משחקי יום חמישי

7liel7

New member
משחקי יום חמישי ../images/Emo87.gif

אני רואה שעדיין לא העלו את המשחקים, אז הרשתי לעצמי...
הלילה יש לנו רק שני משחקים חביבים. המשחק הראשון הוא משחק של שתי לוזריות, והמשחק השני הוא משחק של קבוצה מעולה וקבוצה ש"פעם ב" נזכרת לשחק כדורסל. קבוצות ביתיות מימין: 1) שיקאגו - מיאמי: תסלחו לי,
. שתי קבוצות מליגת העל לבתי ספר תיכונים נפגשות למשחק מאוד מעניין-
. הבוּלבוּלס בבית אז נלך עליהם היום... 2) פיניקס - דאלאס: עוד משחק מצחיק. המאבס יכולים להפתיע, אבל לא בבית של הסאנס. פיניקס.

cache

New member
הימורי ההנהלה

אחרי לילה של 14 משחקים נחמד שיש רק 2 הימורים. מפגש צמרת מצד אחד ומפגש תחתית מצד שני: ההנהלה הולכת הערב עם הביתיות: הבולס הסאנס. שהיה בהצלחה למכבי הערב. ערב טוב ההנהלה

NOWITZKI12

New member
בהצלחה למכבי.

מיאמי לפי דעתי, 2. דאלאס ( הימור של רגש) ... דרך אגב אתמול אפס פילזן ניצחה את פנאתנייקוס...שאפו לבלאט

המשתגר

New member
OREL זה מקובל עליך ההתנהגות הפרועה הזו???

הבחור מתלכלך על הבולס שלך חופשי חופשי... או במילים אחרות - וווווואאאייי ווווואאאאיייי איך עשה לך!

7liel7

New member
../images/Emo3.gif

אני רק מייצג את דעת הקהל
יסלח לי הכחול של הפורום, אבל האמת יצאה לאור!

OrEl74

Well-known member
מנהל
ממש לא מקובל

אני מרשה לך לבחור את הדרך שבה נעניש את הבחור

עומר ו

New member
שלי

שיקאגו - מיאמי: לואל דנג עדיין פצוע וגם בן וואלאס לא ישחק. ניצחון למיאמי פיניקס - דאלאס: אמממ, נגיד פיניקס

o f r o n

New member
שלי

שיקאגו - מיאמי: גורדון ודנג לא ישחקו עבור שיקאגו, מיאמי עדיין לא ניצחה בתקופת מריון אבל מאז שהוא הגיע ההיט שיחקו רק נגד יריבות חזקות והפסיקו לאחת מהן רק בהארכה, היום מיאמי סוף סוף קוטעת את רצף ההפסדים, ניצחון למיאמי. פיניקס - דאלאס: פיניקס כבר לא מה שהייתה בשנים האחרונות, אבל בבית מול דאלאס היא תנצח, ניצחון לסאנס.

אל תהיה בטוח

למרות הבלאגן בדאלאס, גם הסאנס יכולים לגמגם. מה שמדהים במערב כרגע זה לא הקרב בין פיניקס לדאלאס אלא המרחק בין ניו אולינס לסן אנטוניו. אני עדיין מאמין שדאנקן ימשיך לאסוף תכשיטים בסוף העונה וניו אורלינס יכולים לראות באולסטאר כרגע שיא בעונה לקראת דעיכה לכיוון מקום 4-5.

לפי ההרגשה

מיאמי בחוץ פיניקס בבית לפי לוח השידורים, אני רואה שביטלו את השידור של המשחק הראשון האפסי. יכלו להחליף אותו בקלות בשני. אבל כנראה אין מספיק צופים? |טון סרקסטי|

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

1.שיקאגו-מיאמי-מה זה המשחק הזה? איכס! , נלך על מיאמי שון מריון בנתיים טוב ומיאמי משתפרת ובהפסדים שלה היא קרובה , מול הבולס הקבוצה המאכזבת של השנה , זה יספיק ללא ספק 2.פיניקס-דאלאס-שאקיל ישחק?! , לעזאזל כבר שבוע אומרים שהוא ישחק והוא לא משחק , מה זה זה.... בכל מקרה פיניקס גם נטולת שאר תנצח את דאלאס לטעמי. 3.אולמפיאקוס-מכבי ת"א-אה רגע.

למעלה