משחקי שני

anfield1

Member
דאלאס-אוקלהומה:
שיי מנצח את דונצ'יץ' 42-38 אבל אוקלהומה מפסידה, דאלאס פשוט קוברת שלשות ואצלנו בייזלי ודורט מחטיאים גם חופשיות.
Jason Kidd on Shai Gilgeous-Alexander: "He's playing at an MVP level right now."
אייזאה ג'ו הזה צלף לא נורמלי, לא יודע איך קליפרס ויתרו עליו בקלות.
ג'יילן וויליאמס ממשיך בהתקדמות שלו, נתן משחק מצוין.
משחק הבא מיאמי ברביעי.

Krit123

Well-known member
קליפרס - בוסטון
היה לי ראש למחצית וקצת, קוואי אחראי ישיר ל-W הכי איכותי שלהם, לא במקרה במשחק הכי טוב שלו מאז החזרה (25-9-6). ניצחו את כל ארבעת הרבעים והשאירו את ההתקפה הטובה בליגה על 93 נקודות בלבד.
המון דמיון סגנוני בין הקבוצות, ההבדל היה בנכונות של הקליפרס לעלות לזריקות מחצי מרחק מול הגנת החילופים וברמת הפיזיות על שלל רבדיה (ריב', חט' וכו'). הבוקס סקור מספק הצצה לפער התפיסתי, הסלטיקס הרימו 39 שלשות מתוך 76 נסיונות מהשדה (ופגעו ב-9 קלושות) בעוד שממול הפגינו יחס אנטי מודרני של 25-90. עכשיו, הנתונים עומדים בקנה אחד עם הפילוסופיה של שתי הקבוצות, אבל בוסטון התקררו לאחרונה ואני תוהה האם העונה הרגילה לא אמורה לשמש כניסוי כלים במקרים כאלו, כדאי שידעו לחרוג מהסכמה בערבים סגריריים ולהשיג משהו קרוב לסל ברמת אמינות סבירה, לפחות בעת הצורך.
צריך לציין שהורפורד לא שותף כמובן, ושרוב וויל מתקרב לחזרה. חסרונם בהחלט הורגש.

סאן אנטוניו - קליבלנד
כאן תפסתי מחצית שנייה אז לא הייתי עד ליצירת הפער אלא רק לניסיון הקאמבק. הקו האחורי של הקאבס (מחוזק בלברט) כרסם בהפרש והפעם הופיע לרבע האחרון, אך טריי ג'ונס ועוד כמה חבר'ה בתפזורת עמדו איתן, כולל חסימה גדולה שמנעה מהפך
ניצחון 3 ברציפות לקבוצה מטקסס, ממש מחבלים בטנקינג המוצלח שהרימו. ג'וש ריצ'רדסון קלע 24 נק' באחוזים טובים לצד שמירה אישית יפה, העת להתחיל לארוז?
הקאבס פספסו הפסדים של היריבות הישירות בצמרת בזמן שברוקלין נושפת בעורפם.

Rapgamer

Well-known member
קליפרס - בוסטון
היה לי ראש למחצית וקצת, קוואי אחראי ישיר ל-W הכי איכותי שלהם, לא במקרה במשחק הכי טוב שלו מאז החזרה (25-9-6). ניצחו את כל ארבעת הרבעים והשאירו את ההתקפה הטובה בליגה על 93 נקודות בלבד.
המון דמיון סגנוני בין הקבוצות, ההבדל היה בנכונות של הקליפרס לעלות לזריקות מחצי מרחק מול הגנת החילופים וברמת הפיזיות על שלל רבדיה (ריב', חט' וכו'). הבוקס סקור מספק הצצה לפער התפיסתי, הסלטיקס הרימו 39 שלשות מתוך 76 נסיונות מהשדה (ופגעו ב-9 קלושות) בעוד שממול הפגינו יחס אנטי מודרני של 25-90. עכשיו, הנתונים עומדים בקנה אחד עם הפילוסופיה של שתי הקבוצות, אבל בוסטון התקררו לאחרונה ואני תוהה האם העונה הרגילה לא אמורה לשמש כניסוי כלים במקרים כאלו, כדאי שידעו לחרוג מהסכמה בערבים סגריריים ולהשיג משהו קרוב לסל ברמת אמינות סבירה, לפחות בעת הצורך.
צריך לציין שהורפורד לא שותף כמובן, ושרוב וויל מתקרב לחזרה. חסרונם בהחלט הורגש.

סאן אנטוניו - קליבלנד
כאן תפסתי מחצית שנייה אז לא הייתי עד ליצירת הפער אלא רק לניסיון הקאמבק. הקו האחורי של הקאבס (מחוזק בלברט) כרסם בהפרש והפעם הופיע לרבע האחרון, אך טריי ג'ונס ועוד כמה חבר'ה בתפזורת עמדו איתן, כולל חסימה גדולה שמנעה מהפך
ניצחון 3 ברציפות לקבוצה מטקסס, ממש מחבלים בטנקינג המוצלח שהרימו. ג'וש ריצ'רדסון קלע 24 נק' באחוזים טובים לצד שמירה אישית יפה, העת להתחיל לארוז?
הקאבס פספסו הפסדים של היריבות הישירות בצמרת בזמן שברוקלין נושפת בעורפם.
נגעת בכל הנקודות המרכזיות. קוואי נראה כמו עצמו לראשונה מאז הפציעה, זה בפני עצמו סופר מעודד עבורם בנוסף לניצחון האיכותי שלהם על הקבוצה הטובה בליגה.
גרנט וויליאמס מנצל את הפיזיות שלו לשחק יותר ויותר בפוסט. יש לבוסטון שחקן רוטציה שלא מסוגל לקחת גארד קטן לבלוק? אולי רק דרק וויט.

למעלה