משחקי שני

rapgamer4ever

New member
משחקי שני

קליבלנד- מילווקי: מה שהיה משחק די מרתק בתחילת העונה בין שתיים מהקבוצות היותר מעניינות במזרח נראה כרגע כמפגש של קבוצות מאכזבות ומנומנמות. מצד שני הן במקומות 3 ו-7 בטבלה, מופרדות ע"י 3 משחקים בלבד.

אינדיאנה- לייקרס.
פילדלפיה- שארלוט.
ברוקלין- ממפיס.
מיאמי- דנבר.
ניו יורק- שיקאגו.

סאן אנטוניו- גולדן: מה שהיה אמור להיות קרב פסגה מסתבר כהרכב טלאים של הווריורס והזדמנות של סאן אנטוניו לניצחון קל בניגוד לציפיות.

סקראמנטו- דטרויט.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טירון לו לקח פסק זמן מאימון הקאבס בגלל בעיות בריאותיות

או במילים אחרות
לברון שלח אותו הביתה להתרענן

דיברגנט חדש

Well-known member
יהיה לו עכשיו כסף לקנות תרופות למה שהוא עשה לבלאט

אולי עכשיו בלאט יחזור במקומו

FrecCo

Active member
משחק מוזר בסן אנטוניו

הספרס עולים ל17 הפרש לקראת המחצית מול הספסל של הווריורס, ואז הווריורס רצים איזה 25-2 כדי לעלות ליתרון, ואז ברבע הרביעי הספרס נזכרים שיש להם אולסטאר ללכת אליו ולמרקוס קולע איזה 70 נקודות רצוף כדי לנצח ב14 הפרש בסקור הכי נמוך של הווריורס מאז שסטיב קר עם הקבוצה.
אה, וגם דריימונד נפצע ומשלים את רצף הנאחס שאני התחלתי

fatnoam

Active member
שבוע הבא אני בסן פרנסיסקו

ואשכרה אני לא אלך לראות משחק בגלל המנחוס פציעות הזה
&nbsp
גמרת אותי

fatnoam

Active member
לא יודע אם קרי לבדו שווה לי את המחיר לכרטיס

מצד שני, אני די מתלהב מלראות את יוטה גם מתמודדת מולם...

לא חבל לנחס עכשיו?

מילא הייתם בתמונה לאליפות. היית מחכה עם הנאחס לשנה הבאה. עכשיו שנה הבאה אתם תטרפו את הליגה והם יבואו מולכם לגמר המערב ב 120% כשירות. אפילו כספי יפציץ. מעניין איך תרגיש.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
אם קוואי חוזר ב80% ומעלה

הם מאוד מועמדים לאליפות, אם גולדן תישאר פצועה גם לתוך הפלייאוף.

האמת שזה יהיה צחוק הגורל אם הספרס ידיחו את הווריורס בגלל זה בסדרה אפשרית בסיבוב הראשון, אחרי מאורעות גמר המערב דאשתקד.

rapgamer4ever

New member
זה לא שכוכבי הווריורס גמרו את העונה

קרי ודריימונד יתכן יחזרו עוד השבוע, קליי ודוראנט מכוונים לתחילת אפריל.
יש סיכוי שחלקם לא יהיו כשירים ב-100% אבל הם גם לא צריכים 100% כדי לעבור את הספרס.

FrecCo

Active member
חברים, אני שומר את הטוב לפלייאוף

"איך זה שכמעט בכל קבוצה יש לפחות כוכב או שניים שגומרים את העונה ורק הווריורס ויוסטון מגיעות לפלייאוף בהרכב מלא ?? "

עם כמות הפציעות שיש בשנים האחרונות

לנחס זה לייחל לשחקנים שיהיו בריאים...

rapgamer4ever

New member
ג'יימס ג'ונסון מוביל את מיאמי לניצחון גדול בשתי הארכות

על דנבר שהולכת ומתרחקת מהפלייאוף.
ג'ונסון ביצע אינספור מהלכים גדולים ברבע הרביעי+2 ההארכות. היה יכול לסיים את זה גם מוקדם יותר אם היה מקבל לטובתו שריקה (שניתן להתווכח עליה) בפוזשן האחרון של ההארכה הראשונה.
שתי הקבוצות הפציצו משלוש באחוזים יוצאי דופן. קלעו ביחד 38 שלשות מ-74 ניסיונות. מיאמי הייתה מאוד דינמית ולא פחות מ-7 שחקנים מסרו 3 אסיסטים או יותר.

fatnoam

Active member
הוא שחקן אש!!

