משחקי רביעי בבוקר - מה קורה פה?

משחקי רביעי בבוקר - מה קורה פה?

תוצאת מחצית לייקרס 73 - אטלנטה 37 קובי 19 וגאסול 17 קולעים ביחד כמעט כמו אטלנטה דטרויט מפסידה אחרי שנים בבית, הניקס מנצחים בחוץ, דנוור לוקחת את בוסטון אלא אם כן יקרה נס, ממפיס וסקרמנטו בלי ביבי מאיימות בחוץ, מה קורה פה?

דנוור 124 בוסטון 118

הפסד ראשון לבוסטון מול המערב, גארנט חזר לשחק עם 4 נק 8 ריב ו21 דקות איך ההגנה של בוסטון חוטפת כזו כמות נקודות דווקא עם שובו של בעל הבית? כרמלו עם 29 ואייברסון עם 28 נוקמים באלן על משחק האולסטאר, מרכוס קמבי כמעט טריפל דאבל נדיר של 11 נק 13 ריב ו9 חסימות!

אייברסון עושה את מה שביקשתי ממנו לעשות.

בשירשור "הגיע הזמן לסכם את חצי העונה..." כתבתי את תגובת 'הסיכום שלי', ו'king iverson', שלפי שמו אני מניח שהוא אוהד של אייברסון, לא הבין מדוע בחרתי באלן כאחד מחמשת השחקנים המאכזבים. הגבתי לו כדי להסביר מדוע בחרתי באייברסון, שחקן מוערך לכל הדעות, כשחקן מאכזב, וזאת למרות המספרים לא רעים שהוא מציג. (כדי לקרוא את התגובה לחצו כאן . יכולתם לקבל קישור שתול להודעה גם בתחילת המשפט הקודם, בחלק שמסומן בכחול - לידיעת מי שלא שולט בנפלאות האינטרנט) . בכל מקרה, אייברסון כנראה לקח את סוף שבוע האול סטאר כדי לקרוא את מה שכתבתי לו, והנה אתמול/היום הוא עשה את מה שביקשתי ממנו לעשות - להוביל את דנבר לניצחונות. כאמור, דנבר שיחקו נגד בוסטון האימתנית. בשיוויון 88 ברבע האחרון, אייברסון קולע שני ג'אמפ שוטים ברציפות, ומעלה את דנבר ליתרון 92-88. לאחר מכן הוא מוסיף קליעה מהקו, התוצאה 93-88 לדנבר. אייברסון ממשיך להוביל את דנבר, הפעם הוא יודע שההגנה תלחץ אותו במטרה להוציא את הכדור מהיד שלו, והוא מוסר שני אסיסטים ברציפות, כדי להגדיל את היתרון ל-10 הפרש, 7:31 לסיום המשחק. המשחק היה מבולגן בדקות האלה, דקות שבהן אייברסון לא קיבל מספיק את הכדור וגם את "האור הירוק" כדי ללכת כל הדרך עד לטבעת, אבל אייברסון עוצר את המומנטום של הסלטיקס וקולע 2 נק' מהקו, ההפרש 8 נק' לטובת דנבר, 4:45 לסיום המשחק. המשחק שוב מבולגן, בוסטון לא מצליחים להוריד את היתרון, וככל שהזמן עובר דנבר קרובים לניצחון. אייברסון מוסיף עוד 2 נק' למאזנו, ומותיר את ההפרש על 8 נק' לטובת דנבר, 1:23 לסיום המשחק. 52 שניות לסיום המשחק, אייברסון קולע 1 מ-2 מהקו, ההפרש הוא 7 לדנבר. זה עשוי להיראות כאילו אייברסון קרס תחת הלחץ, אבל אי אפשר להאשים אותו, הוא נתן במהלך הרבע כמה מהלכים טובים שנתנו לדנבר את היתרון המבטיח. אייברסון סוגר עניין 33 שניות לסיום עם עוד 2 נק' למאזנו, כאשר ההפרש עולה ל-9 לטובת דנבר. בשניות האחרונות אייברסון מוסיף עוד נק' מהקו, אבל זה לא משנה, דנבר מנצחים בצורה משכנעת. אייברסון לקח מנהיגות, הזיז את כולם הצידה כדי לחדור ולקחת את היתרון, ולבסוף הוא גם היה האיש שסגר את הסיפור. אייברסון מראה מנהיגות שלא היתה במספיק משחקים במהלך המחצית הראשונה של העונה, ולכן מבחינתי הוא היה מאכזב, לא משום שהוא לא "מספק את הסחורה", אלא משום שיש לו את היכולת לקחת את הקבוצה גבוה והוא לא עושה את זה.

הייתי במשחק של הלייקרס

ישבתי בשורה 7 מאחורי הספסל של אטלנטה (אני מבקר כרגע בלוס אנג'לס). בכל פעם שביבי נגע בכדור, הקהל שרק בוז. גם כשביבי נפצע הקהל שרק בוז. גאסול וקובי היו מעולים במחצית ה-1. ממש תענוג לעיניים.

איזה כיף לך ../images/Emo13.gif

תן לעם היושב בציון עוד פרטים, אתה שליח הפורום למשחק! דברים שרואים משם לא רואים מכאן

למעלה