משחקי ליל רביעי

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל רביעי

קליבלנד- סקראמנטו.
אינדיאנה- שיקאגו.
אורלנדו- אטלנטה.
בוסטון- דאלאס.
ניקס- ממפיס: פורזינגיס חוזר.

שארלוט- גולדן: קרי תמיד נותן שואו בשארלוט אבל הפעם הוא חסר. בכל מקרה זה אמור להיות של גולדן.

מילווקי- דטרויט: קרב מיקומי פלייאוף, עם כל הפתיחה הטובה של דטרויט רק משחק וחצי מפריד אותה ממילווקי.

פליקנס- דנבר: קרב ישיר על הפלייאוף.

ספרס- מיאמי: מדהים שהקבוצה של פופוביץ' ממשיכה לנצח בקצב של 50+ ניצחונות בעונה ללא קוואי. כמו תמיד פופ מועמד מעולה ל-COY ולא מדברים על זה מספיק. יהיה כאן צמוד.

קליפרס- מינסוטה: האתגר יהיה לעצור את ריברס ולו וויליאמס על 40 נקודות ומטה. במפגש הקודם הם קלעו יחד 53 וכמעט הפתיעו אותנו בבית.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה נסגר?

דוראנט
קאזינס
דראמונד
&nbsp
מתפוצצים על היריבות בלי בושה
&nbsp

fatnoam

Active member
דראמונד כל השנה טוב

באמת שלא מפתיע אותי. הוא לא סקורר גדול אבל שהוא משחק טוב עם ביטחון ובלי בעיית פאולים, 20-20 מבחינתו זה כמו טריפל דאבל (או קרוב לכך) אצל ראס. Another day in the office.
&nbsp
דוראנט וקאזינס לוקחים נטל יותר גדול, כי הסופרסטאר הנוסף חסר. דייויס בחוץ כבר כמה זמן, סטף בחוץ לאיזה שבועיים עכשיו.

אגב דראמונד ואמביד

כחלק מהטראש טוק בינהם דראמונד ירד על אמביד שהוא לא מסוגל לשחק שני משחקים רצוף , בטח שבבאק טו באק. וחשבתי על איך זה משפיע על המספרים של אמביד?
לי ברור לפחות שהמנוחות של אמביד עוזרות לו להשיג מספרים יותר טובים. אין לי בכלל ספק בזה גם מבלי להיות מקצוען. מזכיר לי את האימונים שלי בחדר כושר לפני כמה שנים.
הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע קבוע במשך שנה, היו מקרים שהתאמנתי רק פעמיים בשבוע והייתי הרבה יותר רענן, דחקתי הרבה יותר משקל ועשיתי הרבה יותר סטים ותרגילים.
אז אולי דראמונד שנשחק שנים על גבי שנים (טוען שהפסיד רק 4-5 משחקים בכל השנים ששיחק) צודק בזה שאמביד מגיע יותר רענן למשחקים, זה לפחות מה שהצלחתי להבין מדבריו.

billc

New member
דרך אגב, זה שאתה לא יכול לתת יומיים רצוף פיק פרפורמנס

בחדר כושר, לא אומר שאתה לא אמור לעשות את זה,
זה רק אומר שביום השני גם אם המשקלים יורדים והסטים יורדים
זה לא אומר כלום,

זה כמו לעשות 15 מתח לנוח כמה דקות ולעשות 10 מתח
אז אל תחשוב לשניה שה10 מתח מיותר, הוא לא,
אפשר להתייחס ליום השני כאקסטנס'יין של היום הראשון,

מנוחה כן צריכים כמה ימים בשבוע, אבל זה לא אומר שזה חייב להיות אחרי אותו יום אימון קשה.