חבל שהוא לא יציב. יש לו ערבים מאוד אפורים. שהולך לו הוא מאוד אפקטיבי וכיפי לצפייה.

אינדיאנה - לוס אנג'לס לייקרס: היינו צריכים את זה למוראל

מפגש שני ואחרון העונה בין הקבוצות. במשחק הראשון בלוס אנג'לס, הפסדנו הפסד מפתיע ומתסכל, אשר בו הלייקרס רשמו ניצחון היסטורי והפכו לקבוצה הראשונה שמנצחת משחק כשהיא קולעת מתחת ל-20% מהעונשין; הפעם, הלייקרס מגיעים הרבה יותר מחוזקים - ללא ברנדון אינגרם, אבל עם לונזו ואייזאה תומאס, כך שיש להתייחס לערב הזה כמו משחק נגד קבוצת פלייאוף [מאז ה-7 בינואר, הלייקרס במאזן זהה לאינדיאנה עם 10-16]; מיילס טרנר הפצוע יחזור [משמעותי במיוחד במשחק נגד מוליכת הליגה בנקודות בצבע - 57], ודרן קוליסון יכנס לחמישייה הפותחת. אבל עדיין ללא דומאנטס סאבוניס המחלים מפציעה;

רבע א': הלייקרס הורגים אותנו בצבע
מיילס טרנר עם 7 הראשונות שלנו. ברוק לופז עם 9 מ-13 הראשונות של הלייקרס. אחוז גבוה בחצי הראשון של הרבע. שתי הקבוצות מעל 60%, הלייקרס כמעט ב-70%. ריצת 0-8 של הלייקרס בתוך כדקה נותנת יתרון 9.

הרבע מסתיים עם סל נהדר של אולדיפו מחצי-מרחק. 29-37 ללייקרס בסיום הרבע הראשון. הלייקרס עם 18 נק' בצבע [9 מ-10]. הובילו: ברוק לופז עם 13 נק' [6 מ-8 מהשדה], קייל קוזמה עם 8 נק' [2 שלשות] וג'וליוס רנדל עם 8 נק' [4 מ-5 מהשדה]. לונזו בול שיחק את כל הרבע, לא קלע [לא לקח זריקה], אבל מסר 6 מ-11 האס' של הלייקרס, והלייקרס כקבוצה קלעו ב-66% מהשדה [כולל 5 מ-11 משלוש]. כקבוצה קלענו ב-47% מהשדה [שלשה אחת]. מיילס טרנר הוביל עם 9 נק', אם כי הגנתית התקשה מול לופז. דרן קוליסון פתח את הרבע עם 4 אס' ב-7 הדקות הראשונות [מתוך ה-8 שלנו ברבע]. היה יפה לראות את אולדיפו זז לכינורות שניה ונותן לדרן את הכדור בפיק אנד רול.

