"משחקי מים"

dudif

New member
"משחקי מים"

שלום לכולם, נאמר בהקדמה לפורום שלא צריך להתבייש.....אז ננסה: אני גבר צעיר, נאה וכנוע. נהנה להישלט ע"י נשים דומיננטיות, משחקי שליטה וכניעה, קשירות וביחוד "משחקי מים" (כן, כן, ...השתנות), ועוד... מה דעתכם? ויש מעוניינות??? דודי [email protected]

bugbuster

New member
אהיה מגעיל../images/Emo58.gif

איש אחד שואל ת'רופא, דוקטור, אפשר ת'רחץ עם שילשול?
(כיוון שהכותב מסביר לנו בתמונה ויזואלית כי לא הבנו.. אז הבהרה לנ"ל: שילשול - זה לא התולעת באדמה הרטובה...)
הרופא משיב: בטח. אם יש לך מספיק. וכיוון שאני לא אינטלגנטי מספיק אז הנמשל חייב להיות מובהר: לו שילשלה? היה לה מספיק?
נ.ב. החתום מטה ידוע כבעל כיבה קשה.

בחורהX

New member
תקראו לילד בשמו

משחקי שתן, ולא משחקי מים. מים זה נחמד, להשפריץ, להתרחץ ביחד, לעשות אמבט קצף ביחד. מים מלוחים גם הולך (סקס בים) אבל להשתין ביחד ? סחתן על האומץ ל..ל...לשתות לה אני מעדיפה לבלוע לגבר שלי שאגב מאוד טעים יאממי,משביע.

Sefy

New member
תאמיני לי, כשאת בולעת...

את הופכת אותו לגבר משוחרר מאד מאד

בחורהX

New member
וגם מרווה את צמאוני ../images/Emo9.gif

מה דעתכם על זה ? אני אומרת, לא חבל ?!
איבר כל-כך חביב וחברותי נאמן לפעמים רך, לפעמים מורד ומתקשה :) תמיד נמצא איתך קשוב למה לחורר אותו ככה... רק שלא תהיה שם חלודה חלילה חס

Sefy

New member
אני לא חושב שזה יכול לעמוד מהכובד!

מרווה את צמאונך ? אז מתי את באה ?

dudif

New member
הנה הילד בשמו...

נכון הכוונה למשחקי שתן, מקלחות צהובות, שמפניה ועוד... יש מישהי שמעוניינת להעניק לי קצת נוזלים ועוד הפתעות....?????? דודי [email protected]

בחורהX

New member
ילד צמא ../images/Emo6.gif

סתם שאלה שמסקרנת אותי, כבר היו לך פניות ? כאילו קוראות אותנו בחורות פרוורטיות שאוהבות שמפניה טבעית ?

dudif

New member
מתבייש..מתבייש...אבל הגרון יבש...

הי בחורה x כן היו לי פניות, גם בהודעה הזו וגם באחרות. אני מפרסם כבר 6 שנים הודעות אי אילו ואחרות על כל הפנטזיות שלי ומקבל הענות וגם פגישות. אני נוהג לפרסם רק בפורומים או לוחות מודעות בנושא. אני תמיד אומר, שכל עוד זה חוקי ונעשה בהסכמה על שני הצדדים, אז למה לא. אני עושה זאת בתשוקה ואהבה גדולה. דודי

bugbuster

New member
התנצלות ../images/Emo45.gif

כמי שהתייחס בבוטות, [(בהמעטה..) טוב.. עוד ת'כיר אותי...)] ומבלי לשנות התיחסות ריגשית, אני חייב להיתנצל. כמי שחופש הביטוי.. והפינטוז.. הוא הוא הוא. מילת הקסם שעשתה לי את זה היתה כשאמרתה בנ"ל - "...ונעשה בהסכמה...".
בא לסביבה בחור חדש.. ברוך בואך.

יש כאלה ששותים שתן כתרופה

מסתבר שחלק מתרופות הורמונליות נאספות משתן אבל יש תורה טיבטית שדוגלת בשתייה של שתן כהליך טפולי לגוף חפשי על זה חומר ותראי מדהים ומסוכן כאחד כי החומציות מאד חזקה, סכנה לכליות

dudif

New member
לא בבוקר

אין ספק שהשתן הראשון של הבוקר הוא חומצי מדי. אך בהמשך היום אם שותים הרבה והשתן בהיר, אז זה תענוג...מניסיון

למעלה