משחקי שני

anfield1

Member
גולדן סטייט-אוקלהומה:
הלוואי והייתי מבין איך מנצחים את הקבוצה הזאת. 4 שנים לא ניצחנו אותם. כשתומפסון מחטיא שלשה זה מרגיש כמו נס.
באופן כללי סיימו על 26 מ50 לשלוש.
לגבי אוקלהומה, יש ירידה ביכולת מאז שדורט נפצע, לא ידעתי האמת שהוא כל כך חשוב. החשיבות שלו בולטת מאוד עכשיו.
לא יכול לציין מישהו לטובה, אולי רק גידי במחצית ה2 וג'יילין וויליאמס.
מקווה שדורט יחזור בקרוב, ממש חסר.
משחק הבא כבר הלילה אצל הפסטיבל של לברון, מקווה שלא יתנו לו שריקות על כלום רק כדי שיגיע ל36.

Rapgamer

Well-known member
לזכותה של גולדן יאמר שהגיעו לנתון מדהים של 43 אסיסטים במשחק, אחד הנתונים הגבוהים שראיתי בשנים האחרונות. גם 26 שלשות שקלעו אל מול 3 נקודות בלבד מהעונשין זה נתון לא נורמלי.
קשה מאוד לנצח את גולדן כשפול וקליי שניהם טובים, וזה כולל אפילו את המשחקים בלי סטף. ראיתי חלק מהמשחק והתרשמתי שוויגינס שמר יפה מאוד על שיי.
המשחק הבא שלכם נגד הלייקרס מרגיש אקסטרה חשוב. אמנם יש עוד זמן עד לסיום העונה אבל ההרגשה שלי שכדי להיכנס לפליי אין אתם תצטרכו להקדים את הלייקרס בטבלה, זה משחק על 6 נקודות.

אפרופו קליעה שיוצאת משליטה, מה תגידו על הזריקה הזאת של לילארד-
לדעתי זה הניסיון הכי רחוק שראיתי בחיים, אם מוציאים כמובן זריקות סוף שעון. פשוט ראה מבט פנוי מהחצי ועלה.

ברוקלין- קליפרס היה משחק מעניין. ריצת 14-0 של הנטס ברבע האחרון עם קאם תומאס שהיה פשוט לא בהכרה (47 נקודות) נענתה בריצת 19-6 של הקליפרס שגם הצליחו לסגור את המשחק. המערב מתחיל לקבל צורה- הקליפרס כבר 5 משחקים מעל 50% והם מתקרבים לקינגס שבמקום השלישי. כל זה יומיים לפני הטרייד דדליין, יש לי הרגשה שיהיו מהלכים שישפיעו על תמונת האליפות.

anfield1

Member
SGA היה הכי מוגבל שהוא נראה העונה.

לגבי המשחק נגד הלייקרס, אני לא אופטימי כיוון שיש את פסטיבל לברון ואנחנו ממשיכים בלי דורט.

למעלה