחר טסה לחו"ל.." ואז מישהו ריך לענות נגיד "מסתבר שאין מספיק נוסעים ולכן הטיסה בוטלה..." ואז הוא רושם משהו שהוא רוצה שיקרה/יתגשם או משהו אחר והבא אחריו עונה לו למה זה לא יתגשם.. בקצרה-אחד רושם משאלה,הבא אחריו רושם למה זה לא יתגשם וממשיך הלאה.. מקווה שהבנתם. אני אתחיל: פגשתי את יהודה לוי

GirlTalk

New member
לא בטוחה שהבנתי..

גם זה לא אמור להיות בעתיד? שתפגשי את יהודה לוי (אגב אני פגשתי אותו, מכל המקומות בארץ ישראל היפה והטובה איפה הוא אוכל? בלחם יין ביהוד לא פחות!! חח)

dragonit12

New member
אנסה להסביר שוב...

{את יכולה להסתכל במשחק עצמו ולראות איך אנחנו משחקים..} אבל בכל מקרה.. אלך לפי מה ששיחקנו.. אני:פגשתי את יהודה לוי עופר:מסתבר שהתעוררת וזה היה חלום...‬ לפי מה שהלכנו,רשמתי בהתחלה שפגשתי את יהודה לוי,ועופר פשוט ניפץ לי את המשאלה/הדבר שקרה.. הוא רשם ש"מסתבר שהתעוררת וזה היה חלום.." כלומר,בכלל לא פגשתי אותו,זה היה בחלום שלי.. המשחק הזה,זה שמישהו אומר משאלה,הבא אחריו צריך לנפץ לו אותה.. נמשיך עם המשחק.. עופר:זכיתי ב5 מיליון שקל בלוטו אני:‫מסתבר שהלכת מאוחר מדיי‬ והתאריך כבר לא היה תקף... הפעם אני ניפצתי לו את המשאלה.. אני:קיבלתי ב100 בבגרות במתמטיקה עופר:ואז גילית שזה השאלון הלא נכון....‬ וניפצו לי את המשאלה שרציתי... המטרה במשחק הזה זה לנפץ אחד לשני את המשאלה... כלומר,לעשות הכל כדי שמה שהבאנדם ביקש לא יתגשם.לא יקרה.. מקווה שהבנת

gorck

New member
מסתבר שהתעוררת וזה היה חלום...

זכיתי ב5 מיליון שקל בלוטו

dragonit12

New member
מסתבר שהלכת מאוחר מדיי

והתאריך כבר לא היה תקף... קיבלתי ב100 בבגרות במתמטיקה

gorck

New member
ואז גילית שזה השאלון הלא נכון....

התקבלתי לתלפיות