משחקי שלישי

anfield1

Member
גולדן סטייט-אוקלהומה:
הובלנו 3 רבעים ראשונים אבל תמיד נגדם אתה מרגיש שזה רעוע וכמה שלשות ברצף ותחזור לפיגור.
אין לי מה להגיד על המשחק הזה, זה מרגיש שכדי לנצח אותם צריך לקלוע 160 נקודות.
אני יכול להוביל ב20 ולא להאמין שננצח.
שמישהו יביא לדורט סטירה על כל שלשה הזוייה שהוא לוקח, זה כבר נהיה בלתי נסבל. חלאס לזרוק כשיש עוד 15+ שניות על השעון.

נשארו 2 משחקים, אצל יוטה ובבית מול ממפיס, אם ננצח את שניהם נסיים 10. אם 1 מהם נצטרך שדאלאס תפסיד 1 מתוך 3 שנשארו לה, אם נפסיד את שניהם, נצטרך שדאלאס תפסיד 2.

Rapgamer

Well-known member
גולדן סטייט-אוקלהומה:
הובלנו 3 רבעים ראשונים אבל תמיד נגדם אתה מרגיש שזה רעוע וכמה שלשות ברצף ותחזור לפיגור.
אין לי מה להגיד על המשחק הזה, זה מרגיש שכדי לנצח אותם צריך לקלוע 160 נקודות.
אני יכול להוביל ב20 ולא להאמין שננצח.
שמישהו יביא לדורט סטירה על כל שלשה הזוייה שהוא לוקח, זה כבר נהיה בלתי נסבל. חלאס לזרוק כשיש עוד 15+ שניות על השעון.

נשארו 2 משחקים, אצל יוטה ובבית מול ממפיס, אם ננצח את שניהם נסיים 10. אם 1 מהם נצטרך שדאלאס תפסיד 1 מתוך 3 שנשארו לה, אם נפסיד את שניהם, נצטרך שדאלאס תפסיד 2.
במחצית הראשונה חגגתם בכניסות לסל מול אין הגנת פרימטר של גולדן. קרי ופול פתחו יחד בחמישייה ויחד עם לאמב הלא נייד זה לא ממש השאיר סיכוי.
האיזורית של גולדן במחצית השנייה שינתה את המשחק. גם ההתפוצצות של פול בהתקפה כמובן עזרה אבל במחצית הראשונה קלעתם כמעט פי 2 נקודות מאשר בשנייה (79 לעומת 46). גארי פייטון, מודי ודיוינצ'נזו שלושתם היו טובים מהספסל ועזרו לשנות את המשחק.

הניצחון הזה של הווריורס משאיר אותם בתמונה של הטופ 6, יסיימו שם שתיים מתוך השלוש- גולדן, קליפרס, לייקרס.
הלייקרס והקליפרס נפגשות הלילה למשחק בו המנצחת תהיה פייבוריטית ל5 והמפסידה כנראה תרד ל7. מכאן ניתן להסיק שגולדן כנראה בדרך למקום השישי והמאוד נחשק. בלי פליי אין, מול סקראמנטו בסיבוב הראשון, ובלי דנבר/פיניקס עד הגמר.

Rapgamer

Well-known member
הקונפרנס המזרחי הוכרע הלילה, וכנראה שגם הMVP

פילדלפיה ניצחה את בוסטון במשחק שהמחיש עד כמה המצ'אפ נוטה לטובת הסלטיקס. בוסטון הגיעה למשחק בלי ג'יילן בראון וטיימלורד, לא קלעה את הג'אמפרים שלה באחוזים טובים, נתקלה באחד המשחקים הכי טובים בקריירה של אמביד- ועדיין הפסידה רק ב2 הפרש.
הג'אמפרים של אמביד מאיזור קו העונשין נראים כמו לייאפים עבורו. במשחק הזה הוא באמת קלע אותם באחוזים של לייאפים, עם 20/25 מהשדה שרובם הגדול מהמיד ריינג'. מיזולה ניסה לשים את גרנט וויליאמס על אמביד, ידוע שגרנט מסוגל לשמור up a position, אלא שהפעם אמביד אכל אותו בלי מלח עם שילוב אדיר של פיזיות וטכניקה שמזכירים את האקים.
אמביד קיבל מעט מאוד עזרה מסביב, פילי קיבלה בראש ברגע שירד לנוח אבל גם איתו על המגרש מקסי וטוביאס האריס נעלמו, כל אחד מהם 5 נקודות ב34-40 דקות משחק. אמביד פשוט קלע הכל, 52 נקודות במשחק של סקור נמוך, כמו שפעם היו קולעים 50 וזה היה ביג דיל. למעשה מעל 50% מסך הנקודות של הקבוצה שלו. ברבע האחרון בוסטון התחייבה לדאבל טימים יותר מוקדמים ודוקא פיג'יי טאקר היה זה שstepped up, קלע 3/3 מהשלשות בפינה כולל שתיים בקלאץ' שלמעשה הכריעו את המשחק.
בוסטון במשחק פושר מצדה וכאמור בהרכב חסר. דרק וויט היה מצוין בשני צדי המגרש, ברוגדון הוביל את דקות הספסל אבל באלו של החמישייה ההתקפה לא הייתה פורה מספיק.
התחושה הייתה שהMVP עדיין פתוח והמשחק הזה רגע לפני קו הסיום יכריע את הכף לטובת אמביד. מגיע לו, באמת זו העונה הכי טובה שלו בקריירה ואחרי פעמיים של "כמעט" נראה שזה סופסוף קורה עבורו.

במשחק המקביל מילווקי ניצחה את הספסל של וושינגטון ולצד ההפסד של בוסטון היא הבטיחה כמעט בודאות את המקום הראשון בליגה. נותר לה לנצח משחק אחד מתוך שלושה כדי להבטיח רשמית את הבכורה.
בוסטון באותה עמדה במקום השני, צריכה לנצח 1 מתוך 3 כדי להבטיח רשמית את העמדה שלה.
כנ"ל פילדלפיה ב3. כנ"ל קליבלנד ב4. הניקס כבר הבטיחו את המקום החמישי על פני ברוקלין שהפסידה הלילה למינסוטה ועדיין לא נמנעו לגמרי מחרב הפליי אין אבל הם קרובים מאוד להבטיח את המקום השישי.
אז עמדות 1-5 סגורות, 6 כמעט סגורה ואנחנו יודעים מי יהיו בפליי אין, השאלה כיצד יצאו משם.

לגבי המערב יש לי עוד משחקים לראות בהמשך. רק אציין שהניצחון של מינסוטה במקביל להפסד של הפליקנס משאיר בידיים שלנו פוטנציאל למקום בטופ 8. אם ננצח את סאן אנטוניו, מה שלא הצלחנו לעשות כבר פעמיים העונה, זה יביא אותנו למחזור ה82 של העונה אצלנו בבית ישירות מול הפליקנס. ניצחון יבטיח את הטייברייק ומקום 7-8, הפסד יבטיח מקום 9-10.

למעלה