בקשר לכדורסל, זה שהמספרים והאיכות של שחקן יכולה לרדת בק2בק
לא אומר שהוא לא צריך לשחק, כדורסל זה למען הקבוצה, ויכול להיות
אמביד בינוני בבק2בק עדיף על נו אמביד

אני בעד שישחק כמה שיותר , במיוחד שחקן בגילו

אגב אני דווקא מבין ממה שאתה אומר שאמביד נותן יותר פיק פרפורמנס בגלל המנוחות.
בסופו של דבר מה שחשוב בקשר לאמביד, האם הוא מסוגל לשמור על ממוצעים כאלו לאורך זמן וטווח ארוך שבהם הוא ישחק כמה שיותר

rapgamer4ever

New member
ואן גנדי התחיל להשתמש בדראמונד בהיי פוסט

לאו דוקא משום שהוא מאיים במיוחד על הסל אלא כמקור ל-handoffs וגלגול לעבר הטבעת. יש לו די הרבה משחקים של 6-7 אסיסטים והיעילות שלו גבוהה ביותר. בהחלט ניסיון מוצלח של SVG בהתחשב ביכולות הפליימייקינג המוגבלות שיש לשחקני הפרימטר שלו.

מישהו ראה קצת דטרויט לאחרונה ויודע להסביר למה ההידרדרות?

טוביאס האריס חזר לקרקע אחרי פתיחת עונה מעולה (לפי המספרים היבשים לא נראה שזה המצב)? הספסל חזר להיראות גרוע כמו תמיד ולא סבבה כמו מוקדם ויתר העונה? קליעות לא נופלות? ההגנה הידרדרה? סתם מזל רע?

rapgamer4ever

New member
אני לא בטוח שהם באמת מידרדרים

הם יצאו למסע חוץ והפסידו כמה משחקים צמודים לקבוצות חזקות. כמו שהערכנו בדיון מלפני שבוע-שבועיים זה לא היה פרקטי שימשיכו לנצח בקצב של 50+ ניצחונות.
&nbsp
בכל מקרה אין לי תובנות מהסוג שאתה שואל, לא ראיתי אותם יותר מדקות בודדות במשחקים האלה.

billc

New member
3 מתוך ה4 ההפסדים האחרונים שלהם, נגמר בהפסדים צמודים

כולם משחקים חוץ, לא שזה תירוץ , אבל צריך לציין את זה

קבוצות טובות גם מפסידות, לא כולם גולדן

ועוד נקודונת קטנטנה, המאזן הבית שלהם טוב 8-2
מאזן החוץ שלהם 6-8 (8 הפסדים) זאת אומרת שהם לא משהו בחוץ.

fatnoam

Active member
רג׳י ג׳קסון חזר ולוקח עליו הרבה

ולדעתי ברמת הקבוצה זה לא טוב. הוא פשוט ווסטברוקי כל כך, ובלי הסופר אתלטיות והזעם...

אינדיאנה - שיקאגו: "קל, 40 הפרש, להתראות מחר"...אופסי?

במפגש הקודם בין הקבוצות זה נגמר ברבע הראשון. נדמה שהבולס משחקים יותר טוב בזמן האחרון [לא באמת], אבל זה צריך להיות #באנקר, ואוי לנו אם לא.

רבע א': פתיחה איטית, כדורסל לא טוב
פתיחה חלשה של אינדיאנה. לא כדורסל גדול, אבל מגיעים לזריקות שאני דורש שיכנסו. רק 4 נק' ב-5 הדקות הראשונות ב-2 מ-8 מהשדה. הבולס לא נראים בדקות הראשונות כקבוצה מאיימת שתנצל את זה לבריחה. ריצת 0-8 תוך דקה וקצת מורידה את היתרון של שיקאגו ל-1 בלבד.

2:26 לסיום הרבע, טי ג'יי ליף נכנס בפיגור 6.
פוזישן הגנה - ליף נתקע בחסימה ומאבד את בובי פורטיס, שצולף שלשה.

20-30 לשיקאגו בסיום הרבע הראשון. לאינדיאנה היו הזדמנויות להוריד את ההפרש ואף לקחת יתרון. אני מאמין שנסגור סיפור במחצית. 8 לקריס דאן, 8 לרובין לופז. באינדיאנה מוביל אולדפו עם 7.

