משחקי שני בלילה

משחקי שני בלילה

טורונטו מנצחת באינדיאנה 102-98. דווקא אינדיאנה פתחה טוב יותר והובילה 30-19 בסיום הרבע הראשון. ברבע השני טורנטו חזרה כאשר טי ג'י מוביל את הקבוצה לרבע של 35-19. היחד שמתפקד ברבע הזה באינדיאנה היה מרפי שקלע 7 נקודות רצופות. אינדיאנה מצליחה לחזור למשחק, ולהשוות בסוף השלישי, אבל טורנטו מוכיחה שהיא טובה יותר, ומנצחת את המשחק. בוש סיים עם 24 ו10, אבל גם 5 איבודים. דלפינו היה גדול עם 23 (6 שלשות, 7 מ9 מהשדה), טי ג'י עם 16 ו7 אסיסטים. קלדרון עשה 4 נקודות ב24 דקות, ובלי אסיסטים בכלל. לאינדי, גריינג'ר עם 20 ו10, 20 גם לדניאלס, מרפי עם 17 ו7, וגם לדאנליבי 17. ראש עם 13. משחק מרתק בניו אורלינס, כאשר ההורנטס מארחים את המכשפים מעיר הבירה. המכשפים, למרות חסרונם של באטלר וארינאס ממשיכים לשחק כדורסל טוב ההורנטס טובים יותר בחצי הראשו, ומובילים ב11 בחצי. רוג'ר מייסון עולה מהספסל ברבע השני, ומחזיק את המכשפים במשחק עם 10 נקודות רצופות. בחצי השני סטיבנסון מוביל את הקאמבק, והמכשפים מגיעים לסיום צמוד בשיוויון 88. בשלב הזה סטיבנסון מחמיץ שלשה חושפית, וההורנטס יומאים להתקפה כאשר ווסט מקבל את הכדור על ההיי פוסט. הוא משחרר לפג'ה, שעולה עם שחקן עליו לשלשה, כדור בקשת גבוהה, צולל פנימה, ופג'ה גם רוצה פאול שהוא לא מקבל. 91-88 להורנטס. ג'יימסון מקבל את הכדור בצד השני, ומשחק את הפיק עם הייווד, שמסיים ליי אפ בשביל להוריד ל91-90. היווד נמצא גם בצד השני כאשר הוא סוחט עבירת תוקף מדייויד ווסט, ולוושינגטון יש הזדמנות לעלות ליתרון. הולכים לדשון הרותח, שהולך לסל וסוחט עבירה עם 14 שניות לסיום המשחק. הוא לא מתרגש ושם את שניהם, בשביל לתת למכשפים יתרון נקודה. ההורנטס הולכים להתקפה אחרונה הכדור מגיע להילטון ארמסטרונג מתחת לסל, ובאלאטצ' לא מהסס ושולח אותו לקו. ארמסטרונג בשלב הזה עם 1 מ3 , מחטיא את הראשונה. הוא זורק את השניה, ומחטיא גם אותה, אבל השופטים נותנים לו עוד הזדמנות לאחר שג'יימסון נכנס מוגדם מדי לצבע. זריקה שלישית צוללת פנימה, שיוויון 92, 7 שניות לסוף. לוושינגטון אין פסקי זמן, וסטיבנסון מקבל את הכדור. הוא רץ את כל המגרש, מקבל חסימה, עוצר בפינה, ועולה לשלשה בשניה האחרונה, הכדור רואה רק רשת, והמכשפים יוצאים מניו אורלינס עם ניצחון 95-92. סטיבנסון מסיים עם 33 נקודות, 12 ו8 להייווד, 12 גם למייסון. דניאלס מסיים עם 10, וג'יימסון ביום קליעה של 3 מ16, מסיים עם 10, 10 ריבאונדים, 6 חטיפות, והמון לחימה. כריס פול מוביל את ההורנטס המגמגמים עם 22 ו8, פטרסון עם 18 ו7 ריבאונדים, ווסט עם 13 ו8, פג'ה עם 11 (4 מ16), וטייסון מסיים עם 4 נקודות ו11 ריבאונדים.

ראית את המשחק של ניו אורלינס ?

