משחקי רביעי בלילה בNBA הימורים

o f r o n

New member
הזדמנות אחרונה בהחלט לתקן את השבוע העגום הזה

אטלנטה-לייקרס: לא כוחות, ניצחון קליל ללייקרס. אורלנדו-ניו ג'רזי: נו באמת, ניצחון לאורלנדו. וושינגטון-סן אנטוניו: לא ברור לי מה קורה עם באטלר, הוא נפצע, חזור, שוב נפצע, קיצר היום הוא בספק למשחק , ס"א בלי פארקר ובתקופה לא טובה, אבל מול הקוסמים במצבם הנוכחי ס"א צריכה לנצח, ניצחון לספרס. בוסטון-קליפרס: למרות ההפסדים האחרונים של בוסטון והעובדה שהיא עדיין בלי גארנט הם אמורים לנצח בבית את הקליפרס, ניצחון לסלטיקס. דטרויט-מיאמי: היום ווייד סוף סוף יחזור לעצמו ויקלע 30+, אבל זה לא יספיק בפאלאס, ניצחון לדטרויט. ניו יורק-אינדיאנה: אחרי ההפסד האחרון של הניקס נשבעתי שיותר לא אהמר עליהם, מילה זאת מילה, ניצחון לאינדיאנה. דאלאס-מילווקי: יכול להיות שמייקל רד והסיני יי יחזרו היום אבל גם אם כן זה לא יספיק מול דאלאס, ניצחון למאבריקס. דנבר-יוטה: זהירות מוקש!, שתי קבוצות טובות, קמבי בספק לדנבר וקירילנקו בספק ליוטה, אני אלך עם הקבוצה הביתית, ניצחון לדנבר. פיניקס-ניו הורלינס: ניו אורלינס הראו העונה שהם לא pushovers, אבל פיניקס באריזונה קצת גדולה על הצרעות, ניצחון לסאנס. פורטלנד-שיקגו: שיקאגו היא לא יותר מקבוצה בינונית העונה, במיוחד בלי דנג, פורטלנד קבוצה ביתית טובה ולכן היא תנצח היום, ניצחון לבלייזרס. סקרמנטו-סיאטל: סאקרמנטו תאכל את הסוניקס בלי מלח ואפילו תבקש תוספת לאחר מכן, ניצחון לקינגז.

Puskas

New member
8/11

אוי לעיניים שרואות ת'ניקס..שוב אכלתי אותה בהימור עליהם! אני חושב שבעשר הימורים האחרונים שלי עליהם,נפלתי באיזה 7... פעמיים הימרתי נגדם והם ניצחו...ועוד איזה כמה פעמים הימרתי עליהם והם הפסידו... נמושות!!

למעלה