רבע ב': אינדיאנה לא במשחק, ללא דקות מומנטום כל המחצית
9:22 לסיום המחצית, ליף יורד בפיגור 13.
שלשה של ואלנטיין נותנת יתרון 14 לבולס. ווט דה הל ? במה אני צופה ?
שלשה של זיפסר 4 דקות בתוך הרבע נותנת יתרון שיא 17. לא יתכן, מה קורה פה.
אמצע הרבע, מקמילן חוזר לחמישיה הראשונה ודברים נראים קצת יותר טוב. בוגדנוביץ' מייצר מהלכים טובים כקלעי וכמוסר מתוך הפיק אנד רול [מעניין לראות את זה, כי זה לא חלק מהמשחק שלו]. דארן קוליסון נקלע לבעיית עבירות [3] ויורד, קורי ג'וזף מחליף אותו ואני לא יודע אם זו ירידה גדולה ברמה, כי ג'וזף טוב לנו העונה. בסופו של דבר ההפרש חוזר למקומו הטבעי לפי היכולת של הפייסרס במחצית הראשונה.

39-55 לשיקאגו במחצית. אינדיאנה בשיא עונתי שלילי בנק' התקפה כאשר הסיזן לואו הקודם היה בשיקאגו עם 45, במשחק שהובלנו 10 במחצית. אינדיאנה עם 10 נק' בלבד בצבע במחצית הראשונה [5 מ-16], ורבע שני של 38% מהשדה ו-1 מ-5 משלוש. אם שיקאגו היתה קבוצה טובה זה היה מבוא ל-30.

רבע ג': לא מצליחים להוריד את ההפרש
מיילס טרנר עם 6 נק' מהירות, אבל לא מצליחים לייצר ריצה שתוריד את ההפרש.
הבולס קולעים את הזריקות שלהם. ההפרש ירד ל-8, אבל נע סביב ה-11,10 כל הרבע. היה רצף בחצי השני של הרבע שהתחלנו לקלוע שלשות, אבל לא פיתחנו את זה לריצה. כדורי ה-50-50 בצד של שיקאגו עד עכשיו. זה מומנטום קילר.

69-83 לשיקאגו אחרי שלושה רבעים. שתי הקבוצות באזור ה-60% מהשדה ברבע הזה.

רבע ד': יש משחק!
אמצע הרבע, ההפרש בחד-ספרתי, רק 9 לאחר טיפ של תדיאוס יאנג בריבאונד שלישי בהתקפה אחת. אנחנו פשוט לא מנצלים את ההזדמנויות שלנו, שיקאגו אומרים לנו - 'בואו תיקחו, מותקים, תיקחו'.

בוגדנוביץ' יוצא מהחסימה ומקבל בצבע, קולע נהדר בתנועה. רק 7 הפרש! 5 דקות לסיום.

שלשה של בוגדנוביץ'! הוא מתעורר! רק 6 הפרש, קצת יותר מ-4 דקות לסיום! בצד השני, שיקאגו מוציאה זריקה לא טובה של מארקנן עם יד בפנים ובהתקפה בוגדנוביץ' מקבל בפינה לבד, אבל מחטיא! ריב' התקפה שלנו. מה נוציא מההתקפה? חייבים סל. עבירה של דאן על החדירה של אולדיפו, וויקטור ילך לקו. ויקטור מדייק פעמיים. רק 4 הפרש, קצת פחות מ-4 דקות לסיום. יש משחק!

בצד השני, עוד פעם זריקת בייסליין מחצי-מרחק עם יד בפנים, הפעם זה ולנטיין שמחטיא. בהתקפה, ג'וזף לשלוש, אבל מחטיא. חטיפה בהגנה, טרנר מוציא את בוגדנוביץ' לבבבבבבד, בוגדה עם הדאנק! רק 2 הפרש ! ! ! 2:43 לסיום, פסק-זמן שיקאגו !

