משחקי מחשב

גאיה100

New member
משחקי מחשב../images/Emo22.gif

ליום הולדתה החמישי של גולי חשבתי לבקש מהסבתות משחקים למחשב. עד עכשיו גולי התנסתה במשחקים מהרשת שניתן להוריד חינם (כמו האתר הראשון שלי) ומאד נהנית מכך. 1. יש המלצות למשחקים מסויימים? (ראיתי את סדרת איתמר והתלבטתי אם זה לא דומה למשחקי הרשת השונים) 2. משהו קנה את הערכות של יש לי סוד ודומיו ללימוד קריאה? מצד אחד זה נראה לי נחמד. מצד שני יש לה התנסות בתחום הזה בגן. מצד שלישי, עוד לא החלטתי אם בא לי לקדם את עניין הקריאה או לתת לה ללמוד ברמת הראשונית שבגן ולהשאיר ת'שאר לכיתה א'. ובלי שום קשר, יש רעיונות נוספים למתנה לגיל חמש? אני ואבא שלה קנינו לה שולחן איפור (יחי המבצע בסופר-פארם), ערכת קעקועי נצנץ משובחת ומראת נסיכות בשם הגמד. בינתיים היא קבלה מתנה מוצלחת מאד של מיקרופון מדונה (של ברבי כמובן) ושק שינה מקסים. ספרים יש בשפע.

אנחנו התחלנו עם משחקי מחשב השנה

ולהלן המלצותי (
) :
משחקי איתמר - מומלצים ביותר, איכות גבוהה, יונתן יכול בקלות לשחק בהם לבד, תכנים נעימים.
יש לי סוד - קיבלנו מתנה ויונתן בקושי נוגע בזה. אם הוא מפעיל את התוכנה זה בעיקר כדי לשמוע את הסיפורונים הקצרים שם.
קליפורד - משחקים ממש נחמדים, מעין "משימות" שצריך לעבור בכמה תחנות ולבצע מספר פעולות כל תחנה כדי להגיע למטרה. למשל - יום הולדת לקליפורד: צריך (בין השאר) לרחוץ אותו ולקשט אותו. המקום היחיד שהוא מספיק גדול הוא בריכה של השכנים. כדי שהם יסכימו לאפשר לו להתרחץ צריך להביא להם גלידה ממוכר הגלידה שברחוב השני. כדי לספר את קליפורד ולסרק אתו צריך למצוא את ספר הכלבים, שמסתבר שנתקע על איזה כדור פורח - צריך להביא לו סולם חבלים מחוף הים כדי לעזור לו לרדת, ואז הוא נותן לנו את מזוודת הכלים שלו, ואיתה אפשר לסרק את קליפורד ולצבוע אותו כאוות נפשנו. חמוד מאוד.
אני מאוד מאוד ממליצה על "הסוד של מיה" - זה אתר שעושים אליו מנוי (נדמה לי 25 ש"ח לחודש), יש שם משחקי מספרים, אותיות, יצירה ועוד. הגיוון הוא כדול ונוספים מדי פעם משחקים ופעילויות חדשים. זה בפירוש האתר המועדף על יונתן.

גאיה100

New member
תודה על הפירוט

יפה, ענית לי בדיוק על ההתלבטות של יש לי סוד ודומיו. את איתמר ראיתי ושמחה לשמוע שמומלץ. נראה לי שאבקש אותו ומנוי למיה. תודות

חמניה1

New member
הגננת שלנו המליצה על גוגו מחפש את שלומפי

אפשר להשיג באופיס דיפו. איפה מצאת ערכת קעקועי נצנצים משובחת? האם זו האחת שבטויס אר אס? מה עם שכמיה?

גאיה100

New member
את גוגו יש לה בגן.

לגבי ערכת הנצנצים- בקניון הזהב בראשל"צ יש בקומה העליונה חנות שנקראית ביוטי קייר שמוכרת "כל מיני" בזול (קוסמטיקה, אביזרים לשיער/ צפרניים...). פעם ב...שאני מגיעה לראשון אני קופצת לשם לקנות לגולי גומיות ושאר קשקושים לשיער במחירים מגוחכים לחלוטין. בפעם האחרונה מצאתי שם ערכת נצנצים שמכילה 12 צנצות קטנות (אך מכובדות) של נצנצים, דבק גוף ומברשת ב- 37 ש"ח בלבד. רכשתי כמה ערכות ומאז אצל אלו שקיבלו את הערכה כמתנה זכיתי לנקודות זכות רבות כדודה שווה ביותר
גולי היתה יותר ממאושרת שהיא פתחה את המתנות וגילתה את הערכה. בשבת הקרובה נערוך מסיבת פיות ואחת מהתחנות זה קעקוע נצנצים. אגב את השבלונות עצמן רכשתי בחנות יצירה (2 ש"ח לשבלונה). יצא להיט. חוצמזה, מתישהו תגיעו לאזורנו?

חמניה1

New member
ספרי מה את עושה במסיבת פיות

בדיוק הצעתי לבר לארח חברות למסיבה שכזו.

גאיה100

New member
מסיבת פיות../images/Emo68.gif

אז מה בתכנית? * עד שכל הבנות יגיעו (10 סה"כ), פינת איפור וקעקוע נצנץ והכנת כתר נסיכותי. * יצירה של קופסאת תכשיטים - מצאתי בהכל בדולר קופסאות עץ מקסימות. קניתי צבעים (ורוד וסגול), וכל מיני יהלומים/ לבבות ומדבקות שקופות לעיטור.בסוף המסיבה אני אשים לכל אחת כמה מטבעות שוקולד בפנים. * החלפה לתחפושת של פיה/ נסיכה וכו'. כל האמהות אישרו שיש להן וישלחו עם הילדה. * תהלוכה מלכותית תחת קשת מעוטרת והצגה של כל נסיכה בבואה לנשף המלכותי. * משחקים (חבילה עוברת/ כסאות מוזיקליים...). מחר אחשוב על משימות נסיכותיות למשחק החבילה. * פחות קשור לנושא אבל גולי ממש ביקשה - סיפור של עמי ותמי והכנה של בית מעוטר ממתקים. חברה שלי הכינה לי בית קטן וחביב שאח"כ ימוקם בשולחן האוכל. * סעודת נשף * ריקודים (שכאן אני אנצל קצת את עצמי ומקצועי והעביר הפעלה אחת או שתיים בתנועה
) זהו. גולי כבר נירגשת לחלוטין. היום רכשתי כל מיניים (כתרים, כלי אוכל, מפות, צפצפות בורוד-סגול ועיטורי נסיכות). נעדכן איך היה.

chompi1

New member
וואו, נשמע מדהים

בהמשך לשאלתך על יומולדת עם מפעיל - זאת נראית לי הפעלה כל כך הרבה יותר שווה ממפעיל חיצוני. מקווה שכשהילדים יגיעו לגילאים המתאימים, יהיו לי כוחות להרים כזו מסיבה. מקווה שתהנו, כי זה נשמע באמת חלומי...

למעלה