משחקי מוצ"ש

22-36 לאולרנדו על שיקאגו בסיום הרבע הראשון

פעם ראשונה שאני אומר את זה מזה שנים, אבל יש לי תחושה שהשחקנים של שיקאגו רוצים להפסיד בכוונה ולגמור כבר את העונה הזאת, גם הם יודעים שאין להם שום סיכוי בפלייאוף מול קליבלנד או טורונטו...חבל סתם להתבזות
&nbsp
מה שהכי עצוב בתוצאה הזאת, מעבר לעובדה שלאולרנדו כבר אין על מה לשחק ושיקאגו נלחמת על החיים שלה
זאת העובדה ששיקאגו הגיעה למשחק הזה בסגל מלא(למעט נואה שמזמן גמר את העונה)
ואילו אורלנדו בלי ווצביץ', אולדיפו ואיליאסובה.
&nbsp
בקיצור, כואב הלב, זאת הייתה צריכה להיות עונה גדולה
הקבוצה הזאת צריכה בנייה מחדש, די ברור שהסגל הזה לא יוביל את שיקאגו לכלום, גם כשהוא בריא...

ואפרופו תוצאות של רבע ראשון, 18-10 ליוטה במינסוטה

תוצאה של ליגה יוונית
&nbsp
יש מצב שהן שברו שיאים שליליים בתוצאה ההזויה הזאת?

אפילו לא קרוב.

המינימום לקבוצה אחת ברבע הראשון הוא 3 נקודות של דנבר ב-2002.
המינימום לקבוצה אחת ברבע כלשהו הוא 2 נקודות של גולדן ב-2004 ושל דאלאס ב-1997.
המינימום לשתי קבוצות ברבע הראשון הוא 18 נקודות של פורט וויין נגד סיראקיוז ב-1956 או 19 נקודות של פורטלנד נגד ניו ג'רזי ב-2004 אם רוצים משו פחות פרהיסטורי.
המינימום לשתי קבוצות ברבע כלשהו הוא 15 נקודות של אורלנדו נגד הניקס באפריל 11 של שנה שעברה.

billc

New member
שרלוט לפני שבוע קלעה 7 נק ברבע הראשון מול הספרס

אבל בסופו של דבר ניצחה את המשחק

billc

New member
כנראה שאתה צודק, אבל צריך לציין, ששיקגו ניצחה 4-0 העונה

את טורנטו
והיא ניצחה העונה את קלבלנד 2-1, בקיצר 6 ניצחונות מול הפסד בודד מול שתי הקבוצות האלה

OrEl74

Well-known member
מנהל
למה צריך לציין את זה?

בשורה התחתונה, קליבלנד וטורנטו בפלייאוף והבולס כנראה שלא (גם דטרויט הפסידו הלילה כך שיש עוד סיכוי)
למי אכפת שבעונה הסדירה הבולס ניצחו אותם?
&nbsp

billc

New member
דיברתי על תחושת השחקנים,

אני לא יודע איך המוח שלך עובד, אבל אם הייתי מנצח קבוצה 4-0 בליגה הרגילה
גם אם אין לי סיכוי בפלייאוף, לא הייתי מפחד להגיע לפלייאוף כי אני יודע שאין לי סיכוי נגדם, וזה מה שהוא אמר, שהשחקנים חושבים שאין להם סיכוי נגדם,
גם אם במציאות זה נכון, לדעתי זה לא תחושת השחקנים

OrEl74

Well-known member
מנהל
קודם כל תרגיע!

את מי אתה מאשים בכך שהמוח שלו עובד?

חשבתי שאתה מתכוון לתחושת האוהדים וכאוהד זה ממש ממש לא מנחם אותי שהם עשו סוויפ עונתי על טורנטו.
&nbsp
לגבי השחקנים...שנינו יודעים שטאנקינג, אם הוא באמת קיים, לא מגיע מהשחקנים אלה מההנהלה כך שלטענה הזאת שהשחקנים רוצים להפסיד אין שום בסיס מלחתחילה כי הם לא אלה שקובעים את הלך הרוחות במקרה הזה.
ואם אכן השחקנים מפסידים בכוונה בניגוד לדעתה של ההנהלה אז וואלה...הייתי שולח את כולם הביתה.
&nbsp
אני לא חושב שהשחקנים לא מאמינים בעצמם או בסיכויים שלהם אבל בהחלט יש פה תערובת של דברים החל מכשל אימוני ומנטלי וכמובן הפציעות של פאו ובאטלר שפוגעות בקבוצה מאוד.
&nbsp
בקיצור...תביאו כבר את דוראנט!
&nbsp

למי שתהה אם הספרס ישברו איזשהו שיא העונה...

כנראה שפופ נתן את התשובה - הוא נתן לכוכבים לנוח במוצ"ש, אני מאמין שהספרס יפסידו משחקים בבית עד סוף העונה, ושהכוכבים ינוחו די הרבה מכאן והלאה.

billc

New member
לא מסכים איתך, לדעתי הוא רוצה לשבור את השיא אפס הפסדים בבית

העונה אם אני לא טועה הוא לקח 3 ימי חופשה, כולם במשחקי חוץ
הוא מבין שסיכוי נמוך להגיע למקום הראשון, ואין להם סיכוי ליפול ל3
אז הוא ייתן מנוחה לשחקנים, אבל רק במשחקי חוץ,

DRORIKO8

New member
מבין אותו לגמרי

הוא מעדיף שהכוכבים שלו יהיו כשירים לפליאוף(בטח כשיש לו שחקנים לא צעירים כמו פארקר וג'ינובילי) מאשר איזה שיא שרק העכברים יזכרו

rapgamer4ever

New member
כדאי לקחת בחשבון שבמהלך העונה הדקות שלהם מוגבלות גם ככה

מהבחינה הזאת כל הליגה למדה מהספארס. אם בעבר סופרסטארים שיחקו משהו כמו 40 דקות למשחק, העונה הרוב הגדול בטווח שבין 33 ל-36 דקות.
&nbsp
בספארס זה עדיין הכי מובהק, למרכוס לדוגמה שקיבל מנוחה הלילה משחק העונה כולה 30 דקות למשחק.

Anfield

New member
למרות פופוביץ' היה גם משחק כדורסל

ווסטברוק היה טוב מאוד, לא יכלו לעצור אותו הוא עשה מה שבא לו.
דוראנט משחק 58 ברצף עם 20+ נקודות.
מדאיג אותי שווייטרס מעיף איירבולים והחטאות איומות וזה נראה לו נורמלי להמשיך לקחת את הזריקות הדפוקות האלה, מה יעזור כבר לראש החולה הזה? אולי מכות חשמל לפני הפלייאוף.
משחק הבא אצל טורונטו.

למעלה