משחקי יום רביעי - 12 משחקים

משחקי יום רביעי - 12 משחקים

לא קשים, עם 2 מרכזיים. קבוצה ביתית ראשונה. 1. שארלוט - גולדן סטייט 2. וושינגטון - אורלנדו 3. מיאמי - טורונטו 4. ניו יורק - קליבלנד 5. ניו אורלינס - אטלנטה 6. ממפיס - ניו ג'רזי 7. מילווקי - סיאטל 8. יוסטון - אינדיאנה 9. קליפרס - סקרמנטו 10. יוטה - מינסוטה ולמשחקים המרכזיים... 11. דנבר - פיניקס 12. בוסטון - דטרויט עכשיו אחרי שכתבתי את הגרסה להעתקה...הבחירות שלי + כמה מילים. הרבה משחקים קלים יחסית. שארלוט-גולדן זה מוקש אפשרי, שארלוט קבוצת 500. בבית וגולדן מגיעים אחרי משחק חוץ לא קל באטלנטה. מצד שני גם שארלוט מגיעים ממשחק חוץ במינסוטה. אני הולך עם גולדן סטייט שחייבים לנצח כל משחק עכשיו. עוד מוקש אפשרי הוא וושינגטון - אורלנדו. קשה לדעת עם הקוסמים, הם בבית...אבל הקסם הם קבוצת חוץ יותר טובה מאשר בית....מצד שלישי המג'יק הזיעו קצת נגד טורונטו אתמול בעוד הוויזארדס נחו להם. אני עדיין הולך עם אורלנדו. חוץ מזה, מבחינתי קליבלנד, טורונטו, הורנטס, ניו ג'רזי, מילווקי, סקרמנטו, יוטה ויוסטון צריכים לקחת בקלות (אלו הבחירות שלי אם זה לא ברור). יש כאן פוטנציאל להפתעה או שניים... יוסטון חייבים להפסיד מתישהו ואני רוצה לתפוס את ההפסד הזה...אבל נגד אינדיאנה בבית? לברון לא יפסיד לניקס, אפילו הנטס צריכים לנצח את ממפיס...ההורנטס בבית נגד אטלנטה זה קל וגם בחוץ בבאק טו באק טורונטו צריכה לנצח את מיאמי. הקליפרס בבית אולי יכולים להפתיע את הקינגס אבל מינסוטה "2 ניצחונות בחוץ" טימברוולבס לא תנצח את יוטה "3 הפסדים בבית" ג'אז. בקיצור, אני הולך עם ההימורים הבטוחים. במשחק מרכזי #1 (שעדיין הוא לא כמו משחק בין דאלאס-לייקרס-ספרס-הורנטס מבחינתי אבל נאגטס-סאנס מה אפשר להתלונן. הסאנס חזרו לנצח אתמול עם ניצחון קשה בפורטלנד. דנבר מחזיקה במאזן מעולה של 7-23 ונחה אתמול. מצד השני הקבוצה הזאת לא צפויה. בכל זאת, אני הולך עם דנבר וחסר להם שהם שוב מאכזבים אותי. וה-משחק של היום. מפגש בין 2 הקבוצות הכי טובות (לפי מאזן...) בNBA. בפגישה הראשונה בבוסטון הפיסטונס ניצחו מזריקות עונשין של ביליאפס עם 0.1 שניות, בפגישה השנייה השיגה בוסטון נקמה עם ניצחון 85-92. גארנט ב100% ונראה מעולה במשחק הכי טוב שלו מאז שחזר נגד אטלנטה ביום ראשון. היה משחק משובח משלושת הכוכבים. סם קאסל שחתם עוד לא הצטרף לקבוצה, כך שהוא לא יכול לשחק היום. צפו לטוני אלן על ביליאפס אם צריך שוב בשניות הסיום. ההימור שלי - בוסטון. לסיכום ההימורים שלי מודגשים ברשימת המשחקים (אל תדאגו, ההדגשה לא עוברת בקופי-פייסט
) בהצלחה

Puskas

New member
מהמר

1. גולדן סטייט 2. אורלנדו 3. מיאמי 4. קאבס 5. הורנטס 6. ממפיס 7. מילווקי 8. יוסטון 9. סקרמנטו 10.יוטה 11.דנבר 12.דטרויט

Molchansky

New member
ההימורים שלי:

גולדן סטייט אורלנדו מיאמי קליבלנד ניו אורלינס ניו ג'רזי מילווקי יוסטון סקרמנטו יוטה פיניקס דטרויט