רבע ב': אינדיאנה משיגה יתרון, רצים טוב בלי אולדיפו, מיילס טרנר מצוין
פתיחה טובה של אינדיאנה ברבע מרגע החזרה של מיילס טרנר, שמשתלט גם התקפית וגם הגנתית ומוריד אותנו ל-4 הפרש, כל זה ללא אולדיפו הנח. אולדיפו חוזר רק 3 דקות לסיום המחצית, אחרי אחת המנוחות היותר ארוכות שלו העונה. פשוט מאוד כי הקבוצה רצה טוב עם סטיבנסון ודרן, ועם ג'וזף כמוביל כדור שני. 2 דקות לסיום המחצית, היתרון חוזר באופן זמני לאינדיאנה. 57-59 ללייקרס במחצית. רבע טוב שלנו בסך-הכל: ישבנו על אחוז גבוה [54%] והגבלנו את הלייקרס על 32% מהשדה ו-1 מ-9 משלוש. לנס סטיבנסון תרם 8 נק' ושיחק את כל הרבע. מחצית ראשונה שלנו עם 14 אס' מול 2 איבודי כדור. לא המחצית של אולדיפו - רק 7 נק', וגם עבירה לא-מחויבת של 3 זריקות על קלדוול-פופ לקראת הירידה למחצית. מחצית הכי שקטה שלו שיכולה להיות, אולם יודעין כולם שאולדיפו הוא שחקן של מחציות שניות.

רבע ג': זה הכל אולדיפו! וסטיבנסון! רבע נהדר!
7 דקות לסיום הרבע, ההיילייט של המשחק! בוגדנוביץ' מחטיא במתפרצת, ויקטור עם הפולו ביד אחת קובר את הפוסטר על לונזו בול האומלל! רייז דה רוף!

3 דקות לסיום הרבע, פסק-זמן לייקרס אחרי דקות נהדרות שלנו בהובלת ויקטור אולדיפו, בהגנה ובהתקפה - מתפוצץ ברבע הזה, ואנו ביתרון 11 ! זה לא בול גיים, אבל הצורה שבה אנו משחקים, קשה לראות את הלייקרס חוזרים. אבל בואו נחכה עוד קצת לפני שנכתיר את עצמנו כמנצחים.

בפוזישן האחרון של אינדיאנה ברבע, שלשה ענקית של סטיבנסון בהזדמנות השניה בהתקפה נותנת יתרון שיא במשחק - 12 הפרש ! 80-92 לאינדיאנה בסיום הרבע השלישי. השלמנו ריצת 12-23 מהרגע שאולדיפו הרים את הקהל [ואת צוות השידור] עם הדאנק האדיר שלו. רבע מדהים שלנו! רבע מדהים של ויקטור! 11 נק' ו-3 חט', שיחק את כל הרבע. תדאוס יאנג עם רבע של 8 נק'. קלענו 15 מ-20 מהשדה [ 75%].

רבע ד': גדולים עליהם בכמה מידות
10 דקות לסיום, ריצת 0-9 של אינדיאנה ב-3 הדקות האחרונות דייטינג בק לסיום הרבע הקודם, ואנו כבר ביתרון 16. צמד המילים הקדוש קרוב, אבל תנו לי עוד קצת להתענג על המתרחש במגרש לפני שאשתמש בו.

9 דקות לסיום, שלשת סטפ-בק של קלדוול-פופ מורידה ל-9 בלבד. 7 דקות לסיום, עונשין של קורי ג'וזף מחזיר ל-16 הפרש במהלך ריצת 0-7 של אינדיאנה. בול גיים. עד לסיום הלייקרס לא עשו יותר מדי. 100-110 לאינדיאנה בסיום. ניצחון בית חמישי ברציפות של אינדיאנה נגד הלייקרס. זה ניצחון ראשון של אינדיאנה העונה ללא דומאנטס סאבוניס אחרי 4 הפסדים. הגבלנו את הלייקרס על 36% מהשדה ו-3 מ-22 משלוש [14%] אחרי הרבע הראשון. נתון בולט ששינה את התוצאה מבחינתי הוא נק' בצבע: הגבלנו את הלייקרס על 28 נק' בצבע אחרי הרבע הראשון [מתחת ל-50%]. שמרנו טוב על הכדור ואיבדנו רק 6 כדורים [משווה שיא עונתי] מול 24 אס'. זה לא רק רשיו טוב, עלינו ל-6-23 במשחקים שבהם אנו מוסרים לפחות 24 אס', ואני ממשיך לחשוב שזה אחד הדברים החשובים בניצחונות שלנו בימים שהשלשות לא נכנסות. הגנתית שיחקנו פשוט נפלא אחרי הרבע הראשון - חטיפות, גגות, קונטסטד שאטס. עצרנו את החדירות שלהם, עצרנו את הריבאונד התקפה והנקודות הקלות, פשוט שיחקנו נהדר.