אחד המשחקים הטובים שראיתי העונה. זה תמיד כיף לראות משחקים שנגמרים עם הבאזר (למרות שעדיף כשזה קורה לקבוצה שאתה לא אוהד, כי אז אתה לא צריך להילחץ מהתוצאה הצמודה). אני חושב שאני יכול להגדיר את המשחק הזה כמשחק השני הכי טוב שראיתי העונה. לא משחק גדול ברוב שלבי המשחק, אבל מה שהלך שם ברבע האחרון זה היה מדהים. גם הקהל של ניו אורלינס היה מצוין. בשידור של ערוץ הספורט ביום חמישי ירון טלפז אמר שהאוהדים של יוסטון לא אוהדי כדורסל טובים. זה נכון. היציעים שם ריקים. הוא גם הזכיר את אוהדי ניו אורלינס ואמר שהם גם לא אוהדים טובים, כי גם הם, כמו אוהדי יוסטון, אוהדים של פוטבול יותר מאשר של כדורסל. יכול להיות שהם אוהבים יותר פוטבול, אבל לפחות הם ממלאים את היציעים, והתמיכה האדירה שלכם ברבע האחרון היתה מדהימה. אווירה שכל שחקן רוצה לשחק בה. יהיה לנו פלייאוף מעניין השנה. אני ארחיק לכת ואומר שאני מקווה שנראה סדרה בין ניו אורלינס וגולדן סטייט, כי אז אנחנו נראה סדרה שהקהל בה קובע משחקים. כן כן, הקהל קובע משחקים. הקהל משנה זריקות, הקהל עוצר או מפתח מומנטומים, הקהל דוחף את השחקנים בתצוגת עידוד שתיזכר לשנים הבאות. אני הולך לראות עכשיו את הדקות האחרונות בין דטרויט לדנבר. נראה אם אלן למד את מה שאמרתי לו.

לא יקרה

אין סיכוי שג"ס וניו אורלינס יפגשו בסיבוב הראשון, כי גולדן סטייט תסיים 7-8, וניו אורלינס לדעתי תדרדר גם ל6-7. במקרה הכי טוב ג"ס יסיימו 7, וניו אורלינס 6, אבל אז הם צריכות לעבור יריבות חזקות יותר...

עוד משחקים

סאן אנטוניו חורקת קצת בדרך לנצחון על אטלנטה בבית. זה התחיל רע, רע מאוד בשביל הצופים, כשאטלנטה מנצחת את הרבע הראשון בתוצאה המדהימה 16-5. עבור אטלנטה זה שיא מועדון. סאן אנטוניו פשוט לא פגעה בכלום, כאשר היא מסיימת את הרבע עם 1 מ17! ג'ינובילי הצדיק היחיד עם שלשה, ודאנקן מוסיף 2 מהעונשין. אטלנטה הייתה חייבת להוביל ביתרון גדול יותר, כי ברור שסאן אנטוניו לא ימשיכו ככה. ואכן ברבע השני סאן אנטוניו נראית יותר טוב, ומורידה את היתרון של אטלנטה ל7 בלבד. ברבע השלישי אנחנו כבר מקבלים את האלופה במלוא העוצמה, כאשר היא זקוקה לכמה דקות בלבד כדי להפוך חסרון ליתרון דו ספרתי, ומסיימת את הרבע ב27-11, ו9 נקודות יתרון. הרבע הרביעי מתנהל על מי מנוחות, כאשר היתרון דו ספרתי, וסאן אנטוניו מנצחת 89-74. דאנקן מסיים עם 23, 10 3 חסימות, ו6 איבודים. פארקר עם 15 ו9 אסיסטים, מאנו עם 13, ואודוקה עם 10. 17 לג'ונסון (6 איבודים), 14 לז'אז'ה, 12 ו13 להורפורד. סמית' במשחק מזעזע עם 6 נקודות (2 מ12), 13 ריבאונדים, 4 אסיסטים, 3 חטפיות, ו8(!) איבודים. דאלאס מנצחת את שיקגו במשחק שלא ראיתי, ולכן אין לי ממש לומר עליו. קיד עם כמעט טריפל, 10 9 ו8.

למעלה