שלי

1. גולדן סטייט - פשוט יותר טובים 2. אורלנדו - סופרמן וזהו. 3. טורונטו - בלי בוש, קשה לומר. אבל בכ"ז דינוזאורים. 4. קליבלנד - תעשה לי טובה 5. ניו אורלינס - אני תמיד עם CP3 6. ניו ג'רזי - משחק חסר חשיבות לממפיס, NJ עוד רוצים פלייאוף כי מיאמי כבר הבטחיו דראפט. 7. מילווקי - הסוניקס גרועים ורד יכול לנצח 8. יוסטון - אני רוצה לראות כמה הם יכולים 9. סקרמנטו - דרבי של לוזרים. אלו קצת עדיפים. 10. יוטה - נגד מי? 11. פיניקס - משחק חזק, אבל שאק יותר 12. דטרויט - עם כל הכבוד לביג טיקט, אני הולך עם מוטאון

doriso

New member
--->

גולדן סטייט וושינגטון טורונטו קליבלנד ניו אורלינס ניו ג'רזי מילווקי יוסטון קליפרס יוטה דנבר דטרויט

גע

גולדן סטייט אורלנדו מיאמי קליבלנד ניו אורלינס ניו ג'רזי סיאטל יוסטון סקרמנטו יוטה דנבר דטרויט

שלי - במטרה לעצור את שרשרת הבזיונות

לוחמים ושינגטון מיאמי קליבלנד אורלינס נטס באקס יוסטון קליפס יוטה פיניקס סלטס??? שיהיה

SSPB

New member
שלי

ווריורס. אורלנדו. טורונטו. קאבס. יוסטון. ניו ג`רזי. מילווקי. הורנטס. סקרמנטו. יוטה. דנבר. בוסטון.

שובו של עומר

רביעי: אורלנדו את וושינגטון ג"ס את שארלוט הקאבס את ניו יורק בוסטון את דטרויט מיאמי את טורונטו ניו ג'רזי את ממפיס ניו אורלינס את אטלנטה מילווקי את סיאטל אינדיאנה את יוסטון יוטה את מינוסוטה דנבר את פיניקס סקרמנטו את הקליפרס

OrEl74

Well-known member
מנהל
שלי

1. שארלוט - גולדן סטייט: גולדן. 2. וושינגטון - אורלנדו: אורלנדו. 3. מיאמי - טורונטו: בעעעעע...מאמי!! 4. ניו יורק - קליבלנד: לברון. 5. ניו אורלינס - אטלנטה: אורלינס. 6. ממפיס - ניו ג'רזי: בעעעעע 2....שיהיה ג'רזי. 7. מילווקי - סיאטל: בעעעע 3....מילווקי. 8. יוסטון - אינדיאנה: וווואוו, קשה...יוסטון עם 15 רצוף אז נלך איתם. 9. קליפרס - סקרמנטו: סקרמנטו. 10. יוטה - מינסוטה: יוטה בקלילות. 11. דנבר - פיניקס: פייייי...איזה משחק!!! פיניקס. 12. בוסטון - דטרויט: ואוווו!!!!!!!!!!!! איך אפשר להמר פה בכלל?? שיהיה דטרויט.

No Free Name

New member
הולך על לפחות 6/12!

יש יותר מידי משחקים משעממים היום, אבל אחד מפצה עליהם בגדול: 1. שארלוט - גולדן סטייט: גולדן, לשארלוט יקטע הרצף. 2. וושינגטון - אורלנדו: אורלנדו. 3. מיאמי - טורונטו: טורונטו! 4. ניו יורק - קליבלנד: לברון,. 5. ניו אורלינס - אטלנטה: ניו אורלינס, אטלנטה עייפים. 6. ממפיס - ניו ג'רזי: ג'רזי, חרא של משחק. 7. מילווקי - סיאטל: מילווקי, כנ"ל. 8. יוסטון - אינדיאנה: יוסטון, יגיעו לרצף הארוך בתולדותיהם. 9. קליפרס - סקרמנטו: סקרמנטו. 10. יוטה - מינסוטה: יוטה. 11. דנבר - פיניקס: פיניקס, אני לא אוהב את דנבר. 12. בוסטון - דטרויט: איזה משחק! כנראה שזה יהיה גמר המזרח, וכמו שם, אני מקווה ואומר שבוסטון יקחו.

ThEgReEnKiNg

New member
X_X

1. שארלוט - גולדן סטייט-גולדן סטייט 2. וושינגטון - אורלנדו-אורלנדו 3. מיאמי - טורונטו-מיאמי
4. ניו יורק - קליבלנד-קליבלנד 5. ניו אורלינס - אטלנטה-הורנטס 6. ממפיס - ניו ג'רזי-איכסססססססססס , ניו ג'רזי 7. מילווקי - סיאטל-מילווקי 8. יוסטון - אינדיאנה-יוסטון 9. קליפרס - סקרמנטו-סקרמנטו-יוטה 10. יוטה - מינסוטה ולמשחקים המרכזיים... 11. דנבר - פיניקס-שבתי קבוצות בפורמה נוראית עם המון הפסדים , דנבר פשוט לא קבוצה היא מסתמכת על יכולת אישית נטו של אייברסון וכרמלו , שום תרגילים שום כלום , איכס , פיניקיס כי היא קבוצה. 12. בוסטון - דטרויט-HOLY SMOKES , בוסטון!

למעלה