השחקן המצטיין: ויקטור אולדיפו. 20 נק' [15-8 מהשדה, 3-1 משלוש, 4-3 מהקו] ב-32 דקות. קלע 13 מה-20 בחצי השני. בחדר ההלבשה התייחס לאצבע בעין שקיבל והגיב בהומור המיוחד שלו. אישיות גדולה, הבחור הזה;

מיילס טרנר עם 21 נק', 7 ריב' [2 בהתקפה] ו-2 חס' ב-30 דקות. הוא בסטרצ' לא נורמלי של קליעות בזמן האחרון. הצ'אקות שלו מבחוץ כל-כך חשובות בכדורסל המודרני, ואם הוא קולע זה בונה אותנו טוב; תדאוס יאנג עם 18 נק' ו-9 ריב' [2 בהתקפה] ב-36 דקות. שיחק הכי הרבה מבין כל שחקני אינדיאנה, וככה קורה בדרך כלל, כי הוא באמת שחקן "דבק" חשוב למערך הקבוצתי. אגיד שאני לא נותן לו מספיק קרדיט העונה. הערכתי אותו בחסר. חייבים להחזיר אותו בעונה הבאה, אין שאלה בכלל; דרן קוליסון עם 15 נק', באחוזים טובים, ו-8 אס' [ללא איבודי כדור]. חזר טוב מהפציעה. גם הוא עוד שחקן שלא האמנתי בו. אחרי כמה עונות חלשות שלנו ביחד בסקרמנטו, הרגשתי שאין חיבור, שנגמרה האהבה #נו_הומו . אני שמח לומר שבשבועות האחרונים אני מתחיל להרגיש חיבור; לנס סטיבנסון עם 16 [2 שלשות] ב-30 דקות מהספסל. האנרגיות שלו, התנועה שלו על המגרש, היכולת שלו לייצר נקודות מכלום. החיבור לשחקנים האחרים ולקהל. שחקן נשמה;

בלייקרס, קייל קוזמה היה אדיר כל המשחק. חלוקת הנקודות שלו היתה טובה גם כן. היחיד שעוד ניסה לעשות משהו ברבע האחרון עם 8 נק'. מסיים עם 27 נק' ו-8 ריב' [2 בהתקפה] ב-37 דקות; ברוק לופז עם 23 נק' ו-8 ריב' [4 בהתקפה], אבל 17 מה-23 הגיעו בחצי הראשון; ג'וליוס רנדל עם 21 נק' ו-9 ריב' [6 בהתקפה]; לונזו בול עם 4 נק' ו-8 אס' [4 איבודי כדור] ב-37 דקות. הלך 1 מ-4 מהשדה [ומשלוש], ו-1 מ-2 מהקו. מפחד לקחת זריקות, וכשלוקח מרגישים שזה לא יכנס. גם האסיסטים זה קצת משקר, כי השיג 6 מה-8 ברבע הראשון מול הגנה נרפית שלנו; אייזאה תומאס עם משחק חלש בסך הכל. מצא את עצמו נחסם בקלות ולא מקבל שריקות בחדירות. מבחינת חוזה וכ'ו, וזה נאמר גם במהלך השידור, לדעתי הוא בצרות. 11 נק' באחוזים רעים מהספסל;

ליין ליף: טי ג'יי התלבש, אבל לא שיחק.

** בתמונה המצורפת -- הסולייה של לנס יצאה ממקומה. עכשיו אפשר לומר ש"קרע זוג נעליים", כמו שאומרים. הנה גם וידאו של זה.

המשחק הבא -- יוצאים לניו אורלינס [ד'] למשחק השלמה. אגב, הלייקרס ינוחו עד יום חמישי ואז יפגשו גם הם את ניו אורלינס בחוץ. כלומר, שיחקנו נגדם עכשיו ו"נפגוש" אותם בלובי של בית המלון בניו אורלינס בימים הקרובים.

למעלה