משחקי קלפים.

Witchcrafts

New member
משחקי קלפים. ../images/Emo103.gif

כן, כן, שאלון נוסף. בעיות? P-: כמה משחקי קלפים (כולל קלפים רגילים) אתם מכירים ובאילו מהם אתם משחקים (לחילופין - שיחקתם)? דרך מה, ממי ואיך הגעתם אליהם (אל תתייחסו בתשובה אל משחק המפלצות) וכיצד למדתם לשחק בהם? איזה משחק קלפים הכי מועדף עליכם מהנ"ל ולמה? מה אתם חושבים על מג'יק? לפי דעתכם, למי מבין משחקי הקלפים שמניתם יש יותר חסרות מאשר יתרונות וההפך? יש לכם מושג מהו משחק הקלפים הנפוץ ביותר ומהי הסיבה לכך?
נניח שהיתה לכם אפשרות ליצור משחק קלפים (אמיתי, אבל) משלכם, איך הייתם קוראים לו? מה היו החוקים שלו, איך הקלפים היו נראים, לכמה שחקנים (מינימום ומקסימום) המשחק מיועד? אין לי כוח להוסיף שאלות מנחות, נו, אז חפרו כאוות נפשכם. נדמה לי שזהו. ^^~
 

impale

New member
מגיב!

ואו... הרבה מאוד משחקי קלפים.. אין לי כוח לספור משחקים שונים: משחקים כמו "בלוף" ועוד משחק שאין לו מושג מה שמו.. נדמה לי דורעק-למדתי מחברים רוסיים יש עוד משחק שלמדתי מידידה הודית ישמ שחקי קלפים שפשוט מכירים.. לא יודע איך נניח שמיניות מלחמה 21 וכדומה טאקי זה מאחותי... פוקימון מחבר מג"יק מיובל.. אחד השופטים המוכרים בארץ (THE_Y) מבין אלו... את פוקימון XD... מג'יק היה אחלה בהתחלה.. הקטע של המנה והכל.. היה ממש אחלה.. חשבתי שמצאתי את עצמי. אבל אחרי שבוע של משחקים אימונים ודראפטים (היו משחקים שנצחתי והיו שהפסדתי) המשחק פשו הפך למשעמם... לדעתי זה אחלה משחק.. באמת אבל אותי אישית הוא לא מושך. מה הכי נפוץ? אני מניח שקלפי משחק רגילים.. ולמה? כי כל אחד יכול לשחק בהם.. הם לא דורשים מחשבה מיוחדת... אם היה לי רעיון גאוני למשק קלפים.. כנראה שלא הייתי מגיב כאן עכשיו XD.. אבל אני חושב שהכי מגניב יכול להיות שילוב של מגיק ויוגיהו.. משמע שהכללים של יוגיהו ישארו אבל הפילדים של יוגיהו יהיו אוגרי מנה והשימוש בקלפים ידרוש מנה ^^"
 
למעלה