חוזרים. דאן מגיב בלייאפ. בצד השני, סוף שעון, תד יאנג חודר נהדר, אבל נחסם. על הריב' של עצמו, מוצא את מיילס טרנר לסוף שעון, עבירה על טרנר. כדור מהצד, עוד לא בפנלטי. שיט, נו, אופנסיב פאול של מיילס במובינג סקרין. כן, היה, אין מה לעשות.

2 דקות לסיום, 4 הפרש שיקאגו. חייבים עצירה וסל מהיר. עצירה! אבל הכדור שוב בידיים של שיקאגו. האאוטקאם הגרוע ביותר מבחינתנו, כי השעון ממשיך לעבוד, אבל רגע, חטיפה של אולדיפו! עבירה של מארקנן במתפרצת, כדור מהצד. ג'וזף במהלך יחידני קולע על השומר שלו מחצי-מרחק ועושה את זה משחק של פוזישן אחד! רק 2 הפרש, קצת יותר מדקה לסיום!

מארקנן נחסם ! כדור שלנו ! ! ! השופטים ילכו לבדוק את זה מול המצלמות, אבל בהחלללללט, בהחלט נגיעה אחרונה של מארקנן, אין פה שאלה בכלל, זה כדור שלנו, בטוח.

מחדשים את המשחק והמצב הוא כזה: פסק-זמן 1 לשיקאגו, 2 לאינדיאנה. 2 הפרש שיקאגו, 1:06 לסיום המשחק. ויקטור חודר עד הטבבבבעת, אבל מחטיא את הלייאפ! הרבה מגע במהלך, אבל לא ישרקו לנו את זה ברגעים כאלה של המשחק. סוף שעון של שיקאגו, בוגדנוביץ' עם הגנה נהדרת על השומר שלו, פשוט מצוינת! אולדיפו חוטף ויוצא קדימה, עולה לשלשה . . . וקולע ! ! ! יתרון נקודה ! ! ! יתרון ראשון של אינדיאנה במשחק 30 שניות לסיום ! ! !

חוזרים מפסק-זמן. דאן לוקח את זה על עצמו, מחטיא מחצי מרחק, עבודה נהדרת בהגנה של קורי ג'וזף. כדור חוזר אינדיאנה. ויקטור לקו, יתרון נקודה, 13 שניות לסיום. אולדיפו מחטיא את הראשונה! לא נורא, חדש. ויקטור . . . קולע את השניה! יתרון 2, כדור אחרון שיקאגו. שלשה תנצח את זה. ואלנטיין מוצא את מארקנן, שמוציא זריקת התאבדות עם סוף שעון . . . ומחטיא! מחטיא! החטיא את זה! הגנה נהדרת! אינדיאנה מנצחת!

96-98 לאינדיאנה בסיום. הפייסרס בקאמבק מרשים נוסף -- כבר היה 17 הפרש, כאשר שינוי היתרון היחיד במשחק כולו [!] חתם את התוצאה. כמה נתונים לדבר עליהם: ההגנה עבדה נהדר ברבע האחרון וכפתה על הבולס 28% מהשדה ו-6 איבודי כדור שהובילו ל-9 נק'. לאינדיאנה היו גם 7 נק' במתפרצת ברבע הרביעי מתוך ה-12 במשחק כולו. זה מלמד יותר מכל על העובדה שפשוט לא הצלחנו לרוץ עד אותה נקודה, והחטיפות בהגנה הולידו נק' קלות שהוריד את ההפרש. זה היה סביב הדו-ספרתי נמוך וזה היה ברור, לפחות לי, שנגד קבוצה נאיבית כמו שיקאגו אפשר לסגור את זה בתוך כמה דקות טובות. השאלה היתה אם הדקות יגיעו.

