משחקי קלפים

מרסל14

New member
משחקי קלפים

מה עושים אם האישה בראש מעינה משחקי קלפים וכל השאר הבל הבלים

יאצפן

New member
מצלמים אותה

ושמים את התמונות במקום הגוק'ר. ואל תפחד. ואת חברותה צלם במקום שאר הקלפים והדבק בחפיסה. ואם היא לא תבין, שלח אותה לחבר הכי שנוא עליך.

helloto

New member
מוכר לי........./images/Emo82.gif

יש לי כמה שאלות (אם אפשר?!) :1-עם מי היא משחקת ? 2- כמה זמן היא משחקת? 3- האם כסף גדול או קטן מעורב במישחק? 4- כמה פעמים בשבוע היא משחקת? 5- ובאיזה שעות היא משחקת ? אני יודעת ששאלתי הרבה שאלות יחסית למה שאתה כתבת . אלה שאלות שאתה יכול לשים
אליהם או אשמח עם תשיב
.בכל מיקרה שיהיה לך
.

seeyou

New member
משחקי קלפים - גורם לריגוש

כמו כול מחלה אבחון נכון הוא הגורם לסיכוי בריפוי של המחלה תנסה להבין מה הסיבה האמיתית להתנהגותה. פעולה ותגובה....צמד לכול דבר

s h o o s h a

New member
הניחוש שלי

שמדובר באישה מבוגרת (אולי אמך?) שהתמכרה למשחקי קלפים. ואם הניחוש שלי נכון, הרי שבהתמכרות, כמו בכל התמכרות אחרת, יש צורך בגמילה. ובהתמכרות, כמו בהתמכרות, יש כל מיני שלבים. בכל מקרה, מין הראוי, מהמעט מאד פרטים ש"נידבת" כאן, הרי שכדאי מאד להפנות אותה לאיש מקצוע שיוכל לעזור לה להתחיל בתהליך הגמילה לפני שתידרדר. (מניחה שמדובר בהימורים "על כסף". היום כסף "קטן" והסכומים רק עלולים לעלות ולהאמיר והשמים הם הגבול). אז כאמור - טיפול אצל איש מקצוע גמילה החל מאתמול

הנסיכה3

New member
למה???????????

האם עצרת רגע,לשאול עצמך,...מדוע זה קרה לה? איזה חלל בחייה מנסה היא למלא עם משחקי הקלפים?........... חשוב על כך......... ושיהיה לכם רק טוב..........

יאצפן

New member
סתם

או הו, מה זה באמת בעיה? תשאלי כל שחקן קלפים, והוא יגיד לך מחר אני מפסיק. בואי נשחק דרך האינטרנט, פוקר פתוח. תמצאי אותי םש ,אם תחפשי תמצאי כי אין לך הרבה זמן.

העדר קשר

עליך לחשוב מדוע אינה מוצאת עניין בקשר ביניכם. אשה שמחפשת עניין רק בדברים שמחוץ לקשר ביניכם אומרת שחסר לה הקשר, או שהיא רוצה שאתה תתעורר ותמצא את הדרך אליה. יתכן גם שהיא רוצה לרמוז לך שעליך לחזור הביתה.

למעלה