משחקי תפקידים

harmless

New member
משחקי תפקידים

חשבתי שזה יהיה משעשע אם דייויד וננסי היו משחקים במשחקי תפקידים לאחר שעות העבודה אם אתם יודעים למה אני מתכוונת. זה מה שעלה לי בראש! קחו בחשבון שכל דבר הוא דו משמעי
Flyboy Girls Forever-Shipper Front Unite

shipper heart

New member
חחחחחחחחחח

ג'יז רק מלדמיין את דייויד וננסי נהיה לי רע... חחחח זה היה מצחיק לאללה אבל באופן אישי אהבתי את הפיק הקודם יותר *מעניין למה
*...

חחח...תרי זה ענק! ענק!../images/Emo6.gif

למרות שגם אני, כמו גל, הבחילה מתעוררת רק מלחשוב על הפקאצה הזאת, זה לא משנה הרבה כשהסוף כתוב כמו שאת כתבת! חחחחח...כמה שהדרך לגירושים היתה קצרה יותר אם זה באמת היה קורה...

../images/Emo160.gifנצל"ש פרידה...../images/Emo41.gif

אם כך... מהיום עד יום שלישי אני לא אהיה כאן. אני אתגעגע מאוד מאוד... מה שכן ישנה חלוקת תפקידים קטנה בהעדרי ע"מ שאני אחזור ואוכל להתגאות בכם בונבונים שלי:
על תרי וגל הפקדתי את מפתחות הפורום היקר הזה. אני סומכת עליהן שלא ייתנו לאפאחד לדבר פה לא יפה על בונבוני שלנו , שייגרשו את אוהדי סינגר למיניהם(קיים דבר כזה בכלל?) ושישמרו על הפרום נקי מ"שרשורי סתם".
על גיל אני מטילה להיות הגבר שימלא את תפקיד הקנאי התורן- כלומר: להזיל ריר לבכות לפלל ולשאול "למה לא עשיתיני דיויד"...
על עומר אני מטילה לפתוח את השרשור של מפגש יום א' . (עומר! איזה כבוד! שלא תגיד שאני לא
אותך!)
מיובל אני מצפה לשמור על עומר.
ומכל שאר הבנים והבבנות אני מצפה להיות שיפרים כמה שיותר ולשרשר כמה שיותר תמונות דיויד C-LESS! בקיצור... אוהבת וכבר מתגעגעת... -סוזי!

פגית

New member
תהני בצפון בוס..........

ועל תדאגי נהיה ילדים טובים * זוממת מסיבה בבית הרי אימא נסעה*.........

meitali james

New member
../images/Emo24.gifתהני!!!!!!!!!

נתגעגע
*יובל אמרת מסיבה???* חחחחח סוזי בשבילך

Nushi G

New member
תהני מותק...אני בטוחה שתתגעגעי

אלינו...חחחחח ד"א- מה, לי אין תפקידים?!!?את יודעת שאני נושאת דגל הפיקים פה הרי..

shipper heart

New member
אבל סוז אין תמונות כאלה!!! חיפשנו!!

אין!! חרשתי על כל הרשת נראה לי אין תמונות דייויד CL.... יש תמונות DD בCL אבל DJE אין!! לא פייר... גרר חחחח בכל אופן כבר אמרתי לך אז תהני ואנחנו כבר מתגעגעים
אני ותרי good XO's don't you worry....i'll even take the pills for yah

Nushi G

New member
גם אני יצאתי בידיים ריקות כשחיפשתי

את התמונות האלה זוכרות? לא נראה לי שהן קיימות..לצערנו הרב...

harmless

New member
אם הם היו קיימות תאמיני

לי הם כבר היו בכל הרשת. מה לעשות הוא יותר מדי ביישן בשביל זה. עוד משהו לאהוב בו- כאילו שחסר!

shipper heart

New member
בוני! חחח זה בAYF אם אני לא טועה

חחח כי זה הפרק היחיד שלבוני הייתה קרחת *בשאר היה לו שיער...בצדדים כזה חחח כמו לאיי ג'יי* והוא היה עם FS...חח או שזה בעצם דוג רובר...לא ראיתי את הפרק אנ'לא יכולה להגיב חח... וזאת לא קארי? היא דומה לה קצת... חח וזאת תמונה הרבה יותר קרובה לCL מאשר שלך חח

למעלה