מצטיין המשחק: ויקטור אולדיפו. 27 נק' [20-10 מהשדה, 10-4 משלוש, 4-3 מהקו] ב-39 דקות משחק. קלע 11 ברבע האחרון, כולל שלשת ניצחון, והנהיג. אני רושם את הניצחון עליו. בסיום המשחק דיבר ולמעשה תיאר את כל העונה שלנו בכמה משפטים;

דארן קוליסון קלע את כל ה-14 שלו ברבע השלישי; קורי ג'וזף שיחק 31 דקות כתוצאה מבעיית עבירות מוקדמת של קוליסון ותרם 3 חט' חשובות ברבע האחרון; בוגדנוביץ' עם 17 נק' [3 שלשות] נתן דקות אחרונות של הגנה הכי טובה שלו העונה;

בשיקאגו, דנזל ואלנטיין עם 15 נק' [4 שלשות], אבל נעלם בדקות האחרונות; קריס דאן עם 18 נק', נעלם גם הוא במאני טיים;

ליין ליף: טי ג'יי מסיים משחק שני ברציפות ללא נקודות [1-0 מהשדה] ב-5 דקות משחק [מינוס 7], ומשחק שלישי בארבעת האחרונים שהוא משחק ולא קולע;

** Chris Smoove מתקצר.

המשחק הבא -- מארחים את קליבלנד [ו']. בשלוש העונות הקודמות לברון נח משחקים ששוחקו באינדיאנה כמנוחה שנקבעה מראש, אז כולנו תקווה שגם הפעם זה יקרה. לא יודע למה, אבל יש לי הרגשה טובה [עם או בלי לברון]. אני מרגיש שהרצף של קליבלנד יעצר נגדנו.

שארלוט - גולדן סטייט

ללא קרי ומקואו, קווין קוק בפתיחה ראשונה בקריירה. ניק יאנג נדחף לתוך הרוטציה בעונה שאני בטוח שהוא מאוכזב ממנה עד עכשיו מבחינת דקות משחק, וקלע את הזריקות שלו והיה טוב.

קיידי השתלט מהפתיחה והוביל כדור כל המשחק, היה אגרסיבי ולקח את הזריקות שדורשים ממנו.

זה נגמר כאילו לא צמוד, וכאילו גולדן סטייט סגרה סיפור ברבע הראשון / שני, אבל ההפרש ירד לחד-ספרתי בחלקים גדולים של המחצית השניה והיה משחק תחרותי. כדאי לדבר על השיפוט הבעייתי, לפחות במחצית הראשונה. שארלוט לא קיבלו שריקות כל המחצית על עבירות ברורות, וכשאתה לא מקבל את זה ברור שתחטוף בצד השני בצורה קלה, וכך היתרון התפוצץ בשלב מוקדם. הם הגיעו לקו פעם ראשונה 3 דקות לסיום המחצית, וסיימו את המחצית עם זריקת עונשין אחת [הם מובילים את הליגה בזריקות עונשין בממוצע למשחק].

משחק לא טוב של עמרי, מבחינתי. יותר מדי פעמים הוא רץ ל"צ'רי פיקינג" כשהמהלך עוד לא הסתיים בהגנה ושחקן של גולדן סטייט לא השתלט על הכדור, וזה נגמר בריב' התקפה של שארלוט. ספרתי 3 כאלה במשחק, אבל אני חושב שזה קרה 4 או 5 פעמים. אני מבין מה עומד מאחורי זה, אבל כשזה לא מצליח זה מצטלם רע. אני בכוונה אומר 'מצטלם', כי אי אפשר לדעת אם זו לא הוראה מהספסל, נגיד 'גו גו גו, פוש איט פורוורד' כזה שמוציא את כולם קדימה עוד לפני שהשחקן משתלט על הכדור. מבחינה התקפית, כספי ויתר על שני מבטים לפחות משלוש והעדיף את החדירה. פעם אחת ברבע הראשון זה הסתיים באסיסט לשלשת קאץ' אנד שוט של קיידי. בגדול, גם ללא דריימונד גרין ועם כמות דקות מכובדת, כספי לא מעורב ולא מקבל זריקות שמגיעות לו על סמך האחוז הגבוה שלו העונה והעבודה שהוא נותן על המגרש.

למעלה