משחקי כיפור

הליגה

New member
משחקי כיפור

אז מה היה השלל אצלכם?
אצלנו התחלתי עם מנצ'קין וצוללות. אח"כ ניסיתי לשחק עם הבן את Cities&Knights of Catan כאשר כל אחד משחק שני שחקנים. הוא התלונן שזה לא מעניין ככה וקשה והפסיק באמצע. לאחר כמה זמן, בעלי תפס את מקומו וסיימנו את המשחק כאשר באופן מפתיע אחד הצבעים שלי ניצח. למה מפתיע? החלטנו לשחק double blind כלומר שמנו את המספרים הפוכים באופן אקראי כך שגם הבחירה הראשונית של הכפר והעיר היתה ללא ידע מוקדם לגבי המספרים. בהמשך המשחק מי שבנה דרך למספר מוסתר פתח אותו. כך נוצר מצב שהיה שלישייה של 6,6,8 - ולא ליד הצבע שבסוף ניצח. זו היתה חווית משחק מעניינת.
מיד לאחר המשחק הזה, שיחקתי עם שני הילדים את W.O.W the adveture game - כבר היה שעה שלוש כשהתחלנו והיינו עייפים וללא אנרגיה כך שלא סיימנו אותו עד לנצחון אבל בכל זאת שיחקנו איזה שעה וחצי.
אחרי זה מנוחה ובשעה שש שיחקתי עם הגדולה את Apples to Apples the Jewish edition. זה היה מאוד משעשע וממש עזר לנו להעביר את שעת הצום האחרונה. בין הדברים המוצלחים - מה הדבר המהנה? המקרר שלי.....החלטנו ליצור מזה מסורת ולשחק את זה בכל שעת הצום האחרונה!
ולסיום - אני נוסעת מחר ליוון (הו הו) וכבר יצרתי קשר עם הקבוצה באתונה לשחק איתם איזה ערב - אז דיווחים בהמשך!

למעלה